Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MIMKA - ja mam meeega chude nogi i legginsy które kupiłam na allegro idealnie opinaja mi całe nogi, nawet moje chudziuteńkie łydki
poza tym wszędzie masz podane długości także możesz sobie sprawdzić. No i idzie zima więc nosimy raczej kozaki więc nawet jakby miały być tyci tyci za krótkie to nikt nie zauważy
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Właśnie boję się że będą wisiały np w miejscu łydek, do tego mam dość długie nogi a krótki tułów (przy 169cm) i mogą też być za krótkie.
Co do kurtki to wyszperałam z szafy kurtkę o której zapomniałam na 5 lat i okazała się idealna na okres ciążowy, bo jest taka jakby rozkloszowana. Kupiłam ją kiedyś w Carry za śmieszne pieniądze, upchnęłam do szafy w przedpokoju i zapomniałam haha. Jakie to szczęście że ją mam!ja tez mam kurtke a na ile starczy to sie okaże:)najwyzej coś na odzieży używanej kupię w sumie do Świąt może dam radę w tej chodzić....
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje Krysti syneczka
Mnie coś dzisiaj po prawej plecy bolą masakra taki dziwny ból.Musiałam źle spać.
Narobiłyście mi smaka na naleśniki mmm z dżemusiem albo jogurtem ooo mam nuttelleJutro na śniadanie naleśniory
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Tak samo rzeczy po synku, kiedyś wydałam ubranka, za darmo jakiejś przypadkowej osobie bo myślałam że już nie będę mieć dzieci. A dziś znalazłam ochraniacz na łóżeczko, kocyki, ochronną nakładkę pod prześcieradło, 2 prześcierdełka frotte do łóżeczka, no troszkę tego się zachowało. Wypiorę i będzie ok. Szkoda, że ubranek nie zostawiłam, było tego sporo. Mam też dużo pieluszek tetrowych, białych i kolorowych, zostawiłam, bo myślałam że przydadzą się np. do mycia okien...
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida mamy w ten sam dzien polowkowe:D ja mam na 18.40
Ida lubi tę wiadomość
-
Kurczę, kupiłabym sobie te wiskozowe legginsy ale pewnie będą za duże.
Bo na mnie klasyczne S są za duże a te są S/M, więc tym bardziej...
Ocieplane też mam, od innego sprzedawcy, są fajne, ale bawełna się troszkę mechaci jednak...
Ja tez będę kurtki w lumpkach szukać, bo w swojej to max do konca roku pochodzę... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti co tam kupiliście dla synka???
nie kupiliśmy dopiero jutro podjedziemy do sklepu ale zapewne kupie z dwie rzeczy nie więcej .Ale kupiłam sobie za to ciepłą kurtkę na zimę super jest . WrZuce fotę zaraz .
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nic
nie kupiliśmy dopiero jutro podjedziemy do sklepu ale zapewne kupie z dwie rzeczy nie więcej .Ale kupiłam sobie za to ciepłą kurtkę na zimę super jest . WrZuce fotę zaraz .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaką kurtkę kupiłam moj mi doradzał a ja lubie takie kurtki
Trza się przygotować na zimę jeszcze czapkę cieplejszą i buty ciepłe z gorotexu kupie sobie takie górskie najlepiej . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/91a71fd712f4.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e371fae3706.jpg
sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Sylwia za niedługo ty bedziesz tez wiedzieć
i bedzie radość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 21:55
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz bigos w ruch idzie z bułką
na noc a co mam ochotę juz mi dawno chodził po głowie
łopatke wrzuciłam ,karkówki ,boczku wędzonego ,kiełbasy .majeranku ,ziele angielskie ,przyprawę do bigosu ,słodkiej papryki ,przecier pomidorowy ,kapusty kwaśnej z marchewką jedną słodką skroiłam ,troszkę keczupu jeszcze i mniam mniam pychaaaaaaa
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Mam nadzieję, że dzidzia już się buntować nie będzie. Jak dzisiaj pomyślałam, że Ty cały czas byłaś przekonana, że będzie córka, a okazał się syn, to aż ciekawa jestem czy moje przeczucie co do córki też się nie myli.
i siusiania tez ;)ja bede tylko wozić do szkoły na basen i nie tego typu zajęcia
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny