Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:a w jakkim ja jestem?
Męża takiego zawdolonego to jeszzcze nie widziałąm. Skurczybyk cały czas mówił że będzie chłopak mimo iż wstępnie było powiedziane córa- to on się upierał i mówił, że na pewno nie będzie dziewczynki
Ja jeszcze nie wiem co się dzieję
O jaaa, ale numer.Pierwsza zmiana i nas.
Przynajmniej nie będzie już konfliktu Adusia/Tosia.
Anka1501, Amy lubią tę wiadomość
-
Julek jest dziś wyjątkowo aktywny - czuję go po prawej stronie, kopie, rusza się
póki co czuje dopiero jak położę dłoń na brzuszku ale najważniejsze, że wiem, że tam jest i ma się dobrze
) jakie to cudowne uczucie ! Oby więcej tego
mimka84, Krysti, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Jestem po usg
wszystko w normieserduszko biło ładnie, 4 jamowe, wszystko pomierzył zadowolony, że wszystko okej
I najważniejsze, Adriannie między nóżkami pokazał się siusiak :PPPP Mąż mega zadowlony
Jeszcze się nei mogę ogarnąć po tej wiadomości
przedtawiam DZIDZIE i przechodzę na niebieską stronę mocy :PP
zdjęcia średniej jakości bo robione są screeny z filmiku
a tu zaplątane nóżki i rączki
wiedzialam Amy gratuluje ,mąz happy jest napewno
moj to pól sety wodki wypil z wrazenia na przeciwko w barze
haha
-
nick nieaktualnyIda wrote:AMY! Powiem Ci, że ja coś przeczuwałam, że u Ciebie może się płeć zmienić. Bo przecież pisałaś, że na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że nie widzi siusiaka, co nie znaczy, że go tam nie ma, tylko po prostu nie widział nic. A Ty to zinterpretowałaś, jako że miałaby być dziewczynka. Sama tak pisałaś
No ale na pewno się już zdążyłaś przyzwyczaić do Ady i teraz potrzebujesz chwili, by się przestawić. Kochana, gratulacje!!!
PS. Jak w środę u mnie okaże się dziewczynka (w co wątpię) to odkupuję Adę
No lekarz dokładnie powiedział " o jest noga, a między nogami niczego nie ma"no to jak nie ma to nie ma
Jednoznacznie nie powiedział - będzie dziewczynka, po prostu dał mi do zrozumienia że dopiero na połówkowym się dowiem
ale ja już wiedziałam, że skoro w 17 tygodniu niczego tam nie ma, na pewno siusiak nie urośnie
No i się zdziwiłam -
Fasia wrote:Julek jest dziś wyjątkowo aktywny - czuję go po prawej stronie, kopie, rusza się
póki co czuje dopiero jak położę dłoń na brzuszku ale najważniejsze, że wiem, że tam jest i ma się dobrze
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Mój też upodobał sobie prawą stronę. Synek nr1 miał podobnie, potem kopał w prawe żebra...
U mnie już zostanie po prawej stronie. Mam macice dwurożną, właśnie w prawym rogu był pęcherzyk, później na każdym usg im większy człowieczek tym wciąż z prawej strony. Także raczej zostanie tam aż do samego końcaoby tylko miał wystarczająco miejsca aby zostać tam jak najdłużej czyli do 9 miesiąca
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Julek jest dziś wyjątkowo aktywny - czuję go po prawej stronie, kopie, rusza się
bulgoty takie ze az w sklepie slyszałam i się smialam z tego haha
moj na lewej stronie siedzi
caly czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 01:28
Fasia lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Fasia fajne uczucie ja słysze glosno sobie tam szpera haha w moim brzuchu
Ja Go nie "słyszę" natomiast dziś jest pierwszy tak aktywny dzień, że nie tylko jedno puknięcie od środka ale było ich kilka i normalnie pod dłonią czuję jak się przesuwa) cuuuudo
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja Go nie "słyszę" natomiast dziś jest pierwszy tak aktywny dzień, że nie tylko jedno puknięcie od środka ale było ich kilka i normalnie pod dłonią czuję jak się przesuwa
) cuuuudo
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Fasia fajne uczucie ja słysze glosno sobie tam szpera haha w moim brzuchu
moj na lewej stronie siedzi
caly czas
AMY gratuluje synka:))
Moj tez Krysti siedzi sobie po lewej stronie i mnie tam pynka:) chociaż ostatnie 2dni słabiej a czwartek i piątek mocno i już mi sie to zaczęło podobać .....Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny