Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:A i zapomniałam powiedzieć ze mam łożysko przodujące jednak
co to oznacza kobietki !ze cc bede miec jak się układ nie zmieni czy jak .
Krysti, ale masz łożysko na ścianie przedniej umieszczone czy przodujące czyli przysłaniające ujście szyjki macicy??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dopiero z kąpieli wróciłam.
Krysti, ale masz łożysko na ścianie przedniej umieszczone czy przodujące czyli przysłaniające ujście szyjki macicy???Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 00:33
Lwica lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Na przedniej scianie mam łozysko .
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:39£ kochana . Pani doktor pokazała nam wszystko serduszko jak biło pięknie ah jej
A to spoko £39 nie taka tragedia, u mnie to kosztuje £95:(trochę duzo a jak chcesz zdjęcie lub CD to ponad £100:(
Fajnie ze jeszcze powiedziała co i jak z synkiem;) a nie tylko płeć.
-
nick nieaktualnyLwica wrote:A to spoko £39 nie taka tragedia, u mnie to kosztuje £95:(trochę duzo a jak chcesz zdjęcie lub CD to ponad £100:(
Fajnie ze jeszcze powiedziała co i jak z synkiem;) a nie tylko płeć.Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:A to dobrze, tzn cesarka z tego powodu Ci nie grozi. Ja też mam teraz na przedniej ścianie i gdzieś słyszałam, że jak łożysko jest na przedniej to łatwiej poród przebiega, ale nie wiem czy to prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 01:01
-
Krysti wrote:No super babka była taka ze az się sama ciesxyła ze nasz mały takie minki robił haha .To u ciebie drogo a zobacz na stronke babybond ultrasound bo byc moze i uciebie ta placowka nie daleko jest oni w uk są wszedzie . I wybierz tylko płec .
Nie ma u mnie:( właśnie zerknęłam. Scan mam 18go także pozostaje mi czekanie:]
A zdjęcia masz, czy CD??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i dziś pierwszy poważny kopniaczek! Aż sama podskoczyłam!
Coraz silniejszy ten mój maluch
Dziewczyny, czy jest tu jeszcze któraś, która nie ma jeszcze totalnie NIC dla dziecka? Ale tak zupełnie nic. Bo widzę, że chyba tylko ja, jedyne co mam, to zdjęcia usg...hwesta, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:No i dziś pierwszy poważny kopniaczek! Aż sama podskoczyłam!
Coraz silniejszy ten mój maluch
Dziewczyny, czy jest tu jeszcze któraś, która nie ma jeszcze totalnie NIC dla dziecka? Ale tak zupełnie nic. Bo widzę, że chyba tylko ja, jedyne co mam, to zdjęcia usg...bo muszę wszystko przesortowac ,nie ma miejsca narazie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 01:04
-
nick nieaktualny