Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś bardzo niewyspana, poszłam spać po 2 w nocy, pobudka o 7 i kierunek Wrocław - IKEA. Szafa kupiona, wniesiona na 4 piętro czeka sobie w 60 kartonach na złożenienie mogę się doczekać !! Może do końca tygodnia stanie w pokoju i wtedy Wam pokażę jak wygląda i w końcu będę mieć swoje lustro, bo teraz zdjęcia robię u brata w pokoju, a tam straszny bałagan więc staram się jakoś w rogu pstrykać foteczki rosnącego brzucholka
Rano czułam takie dziwne kłucie w pochwie. Jakby mnie ktoś szpileczkami nakłuwał .. TO normalne ?
PSOTKA - jaki cudowny brzuszek !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:11
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ją mam nadzieję, że jej się to nie będzie odnawiać, bo sama często miałam anginy i wiem, że to dość nieprzyjemne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:16
-
sylvia007 no widzisz głupota no ale co zrobisz.Tak mieszkam w PL
Lwica lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Dziewczyny czy wy też tak kichacie w ciąży? Nie ma dnia żebym się parę razy porządnie nie skichała. Podobno to hormony działają tak na śluzówkę w nosie.
Ja też kicham i non stop zatkany nos mam. Można dmuchać i dmuchać a i tak ciągle katar. Taki chyba rzeczywiście urok tej mojej ciąży. -
sylvia007 wrote:A czy Ty mieszkasz w Polsce??? Bo u nas jest usg polówkowe jest przecież obowiązkowe, więc nie rozumiem po co im oprócz skierowania jakieś dodatkowe dokumenty.
Napewno obowiazkowe? A nie przypadkiem poprostu jest jednam z 3 usg ktore sie nam naleza ale robic ich nei trzeba?
Ja akurat mieszkam w Niemczech i tutaj ani badania przeziarnosci nie sa obowiazkowe ani dokladna diagnostyka w polowie ciazy. Prawnie mam zagwarantowane 3 usg i moge ale nie musze robic dokladnego usg polowkowego. Wiekszosc moich znajomych nie robilo zadnych z tych badan, nawet po 40 roku zycia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 16:25
-
No no Fasia rośnie w oczach brzuszek : piękny i duży jest już hihi
Fasia lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:No no Fasia rośnie w oczach brzuszek : piękny i duży jest już hihi
DziękujęMam wrażenie, że baaaardzo duży
zresztą wszyscy to mówią, że mnie wysadziło i to mocno
-
PsotkaKotka wrote:Napewno obowiazkowe? A nie przypadkiem poprostu jest jednam z 3 usg ktore sie nam naleza ale robic ich nei trzeba?
Ja akurat mieszkam w Niemczech i tutaj ani badania przeziarnosci nie sa obowiazkowe ani dokladna diagnostyka w polowie ciazy. Prawnie mam zagwarantowane 3 usg i moge ale nie musze robic dokladnego usg polowkowego. Wiekszosc moich znajomych nie robilo zadnych z tych badan, nawet po 40 roku zycia.
Młoda Damo ją bym jeszcze na Twoim miejscu zadzwoniła do gin i zapytała, gdzie skierowanie od niej będzie respektowane, bez żadnego problemu. -
Fasia wrote:Dziękuję
Mam wrażenie, że baaaardzo duży
zresztą wszyscy to mówią, że mnie wysadziło i to mocno
no duzie brzusio:)u mnie neta caly dzien nie bylo ale jakos dalo rade wytrzymac:)heheFasia lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:A to jej pierwszy raz? Niestety słyszałam, że jak już raz angina się pojawi, to lubi nawracać, jak widać mój syn jest przykładem. Mąż jak był dzieckiem to często miał anginy właśnie. Najgorsze ze po kolejnych anginach w migdałach robią sie takie dziurki i w nich odkłada się jedzenie, które potem zamienia się w takie nieprzyjemnie pachnące czopy. A jak się z ty nic nie robi i zalegają powodują kolejne infekcje.
-
No własnie sylvia ginka mi tą placówkę poleciła i dlatego ją wybrałam ,znajomi też.
-
MłodaDama wrote:No własnie sylvia ginka mi tą placówkę poleciła i dlatego ją wybrałam ,znajomi też.
-
sylvia007 wrote:To ja bym na Twoim miejscu poszła normalnie ze skierowaniem i już. Jak masz skierowanie na usg to Ci się należy i tyle.
Masz całkowitą rację. Skoro Młoda Dama dostała skierowanie to nie ma takiej możliwości, żeby oni cos jeszcze wymagali. Ja tez bym tylko ze skierowaniem poszłaKrysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po usg
wszystko w normieserduszko biło ładnie, 4 jamowe, wszystko pomierzył zadowolony, że wszystko okej
I najważniejsze, Adriannie między nóżkami pokazał się siusiak :PPPP Mąż mega zadowlony
Jeszcze się nei mogę ogarnąć po tej wiadomości
przedtawiam DZIDZIE i przechodzę na niebieską stronę mocy :PP
zdjęcia średniej jakości bo robione są screeny z filmikuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:56
Rudzia, Anka1501, iwonka1077, ziolko, Fasia, sylvia007, MartaAlvi, Ida, Krysti, Eweliśka, KasiaKwiatek, Lali, kluska, Bambi85, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny