Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie maleństwo zaczęło szaleć zaraz jak oczy otworzyłam ,bo się przebudziłam ,tylko na chwilkę ale przesłodkie uczucie od rana.
A mnie plecory dalej bolą w sumie taki ból miałam też na początku ciąży pamiętam.Mam nadzieje,że to nie nerka...
Ulka84 - u mnie w 17 tyg takie delikatne puknięcia, teraz już są wyraźne czuje też czasami jak się porusza hehe tak jak to jedna z nas wcześniej określiła "pływanie rybki"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:53
Ulka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień doberek w 18 tygodniu.
Ja ruchy poczułam w 15 tygodniu ale dlatego, że to moja 3 ciąża i wiem na co uwagę zwrócić. Nadal są to wewnętrzne poruszenia, myślę, że na dniach będą już konkretne kopniaki
Co do zakupów to ja już dawno w ferworzenie odmawiam sobie i sprawia mi to ogromną przyjemność. Sporo rzeczy dostałam, pajacyków, kaftaników, body, spodenek, sporo sama kupiłam takich, które mi się podobały, kombinezoniki ( bo to w końcu wczesna wiosna będzie więc pewnie nie za ciepło), sweterki dwa takie słodkie, że nie mogłam się oprzeć
Mamy też łóżeczko, kosz mojżesza, niedługo dostaniemy wózek, wanienkę, laktator i sporo innych...
U nas chłopczyk i większość rzeczy mamy chłopięcych lub unisex. Teraz wybieram pościel i ochraniacz do łóżeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 12:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:super, ja nie umiem się doczekać kopniaków... w którym tyg się u was zaczęły?
kopniaki dopiero w 16+4
a ruchy(czyt. łąskotanie, wibracje, nie umiem tego opisać) czułam już wcześniejjakoś w połowie 14 tygodnia
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę się wam czymś pochwalić jestem taka szczęśliwa. Od rana dzidziuś mnie kopie , trochę słabo się czuje więc położyłam się do łóżka i w pewnym momencie myśle osz ty urwisie teraz cie przyłapie i biorę telefon i kładę się na plecach i nagrywam.Cisza cisza za chwile jeeeep kopniaki widoczne nagrałam to masakra płakać mi się chce ze szczęścia
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:53
KasiaKwiatek, Krysti, Anka1501, hwesta, Lali, Ulka84, mantissa, Amy, malinka1984, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEh Młoda Damo, Amy też czekam na te kopniaki mocniejsze i do zobaczenia na zewnątrz
bo na razie tylko ja się cieszę ruchami Mikiego a mój K i siostry...nic...pozostaje im wierzyć mi, że się rusza i wyobraźnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 13:01
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUla 84 a ty na kiedy masz termin? Trzeba Robotke zmobilizować żeby wpisała Cię na pierwszą stronę no i witaj Nadzieja! Też trzeba Cię dołączyć. No i uzupełnić wpisy płci
tyle nowych wiadomości w tym tygodniu
8485 cieszę się, że już lepiej z Tobą! -
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Dziewczyny muszę się wam czymś pochwalić jestem taka szczęśliwa. Od rana dzidziuś mnie kopie , trochę słabo się czuje więc położyłam się do łóżka i w pewnym momencie myśle osz ty urwisie teraz cie przyłapie i biorę telefon i kładę się na plecach i nagrywam.Cisza cisza za chwile jeeeep kopniaki widoczne nagrałam to boshe masakra płakać mi się chce ze szczęścia
))
fajne uczucie co ,jak by obcy w nas mieszkał hahaha
-
nick nieaktualny8485 wrote:witam od wczoraj nie bylam w ubikacji mam nadzieje ze już mi przeszlo rozwolnienie przypomniałam sobie ze jak bylam w ilrandi to podawali dziecia goracee picie zup jak go się podgrzeje to panchnie jak mieszanka lekow chyba wlasnie to mi pomoglo stwierdziłam ze jak dzieci w irlandi pija to chyba mi nie zaszkodzi
pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja tez juz niedlugo 20 zaczne
ty o dwa dni starsza tulko odemnie
Noto jest taki orientacyjny termin bo ja nawet nie wiem kiedy zaszlam bo okres był strasznie nieregularny a ja się dowiedziałam ok 8-9 tydzien
wg usg to jest 20 tydzień i 4 dni ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:A mnie dziś pobolewa brzuchol, pewnie po wczorajszym wieczorze, znajomi byli u nas i do nocy siedziałam przy stole... mam dziś podly nastrój, nie wiem dlaczego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 14:00
hwesta lubi tę wiadomość