Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagody ale lepiej suszone w aptece można kupić i zrobić z nich kisiel. Babcia mi zawsze robiła i pomagało troszkę.
Misia wrzuć zdjęcie psiaczka. Uwielbiam szczeniaki i w ogóle pieseczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:53
-
ja już jestem taka zmeczona jak mnie glowa nie boli to żołądek albo sraczka ciagle cos pierwszej ciąży nie miałam takich rozrywek była o wiele spokojniejszahttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485 wrote:ja już jestem taka zmeczona jak mnie glowa nie boli to żołądek albo sraczka ciagle cos pierwszej ciąży nie miałam takich rozrywek była o wiele spokojniejsza
Nie wiem czy dobrze pamietam, ale mialas chyba z dwa tyg temu jakies problemy zoladkowe prawda? Chyba ze cos pomylilam. Moze nie tolerujes czegosc w ciazy i stad te problemy zoladkowe?
Krysti nie kaz nam dlugo czekac!!Krysti lubi tę wiadomość
-
8485 wrote:ja już jestem taka zmeczona jak mnie glowa nie boli to żołądek albo sraczka ciagle cos pierwszej ciąży nie miałam takich rozrywek była o wiele spokojniejsza
tylko, że nie wiem czy on jest na receptę czy nie.
-
KLUSKA nie pomogę w sprawie rozwolnienia
MISIA ja zawsze chciałam mieć pieska ale rodzice nie chcieli zwierzaka męczyć życiem w bloku. Teraz mam kotkęa psiaczka kupimy w przyszłym roku jak już zamieszkamy u siebie. W planach jest buldog francuski, taki mały skubaniec
a Goldeny są śliczne
) wrzuć zdjęcie
)
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Nie wiem czy dobrze pamietam, ale mialas chyba z dwa tyg temu jakies problemy zoladkowe prawda? Chyba ze cos pomylilam. Moze nie tolerujes czegosc w ciazy i stad te problemy zoladkowe?
Krysti nie kaz nam dlugo czekac!!
no wlasnie dopiro co zaczelam jeschttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Fasia wrote:KLUSKA nie pomogę w sprawie rozwolnienia
MISIA ja zawsze chciałam mieć pieska ale rodzice nie chcieli zwierzaka męczyć życiem w bloku. Teraz mam kotkęa psiaczka kupimy w przyszłym roku jak już zamieszkamy u siebie. W planach jest buldog francuski, taki mały skubaniec
a Goldeny są śliczne
) wrzuć zdjęcie
)
Co do piesków to boston teriery są super. Ja co prawda mam kundelka przygarniętego i ogólnie jestem za braniem piesków ze schroniska.
-
kluska wrote:Fasia to nie ja tym razem mam ten problem a 8485.
Co do piesków to boston teriery są super. Ja co prawda mam kundelka przygarniętego i ogólnie jestem za braniem piesków ze schroniska. -
nick nieaktualnyNo i jest
Joshua mały
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4395aeffa763.jpg
shimmer_lip, Lali, misia83, Bambi85, Amy, Justinka, martafr, Eweliśka, Fasia, Anka1501, iwonka1077, mantissa, KasiaKwiatek, Robotka1, weronika86, kluska, MartaAlvi, Ulka84, Auro, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kristi super !!! Gratulacje. Jest starszy brat dla Manuelki
. Ps chyba wszystkie tu czekalysmy az sie zameldujesz
.
Misia super psina, tez mialam psiaka o tym imieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 15:49
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KLUSKA przepraszam, pomyliłam osoby z tym rozwolnieniem
MISIA jaki cudowny psiuniek! Słodka mordka do wycałowaniaja wiem, ze w bloku pies niekoniecznie się męczy ale chyba rodzice w ten sposób chcieli nam wyperswadowac pomysł posiadania psa
no i im się udało. Zawsze mówiłam, że jak zamieszkam w domku to kupię psinkę. Więc jeszcze niecały rok i będzie
KRYSTI no proszę, a jednak synuśGRATULACJE !
) mamy tu istnie męskie forum hehe
Twój szczęśliwy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 16:10
Krysti, misia83 lubią tę wiadomość