Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Bulgoty glosne tak słychać dziecko się rusza bo czuje przekręca się .
Może niektóre kobiety słyszą ruchyjak byłam w poprzedniej ciąży to nigdy nic nie słyszałam a mój mały był bardzo ruchliwy, mój brzuch miał dziwne kształty i miał codziennie czkawke ale nigdy nic nie było słychać
mimka84, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:AMY gratuluje synka:))
Moj tez Krysti siedzi sobie po lewej stronie i mnie tam pynka:) chociaż ostatnie 2dni słabiej a czwartek i piątek mocno i już mi sie to zaczęło podobać .....ale czuje z lewej na wieczor czuje więcej jak przez dzien ,np teraz siedze na kezesle i czuje z lewej mañki kopytka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:09
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Jak nie Ada to może Adrian?
W poprzedniej ciąży mówiłam, że jak będzie chłopiec będzie Aleksanderale była córka i dostała imię Aleksandra
teraz patrze na tego swojego Dziubka małego i jakoś mi żadne imię nie pasuje
Chyba nadal jestem w szoku
jak mi przejdzie pomyślę nad imieniem
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Może niektóre kobiety słyszą ruchy
jak byłam w poprzedniej ciąży to nigdy nic nie słyszałam a mój mały był bardzo ruchliwy, mój brzuch miał dziwne kształty i miał codziennie czkawke ale nigdy nic nie było słychać
-
Wpadam się pochwalić, że moje dziecko zrobiło mi prezent na urodziny i tak cudnie rozrzuciło kopytka na usg, że chcąc nie chcąc pokazał fistaszka w całej, dużej okazałości
Będzie Boy
Krysti, sylvia007, Rudzia, mantissa, mimka84, Amy, Eweliśka, Lwica, ziolko, shimmer_lip, iwonka1077, Jaga, MartaAlvi, Justinka, Lali, kluska, Fasia, KasiaKwiatek, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nawet bilgotôw zadnych niç ,to jednak kazda ma innà ciàze .Nawet słyszalam ze dzieci czkawke majà w brzuchu ale czy to prawda .
Bulgoty mam ale to są jelita. A czkawke mój syn miał codziennie od 25 tyg ale tego nie słychaćRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Wpadam się pochwalić, że moje dziecko zrobiło mi prezent na urodziny i tak cudnie rozrzuciło kopytka na usg, że chcąc nie chcąc pokazał fistaszka w całej, dużej okazałości
Będzie Boy
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ja mam nadzieje ze u mojej siusiak nie wyrosnie co?
w koncu mi plec okreslilu w 19 i 20 tyg to chyba juz pewne co ?
Jak to mówi mój facet " na pewno to Kopernik nie żyje " z resztą nie wiadomoolka30, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
No widzę, że istny wysyp chłopców
Mój chciał dziewczynkę, ja troszeczkę też, ale oboje mieliśmy przeczucia na chłopca
I się potwierdziło. Zresztą już na prenatalnym widziałam coś między nogami, ale że było wczas to się nie chciałam nastawiać
Tak mi dziwnie teraz jak już wiem
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny