Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ja czuje jeszcze nizej niz dwa palce wiadomo ale jakos tak po prawej stronie bardziej czulam, za chwile sie wymacam
wtedy jak leżałam to było jeszcze płasko, dopiero teraz chyba jakoś od 2 tygodni mi wyszła na wierzchdziwne to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:jak 20 tydzien to sięga 2-3 palce pod pępkiem
to jak niewymiarowa?
jak mam skurcz to robi się twarda jak kamień i czuć ją idealnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 21:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja to jestem niewymiarowa, bo dno mojej macicy sięga tak 1-2 palce nad pępkiem
jak mam skurcz to robi się twarda jak kamień i czuć ją idealnie
mi jak się mała przekopuję to nawet w pępek dostaję więc się wszystko rusza, przesuwuwa troszkę. Najlepiej czuć macicę rano. Ja nie jadam kolacji więc brzuch mam rano płaski i tylko taką gruszkę dwa, czasem trzy palce poniżej pępkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 21:34
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Moze czuje juz bo to druga ciaza, w pierwszej nawet mi nie przyszlo do glowy zeby jej szukac i macac
Jezulu ja zjadlam wlasnie kapuste kiszona mam cale wiaderko takiej pysznej
Kurcze ostatnio mój TZ przywiózł wiaderko kapusty kiszonej i wiaderko ogórkówniestety już wszystko zjedliśmy
a właściwie to ja to sama prawie wciągnęłam
Lali lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:mi jak się mała przekopuję to nawet w pępek dostaję więc się wszystko rusza, przesuwuwa troszkę. Najlepiej czuć macicę rano. Ja nie jadam kolacji więc brzuch mam rano płaski i tylko taką gruszkę dwa palce poniżej pępka
A co do zgagi, to jeszcze dotowane ziemniaki podobno przeciwdziałają i wogóle wszystkie produkty z odczynem zasadowym.