Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Amy
jestem w szoku!! Gdzie Ci Adusie ukradli?!
gratulacje
a w jakkim ja jestem?Męża takiego zawdolonego to jeszzcze nie widziałąm. Skurczybyk cały czas mówił że będzie chłopak mimo iż wstępnie było powiedziane córa- to on się upierał i mówił, że na pewno nie będzie dziewczynki
Ja jeszcze nie wiem co się dzieję -
nick nieaktualny
-
:}
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:24
-
nick nieaktualny
-
Amy widocznie Twój facet wiedział, co robi po prostu!
Gratuluje synka w takim razie!!!
edit: musisz zmienić napis nad suwaczkiem, bo Twój synuś na pewno nie chce być Adusią!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:27
Amy lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:a w jakkim ja jestem?
Męża takiego zawdolonego to jeszzcze nie widziałąm. Skurczybyk cały czas mówił że będzie chłopak mimo iż wstępnie było powiedziane córa- to on się upierał i mówił, że na pewno nie będzie dziewczynki
Ja jeszcze nie wiem co się dzieję
Domyślam się co czujesz bo juz zdarzylas się przyzwyczaić do Ady a tu synek się pojawiłNiesamowite
Amy lubi tę wiadomość
-
AMY no proszę, a jednak synek ale jaja
GRATULACJE
witamy po niebieskiej stronie mocy hehe
Jakie imie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:25
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:No ginekolog mówiła,że możemy spróbować też nie była pewna czy mi przyjmą to skierowanie ale mi je dała napisała tam "Proszę o badanie prenatalne.Pacjentka z wadą serca" i napisała który tydzień ciązy. Chyba to będzie 3D nie wiem nie znam się hehe w każdym bądź razie chodzi o połówkowe no.
Zawsze możesz pójść na oddział polozniczy i tam Ci też zrobią polowkowe. Ale skoro wysłała Cie do jakiejś kliniki to pewnie chciała 3D. Możesz poszukać tez innego lekarza, który zrobi to taniej w 3D. Ja robię Usg 3D/4D prywatnie u ordynatora na najnowszym sprzęcie i kosztuje 150. -
Amcia gratuluje hihi takie zaskoczenie ;]
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:AMY! Ale jajca! Gratuluję synusia! Jestem w mega szoku, ale pewnie mniejszym niż Ty sama
Ciekawe czy mojej Natalce siusior nie wyrósł
heeheh teraz już się wszystkiego mogę spodziewaćnawet Twojej Natalce nie do końća wierzę
Ada mnie w konia zrobiła strasznie
Fasia, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
AMY! Powiem Ci, że ja coś przeczuwałam, że u Ciebie może się płeć zmienić. Bo przecież pisałaś, że na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że nie widzi siusiaka, co nie znaczy, że go tam nie ma, tylko po prostu nie widział nic. A Ty to zinterpretowałaś, jako że miałaby być dziewczynka. Sama tak pisałaś
No ale na pewno się już zdążyłaś przyzwyczaić do Ady i teraz potrzebujesz chwili, by się przestawić. Kochana, gratulacje!!!
PS. Jak w środę u mnie okaże się dziewczynka (w co wątpię) to odkupuję AdęAmy lubi tę wiadomość