Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Bulgoty glosne tak słychać dziecko się rusza bo czuje przekręca się .
Może niektóre kobiety słyszą ruchy
jak byłam w poprzedniej ciąży to nigdy nic nie słyszałam a mój mały był bardzo ruchliwy, mój brzuch miał dziwne kształty i miał codziennie czkawke ale nigdy nic nie było słychać
mimka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wogole mam z tej brzuch bardziej wypièty taki nie kształtny jestLwica wrote:AMY gratuluje synka:))
Moj tez Krysti siedzi sobie po lewej stronie i mnie tam pynka:) chociaż ostatnie 2dni słabiej a czwartek i piątek mocno i już mi sie to zaczęło podobać .....
ale czuje z lewej na wieczor czuje więcej jak przez dzien ,np teraz siedze na kezesle i czuje z lewej mañki kopytka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:09
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Jak nie Ada to może Adrian?

W poprzedniej ciąży mówiłam, że jak będzie chłopiec będzie Aleksander
ale była córka i dostała imię Aleksandra
teraz patrze na tego swojego Dziubka małego i jakoś mi żadne imię nie pasuje
Chyba nadal jestem w szoku
jak mi przejdzie pomyślę nad imieniem
-
nick nieaktualnyNawet bilgotôw zadnych niç ,to jednak kazda ma innà ciàze .Nawet słyszalam ze dzieci czkawke majà w brzuchu ale czy to prawda .Anka1501 wrote:Może niektóre kobiety słyszą ruchy
jak byłam w poprzedniej ciąży to nigdy nic nie słyszałam a mój mały był bardzo ruchliwy, mój brzuch miał dziwne kształty i miał codziennie czkawke ale nigdy nic nie było słychać 
-
Wpadam się pochwalić, że moje dziecko zrobiło mi prezent na urodziny i tak cudnie rozrzuciło kopytka na usg, że chcąc nie chcąc pokazał fistaszka w całej, dużej okazałości
Będzie Boy
nick nieaktualny, sylvia007, Rudzia, mantissa, mimka84, nick nieaktualny, Eweliśka, Lwica, ziolko, shimmer_lip, iwonka1077, Jaga, MartaAlvi, Justinka, Lali, kluska, Fasia, nick nieaktualny, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nawet bilgotôw zadnych niç ,to jednak kazda ma innà ciàze .Nawet słyszalam ze dzieci czkawke majà w brzuchu ale czy to prawda .
Bulgoty mam ale to są jelita. A czkawke mój syn miał codziennie od 25 tyg ale tego nie słychać
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlcia grAtulacje co to się dzieje wysyp chłopcôw normalnie .olka30 wrote:Wpadam się pochwalić, że moje dziecko zrobiło mi prezent na urodziny i tak cudnie rozrzuciło kopytka na usg, że chcąc nie chcąc pokazał fistaszka w całej, dużej okazałości
Będzie Boy 
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ja mam nadzieje ze u mojej siusiak nie wyrosnie co?
w koncu mi plec okreslilu w 19 i 20 tyg to chyba juz pewne co ? 
Jak to mówi mój facet " na pewno to Kopernik nie żyje " z resztą nie wiadomo
olka30, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
No widzę, że istny wysyp chłopców
Mój chciał dziewczynkę, ja troszeczkę też, ale oboje mieliśmy przeczucia na chłopca
I się potwierdziło. Zresztą już na prenatalnym widziałam coś między nogami, ale że było wczas to się nie chciałam nastawiać
Tak mi dziwnie teraz jak już wiem
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny