Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Czytalam ze dziennie kobieta w ciązy powinna wypijać dwie szklanki mleka
Krysti lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:mi zaraz cyce wybuchna! od 9tyg i bola tak codziennie a sutki to nawet nie wspomne...z numeru 38c, weszlo na 38dd...masakra, maz uradowany oczywiscie i co chwila chwyta za cyca i ja sycze! zabije mende!
Dzien dobry tak w ogole
Pije se kawke bo wstalam z lekkim bolem glowy, zreszta boli czy nie to co rano pije teraz kawe i czuje sie po niej superdzis przyjezdza za godzinke moja mama, ugotuje pomidorowke i posiedzi z Pola, a ja bede miala chwile dla siebie
Milego dnia -
nick nieaktualnyhej Kobitki
mnie cycki nie bolą, ale swędzą niemiłosiernie, smaruję codziennie żeby nie była skóra sucha i nie pękała bo po cholerę mi rozstępy. Najgorzej w staniku, bo jak nie mam to jeszcze idzie wytrzymać
Dobra zbieram du.. i biorę się za prasowanie...5 pralek na mnie czekam, o jeeeennyyyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 08:39
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Czytalam ze dziennie kobieta w ciązy powinna wypijać dwie szklanki mleka
bylam na jednym spotkaniu z polozna i ona mowila zeby sobie nie dac wszystkiego wmowic ze w ciazy cos powinnysmy. Jak przed ciaza nie pilysmy dwoch szklanek mleka to nie ma takiej potrzeby by w ciazy to robic
chyba ze ktos lubi i ma ochote to czemu nie
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 08:52
-
Cześć dziewczyny. Z tym mlekiem to racja, nie ma konieczności. Ser biały a żółty to już w ogóle są bardzo dobrym zastępstwem.
Ida Urosept 3x2 tabl. żurawina - ja kupiłam w sklepie świeżą i zrobiłam dżem, pycha. Lekarz mi jeszcze kazał zakwaszać mocz biorąc wit. C ja piję sok wyciśnięty z grejfruta i pomarańczy. Koktajl z kiwi i banana. A i kazał mi pić wodę Jana. Pozbyłam się tak bajterii w 4 dni.
Życzę miłego poniedziałku, choć pogoda niezbyt piękna.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek
Ja lubię biały ser i żółty natomiast mleko tylko w kawie. Inaczej nie ścierpie.
Za oknem buro szaro i ponuro. Teściowa jedzie dzisiaj do córki ciekawe na ile będę miałą spokoju.
W środę mam wizytę u gina i zastanawiam się czy brać małża czy nie. W sumie ostatnio rzadko ze mną wchodzi do gabinetu.Z drugiej strony jak pomyślę sobie , że mam czekać tyle czasu sama to mi się nie chce
Co do wielkości piersiawek , moje rosną i bolą mnie okropnie sutki. Rozmiarowo wskoczyłam na 70 H. Mój kręgosłup już to odczuwa:( -
Ida wrote:Kochane, poradźcie coś na . Z tym, że Żuravit w tabletkach raczej słabo na mnie działa. Wizytę mam w środę, do tego czasu za długo, bym nic z tym nie robiła, bo coraz bardziej daje się we znaki... Boli, piecze itd...
Ida lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dzis:)
Mnie piersi bola bardzo w nocy. Jak zmieniam pozycje z jednego boku na drugi to sie budze z bolu. chyb azaczne znowu spac w staniku.
Mi z 75B na 80C weszlo ale jest w sam raz wiec byc moze jeszcze podskoczy ;P
Bylam w zeszly piatek na pilatesie dla kobiet w ciazy:) . Bylam ja i jeszcze jedna dziewczyna tylko! A w tym tygodniu jesli nikt nowy nie przyjdzie to bede sama. Fajne ztajecia, bardzo dobrze mi to na kregoslup zrobilo.
Ja zapalenie pecherza czy tam cewki moczowej (nie pamietam) mialam raz. Wiem , ze mi urosept bardzo szybko pomogl. A metoda, zeby nie pieklo i bolalo bylo nie sikanie do konca.
Zaczelam szukac wozka i mam metlik w glowie. Mozecie mi przepomniec jakie wy macie/kupujecie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:17
Ida lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Mnie cyce nie bolą, za to jak mnie sutki zaczną swędzieć to po ścianie chce mi się chodzićNo i ten rozmiar... ostatnio chyba znowu się powiększyły.
Coś mnie podbrzusze pobolewa, szczególnie prawy bok. Pewnie to te więzadła macicy się rozszerzają...
PsotkaKotka mi się tako omega black podoba bo jest mega zwrotny i ma super amortyzację. Jest trochę cieżki ale mamy winde więc jakoś to przeżyję -
Dziewczyny ale jestem happy.
Mój gin od usg dzwonił, że wyjeżdża na szkolenie i musi moja wizytę przelozyc na cztery dni WCZEŚNIEJczyli za tydzień zobacze moje malenstwo
wizyta 17tego o 19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:03
MartaAlvi, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Halo! Witam się w nowym tygodniu po kolejnej średnio przespanej nocy. No kurczę, budzę się po kilka razy. Byle szmer mnie rozbudza, jak nie chłop to kot albo łazienka. I później się kończy spaniem do 11. ;/
PSOTKA, wszystkie wózki, któe dziewczyny mają zamiar kupić (lub już mają) tą tutaj:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10TALCXXAW4ikh2TlpUdrGPrJxFrGbBboyyKAUsYpzjw/edit#gid=0
I ja też wczoraj stertę poprasowałam, hehe. W końcu mi się udało.
Anka, to super! Ja mam w tym tygodniu dzwonić umawiać się na połówkowe, więc pewnie też w przyszłym tygodniu zobaczę malucha.
Ja biorę od 2 miesiecy Żurawit, jedną tabletkę dziennie i odpukać, żadnych infekcji pęcherza nie mam. Ale witaminki też brałam i sporo owoców jem, więc staram się po prostu na maxa wit. C wciągać.
Dziewczyny, znalazłam takiego bloga, głównie o ciąży i naprawdę fajne artykuły są, niektóre o takich podstawowych rzeczach, jak KTG, ale w sumie nigdy o tym konkretnie nie czytałam, tylko słyszałam, więc też fajnie.
http://www.blog.przedporodem.pl/
A, i możecie być ze mnie dumne. Wytrwale piję minimum 1,5 litra wody dziennie. + 0,5 l albo więcej z napojów. Nawet zadziwiająco łatwo idzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:04
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Halo! Witam się w nowym tygodniu po kolejnej średnio przespanej nocy. No kurczę, budzę się po kilka razy. Byle szmer mnie rozbudza, jak nie chłop to kot albo łazienka. I później się kończy spaniem do 11. ;/
PSOTKA, wszystkie wózki, któe dziewczyny mają zamiar kupić (lub już mają) tą tutaj:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10TALCXXAW4ikh2TlpUdrGPrJxFrGbBboyyKAUsYpzjw/edit#gid=0
I ja też wczoraj stertę poprasowałam, hehe. W końcu mi się udało.
Anka, to super! Ja mam w tym tygodniu dzwonić umawiać się na połówkowe, więc pewnie też w przyszłym tygodniu zobaczę malucha.
Ja biorę od 2 miesiecy Żurawit, jedną tabletkę dziennie i odpukać, żadnych infekcji pęcherza nie mam. Ale witaminki też brałam i sporo owoców jem, więc staram się po prostu na maxa wit. C wciągać.
Dziewczyny, znalazłam takiego bloga, głównie o ciąży i naprawdę fajne artykuły są, niektóre o takich podstawowych rzeczach, jak KTG, ale w sumie nigdy o tym konkretnie nie czytałam, tylko słyszałam, więc też fajnie.
http://www.blog.przedporodem.pl/
A, i możecie być ze mnie dumne. Wytrwale piję minimum 1,5 litra wody dziennie. + 0,5 l albo więcej z napojów. Nawet zadziwiająco łatwo idzie. -
Hej
Ida mi się bardzo poprawił mocz (wyniki) odkąd codziennie piję dwa litry wody z wycisniętym sokiem z całej cytryny. Nawet ph mi się piękne robi bo z 8 na 6,5 spadło więc może i Tobie pomoże
Ja chyba zacznę spać w staniku bo jak sobie czasem źle przez sen przycisnę sutek to mnie ból budzi.Ida lubi tę wiadomość