Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Fasia myślę, że to dobry pomyśl
malutka różnica wieku będzie.
My planowaliśmy drugie za rok lub dwa bo właśnie miałam dostać awans. Jaki to był szok dla mnie i dla mojej szefowejdwa dni ryczalam ale co tam
co się odwlecze to nie uciecze
U nas dziecko to marzenie o które zaczęliśmy walczyć jeszcze przed ślubem, w czerwcu mieliśmy drugą rocznicę. Jak urodzę będę mieć 29 lat więc myśle, że czas najwyższy żeby zacząć myśleć o drugim, tym razem będziemy celować w Hanię hihija mam ogromną nadzieję, że po ciąży może moja miesiączka wróci do normy i jakos się szybciej uda. Może się uda
weronika86 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:http://allegro.pl/hm-mama-spodnie-ciazowe-roz-34-xs-polecam-i4748788929.html
a ja te jeansy wylicytowalam mam nadzieje ze beda na mnie dobre tylko skrocic pewnie bede musiala ale to nie problem
Bardzo fajne jeansy! Oby pasowały
Ja kupiłam kilka dni temu te spodnie
http://allegro.pl/hm-mama-spodnie-woskowane-czarne-rurki-nowe36-i4752485979.html
Miałam przed ciążą takie czarne, woskowane i je uwielbiałam. Oby te były dobre to będę wniebowzięta -
Fasia wrote:U nas dziecko to marzenie o które zaczęliśmy walczyć jeszcze przed ślubem, w czerwcu mieliśmy drugą rocznicę. Jak urodzę będę mieć 29 lat więc myśle, że czas najwyższy żeby zacząć myśleć o drugim, tym razem będziemy celować w Hanię hihi
ja mam ogromną nadzieję, że po ciąży może moja miesiączka wróci do normy i jakos się szybciej uda. Może się uda
Powiem Ci ze my celowalismy na coreczke ibylo 2 dni przed owulacja
i sie o dziwo udalo
A moze w dzien owulki hmmm.. juz sie pogubilamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 16:42
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hehe niezle:)
ja dzis malam nalesniki zdobyczne od ciotki przyniosla mi:)przynajmniej moja corcia wybredna zjadla:P -
Fasia wrote:U nas dziecko to marzenie o które zaczęliśmy walczyć jeszcze przed ślubem, w czerwcu mieliśmy drugą rocznicę. Jak urodzę będę mieć 29 lat więc myśle, że czas najwyższy żeby zacząć myśleć o drugim, tym razem będziemy celować w Hanię hihi
ja mam ogromną nadzieję, że po ciąży może moja miesiączka wróci do normy i jakos się szybciej uda. Może się uda
My też bardzo chcieliśmy mieć dziecko i się staraliśmy może trzy miesiące ale niestety poronilam w 16 tygodniu potem się bałam znowu spróbować. Rok później urodziłam synka, który ma już trzy latkaz drugim chcialam trochę poczekać a tu wpadka
Więcej dzieci nie będziemy mieć, wiec mam teraz cichą nadzieje na corcie -
RUDZIA ja nie wiedziałam dokładnie kiedy będzie owulacja. Miesiączki przed stymulacją CLO miałam nawet z przerwami po 10 miesiecy. Także działaliśmy codziennie w okresie kiedy po monitoringu okazało się, że to może być na dniach i kilka dni później dla pewnosci
także chyba musieliśmy wstrzelić w synka jak widać
IWONKA właśnie wiem, że tak może się stać. Nie będę narzekać naprawdę) ja i tak mam całą gospodarkę rozwaloną więc różnie to może być
SYLVIA ja lubię te z nutellą, pomaranczami i bananami ale tylko wtedy gdy pomarańcza jest kwaśna, wtedy się fajnie równoważy smakiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bardzo fajne jeansy! Oby pasowały
Ja kupiłam kilka dni temu te spodnie
http://allegro.pl/hm-mama-spodnie-woskowane-czarne-rurki-nowe36-i4752485979.html
Miałam przed ciążą takie czarne, woskowane i je uwielbiałam. Oby te były dobre to będę wniebowzięta
A co do nalesników to ją żadnych na słodko nie jem i wogóle niczego słodkiej na główny posiłek, bo mi później przez resztę dnia niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 16:48
-
ANKA życzę córci
)
A mój tato zawsze mówił, że żeby zmajstrować córcię to się trzeba nieźle napracować - zrobić dziurkę w dziurce to nie takie proste hehe
SYLVIA te moje woskowane czarne mają wąskie nogawki ? Ehh własnie tego się boję, że w udach nie wejdę .. nie mam dużych ud ale ostatnio co mierzę coś w H&M to własnie z udami mam problem .. No nic, najwyżej sprzedamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 16:51
Rudzia, Anka1501, martafr lubią tę wiadomość
-
A ja dzis widzialam na fb kolazanka mojej kolezanki urodzila synka a to niespodzianka byla bo przez cala ciaze mowili jej ze to coreczka bedzie
nie chcialabym takiej niespodzianki u mnie poscielka bedzie z rozowymi dodatkami wozek fioletowy a tu synek by mial byc troszke dziwnie hihi
-
Fasia wrote:ANKA życzę córci
)
A mój tato zawsze mówił, że żeby zmajstrować córcię to się trzeba nieźle napracować - zrobić dziurkę w dziurce to nie takie proste hehe
SYLVIA te moje woskowane czarne mają wąskie nogawki ? Ehh własnie tego się boję, że w udach nie wejdę .. nie mam dużych ud ale ostatnio co mierzę coś w H&M to własnie z udami mam problem .. No nic, najwyżej sprzedam
Moj tata tez tak mówi
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Ile tu dziś się dzieje, jej!
Po pierwsze gratuluję zaręczyn KasiaKwiatek.
Krysti, nie chciałam pisać tego wcześniej ale ja czułam że u Ciebie chłopczyk będzie, najważniejsze, że się cieszycie z mężem, chłopaki są super, także gratulacje.
Gratuluję też Uli chłopaczka.KasiaKwiatek, Krysti, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A ja dzis widzialam na fb kolazanka mojej kolezanki urodzila synka a to niespodzianka byla bo przez cala ciaze mowili jej ze to coreczka bedzie
nie chcialabym takiej niespodzianki u mnie poscielka bedzie z rozowymi dodatkami wozek fioletowy a tu synek by mial byc troszke dziwnie hihi
Rok temu moja koleżanka urodziła Maksa a miała być córkamusiał różowe rzeczy nosić do trzech miesięcy
-
Krysti wrote:Dziewczyny jestem taka szczesliwa a moj to caly czas łzy ma w oczach
jestesmy w centrum handlowym
na capucino i dobrym deserze i zapewne pojdziemy kupoć coś pierwszego dla Josha
serduszko pięknie biło dzidzia mierzyla 12 cm pani doktor mowi ze prawidlowo się rozwija i sobie ustami ruszał na skanie
minki robił jej
Wow gratulacje synka!!!Joshua bardzo ładnie:)))
to chyba ja zostałam która nie wie co ma:(
A mogę wiedzieć ile kosztował ciebie scan na płeć???Krysti lubi tę wiadomość