Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wczoraj odebrałam wyniki moczu i krwi. Mocz mi się poprawił dzięki piciu wody z cytryną (2l wody i sok z jednej cytryny codziennie). Rozbawiło mnie tylko to, ze startowałam z ph 7, potem było 8 a teraz 6,5
Czyli najpierw był chłopak, potem to mu nawet ten siusiak urósł a tera pomalutku odpada???
Biorę witaminy i dha i mimo to moje wyniki krwi robią się pomału anemiczneale to podobno normalne w ciąży. Dopiero 26 mam wizytę więc do tego czasu muszę wytrzymać
i jem masakrycznie dużo buraków
moze to coś da
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Rudziu najęcz im bardziej niż się faktycznie czujesz i może się jednak zlitują ze zwolnieniem. A w Polsce też wcale nie jest tak łatwo o zwolnienie albo ja mam pecha. Mój gin na nfz nie zaproponuje mi zwolnienia do końca
tego jestem więcej niż pewna
-
A ja nawet nie musiałam nic mówić o L4, wręcz nawet jak zapytałam czy mam iść jutro do pracy to lekarka kategorycznie powiedziała, że Broń Boże i dała mi L4. Lekarz na NFZ też chciał mi dać wolne no ale już miałam od swojej lekarki. Może to też kwestia, ze u mnie ciąża zagrożona więc inna sytuacja
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhe
Krysti dawaj szybko znać czy Manuelka w środkuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:40
shimmer_lip, Lali, Fasia, mantissa, hwesta, Angela89, Robotka1, sylvia007, liwi, martafr, Justinka, Amy, Eweliśka, Bambi85, Krysti, kluska, iwonka1077, Ola89, Ulka84, Auro lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:hej Kobietki
ja dziś miałam cudowny poranek! Mój K zrobił mi niespodziankę śniadaniem do łóżka, przyniósł róże...i walnął na kolanko i poprosił o rękę
a propos pościeli jeszcze nie zamówiłam czekam na wycenę, materiały ma mi zaproponować, ja tylko poprosiłam o zielone lub beżowe minky i proste kropki/groszki
Rudzia czekam na dobre wiadomości
Krysti dawaj szybko znać czy Manuelka w środku
Gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:
O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! GRATULACJEale czad
:D:D
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia jej gratuluje i zazdroszczę
ja bym też tak po cichu już bym chciała ale cóż nie ma co na siłe zmuszać czasem tylko wspomne hihih
Gratulacje raz jeszcze kochana))
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie was nadrobilam
Kasia Gratuluję !!!
A mi zostały jeszcze 2 pokoje do posprzątania, ale znowu brzuch mi się tak napią, więc na chwilę usiadłam.
Krysti czekam na wieści czy to baletnica czy jednak nieKasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Angel na większości ulotek tak piszą, ufaj lekarzowi wg mnie. Gratuluję córci!
Bambi czyżbyś pijała tą lemoniadę w chatce babuni? Też ją uwielbiam podobnie jak miętową