Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! nie będę mówić ile zajęło mi nadrabianie tych wszystkich stron... ale dałam radę
Krysti!! ja już widziałam Ciebie z córeczką w ramionach, a tu jednak chłopczyk!fajnie, że już wiecie co i jak
jeszcze chyba ktoś się chwalił poznaną płcią, ale oczywiście nie pamiętam kto, przez nadmiar stron
Rudzia, cieszę się że z Wami wszystko dobrze, bo już się martwiłam!
KasiaKwiatek, gratuluję zaręczyn i romantycznego partnera
Ulka- ja zaczęłam czuć "pływanie rybki" jakoś pod koniec 16 tygodnia. Teraz już czuję coraz wyraźniejsze ruchy, z czego się baaaaardzo cieszę
Psotka śliczny masz ten brzusio! i jaki dużynormalnie pomyślałabym, że to Twoja druga ciąża!
Nadzieja- witamy, nie spodziewałam się, że jeszcze ktoś do nas dołączy! super
Mi ból pleców dokucza coraz bardziej no i przez to też problemy ze spaniemale wytrzymam, czego się nie robi dla dzidziusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 13:15
Krysti, KasiaKwiatek, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
ziolko wrote:Psotka śliczny masz ten brzusio! i jaki duży
normalnie pomyślałabym, że to Twoja druga ciąża!
Ginekolog tez sie troche zdziwila i szukala blizniakow.
Ale mi sie wydaje, ze to taka moja cecha anatomiczna. Wydaje mi sie ze zawsze mialam brzuch jak murzynskie dziecko, taki wydety. To znaczy nie tak wydety jak teraz. Wkleje wam jak gdzies znajde do porownania przed ciaza
Porownalam sobei wasze wozki i szukam wymarzonegoo ale kurcze zaden nie spelnia moich wszystkich wymagan
ziolko lubi tę wiadomość
-
Polarisa90 wrote:czesc dziewczyny , od jakiesgos czasu czuje jakby plywanie w brzuchu, ale tylko czasami, kopniaczkow jeszcze nie czuje , i troche sie martwie...
Ważne, że czujesz pływanie, od pływania do kopniaków już krótka droga -
nick nieaktualnyKrysti!! ja już widziałam Ciebie z córeczką w ramionach, a tu jednak chłopczyk! fajnie, że już wiecie co i jak jeszcze chyba ktoś się chwalił poznaną płcią, ale oczywiście nie pamiętam kto, przez nadmiar stron
Dziękuje ziolko;)ziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie kobietki!!
mi wlasnie poleciala z lewego cycuszka siarapierwszy raz!! hihi:P dziwne uczucie
Ja dzis siedze w domu, probuje sie umowic do jakiegos lekarza po to zwolnienie, a tu dupa .. wszedzie trzeba czekac!! a ja nie mam czasu!!
wczoraj pierwszy raz poczulam pod reka kopniaka Sofijki)
juz niedlugo pewnie kopniaczki beda widoczne golym okiem!! jupi
Krysti, sylvia007, ziolko, hwesta, Fasia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja też mam za sobą nieprzespaną noc. Gabi obudziła się w nocy z takim bólem gardła i ciężkim oddechem, że już miałam z nią na pogotowie jechać. No ale dotrwałyśmy do rana i do lekarza pojechałyśmy i okazało się, że to angina. Na szczęście szybko zareagowałam, bo to dopiero początek infekcji.
A mnie to bardzo głowa boli i zastanawiam się czy próbować się leczyć kawą czy od razu apap wziąć .
A co do mleka to faktycznie zdrowo je pić jeśli ktoś lubi, bo jest głównym źródłem wapnia, z kolei ser biały prawie wapnia nie ma bo jego większość zostaje w serwatce, a ser żółty jest bogaty w wapń, ale za to dość kaloryczny. Można uzupełniać poziom wapnia pijąc kefiry, maślanki lub jedząc jogurty. Ja np. samego mleka pić nie lubie, ale kawę zbożową. "anatol" uwielbiam i mogę ją pić codziennie przygotowywaną na mleku właśnie.Krysti lubi tę wiadomość
-
A ja sobie dałam czadu ze sprzątaniem i chyba trochę przesadziłam. Boli brzuch, plecy, niedobrze mi... Miałam w planach wybrać się teraz na miasto bo byłam wczoraj w H&M i tam są takie świetne zestawy (body, spodenki i czapeczka) letnie za 20zl. Kupiłam wczoraj jeden i chciałam więcej dokupić ale już bez męża bo wiecie jacy potrafią być faceci na zakupach...
-
adk_1989 wrote:A ja sobie dałam czadu ze sprzątaniem i chyba trochę przesadziłam. Boli brzuch, plecy, niedobrze mi... Miałam w planach wybrać się teraz na miasto bo byłam wczoraj w H&M i tam są takie świetne zestawy (body, spodenki i czapeczka) letnie za 20zl. Kupiłam wczoraj jeden i chciałam więcej dokupić ale już bez męża bo wiecie jacy potrafią być faceci na zakupach...
też zawsze wolę sama na spokojnie iść na zakupy
-
MłodaDama wrote:Nie moja ginekolożka wypisała mi właśnie skierowanie co mnie no nie powiem też ucieszyło ale przychodnia w której będę robić usg chcę dokumentacji choroby no wiesz żeby udowodnić no.I poszłam dzisiaj do poradni gdzie chodziłam do kardiologa i mówie,że potrzebowałabym dokumentacji od mojego kardiologa no i niby nie byłoby problemu no ale obecnie nie ma osoby od kserowania xd i nie dadzą mi dopiero jak już w następnym tyg a niestety już wizyty połówkowej nie mogę przełożyć ;/
Kochana to powiedz ze sama sobie skserujesz. Ich obowiązkiem jest wydanie Ci dokumentacji i powiedz , że nie interesuje Cię przyszły tydzień tylko dzien następny. Pindom się dupy nie chce ruszyć , żeby ksero zrobić? Bo od tego to specjalista jest? Nie dała bym się tak odesłać z kwitkiem. I Ty sama się nie daj. -
mimka84 wrote:Co do ubranek to chciałabym tym razem jakoś rozsądniej podejść. Poprzednio było ich naprawdę dużo i wielu synek nie założył nawet raz. Tylko czy uda mi się powstrzymać hmm.
U mnie było to samosynek nawet połowy nie nosił z tego co nakupowalam