Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz jestem po.. wsztstko jest dobrze z Mala, pokazala mi ja rzucala sie jak nie wiem co i przez chwile tak cudnie ssala paluszka
a mnie zbadala i wszystko tez dobrze ale kazala powtorzyc badanie moczu u mnie w przychodni bo wykrylo jakies proteiny?! Nie wiem p cp chodzi.. szyjka jest zamknieta na 5 cm wiec ryzyka poronienia nie ma .. o i tyle sie dowiedzialam.. a i mam prawo na zwolnienie od pracy na 7 dni bez zwolnienia wiec zamierzam to wykorzystac a w piatek gin wiec On mi wypisze zwolnienie juz na dluzej..
sylvia007, Fasia, Amy, KasiaKwiatek, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:hej Kobietki
ja dziś miałam cudowny poranek! Mój K zrobił mi niespodziankę śniadaniem do łóżka, przyniósł róże...i walnął na kolanko i poprosił o rękę
a propos pościeli jeszcze nie zamówiłam czekam na wycenę, materiały ma mi zaproponować, ja tylko poprosiłam o zielone lub beżowe minky i proste kropki/groszki
Rudzia czekam na dobre wiadomości
Krysti dawaj szybko znać czy Manuelka w środku
O jaaa, ale super! Gratulacje!
Krysti pewnie da znać później, bo chyba mówiła, że po 13 ma usg. Chyba, że mi się pomyliło.
Robotka, miłego weekendu! Ale będziesz miała nadrabiania.
Rudzia, super, że wszystko się dobrze okazało.I skoro możesz z L4 skorzystać, to smiało!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 12:56
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak kochana 14,30 czasu polskiego :)kasienka gratulacje ogromne ,pamietam jak ja zareczyny mialam to moj zabral mnie do restsuracji nad morzem i mialam na sobie piękną sukienke z Zary w kolorze herbacianej rózy
) aj ten twoj to ci niespodzianke zrobił
wspaniale zycze duzo duzo milosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:01
mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ufff nadrobilam ... KasiaKwiatek wielkie gratulacje, ale suuuuper. Rudzia teraz musisz odpoczywac, dobrse, ze z Wami wszystko ok uff. Angela gratuluje corci. Mam nadzieje ze nikogo z tymi gratkami nie pominelam hihi. Fasia my mamy drzwi przesuwne, jakos bardziej mi sie podobaly, ale to tez zalezy jaka ta szafe chcesz miec duza, do niektorych modulow masz tylko otwierane.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
BAMBI póki co wejdzie nam na szerokość 3m ale wolałabym 2,5m. zeby jeszcze TV na szafce obok pod ścianą postawić. Później jak się przeprowadzimy do swojego domu to dokupimy pewnie jeszcze drugie tyle jak trzeba będzie. Okaże się w praniu jak wiele rzeczy chcemy tam schować, a plan jest taki, że szafa ma być jednym meblem na wszelkie ubrania więc musi byc pojemna. No i przez to boję sie, że ta szafa z przesuwnymi nie bardzo się sprawdzi, bo tylko te z otwieranymi są modułowe. Zobaczymy jutro
w kazdym razie teraz próbuje sobie stworzyć w Pax Plannerze jak ona ma wyglądać w środku - gdzie półki, szuflady, drążki na ubrania itp. Masakra nie potrafie się zorganizować hehe
-
Czy w ciazy mozna pic wapno? Wyskoczyla mi na prawym oku wielka plama swedzi i piecze pod okiem opuchniete i czerwone jakby mi ktosa przylozyl:( ani nie mam nowych kosmetykow ani też nie zjadlam nic czego wczesniej nie jadlam i mogloby uczulic:(
-
nick nieaktualny
-
Fasia ja też wlasnie mysle o tej szafie ktora podeslalas na linku, podobno jest pojemna, ja mam teraz w sypialni szafe lozko i komode vox kolekcja modern ale nie mogę się zmiescic to po pierwsze a po drugiw jest ciemna na dotyk i non stop widac paluchy:(
-
EWELIŚKA wydaje mi się, że można, bo moja laryngolog kazała mi pić na alergie i pytałam ostatnio o to moją gin i powiedziała, że jak najbardziej. Także wg mnie jak się napijesz to się nic nie stanie
Te szafy są naprawdę mega pojemne. Wiem po szafie mojej przyjaciółki. Tylko najgorsze albo i najlepsze, że można sobie samemu ustalić jak ona ma w środku wyglądać, a ja taka niezdecydowana jestem hehe
No i biała wg mnie jest fajna, bo nie widać palców. Nic się nie odciska. Tzn ja lubię biały kolor w sypialniWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:25
-
Mnie też coś dzisiać glowa ćmi. ;/
Muszę się w końcu ruszyć z tyłkiem, bo chciałam tyle rzeczy zrobić a na razie siedzę na tyłku.Idę do sklepu, coś na obiad wymyślić, bo jakoś weny nie mam. Może bitki? Hmm..
Amy lubi tę wiadomość
-
W ikei podobaja mi się takie koszyki do szafy zamiast szuflad np na bielizne. Musisz pamietac o szugfladach bo ja wlasnie nie mam i ubolewam teraz nie popelnie tego bledu + ile masz takich rzeczy na wieszaki a ile na pulki i wyedy podejmiesz decyzje czego i ile