X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak leżalam na patologii ciazy z synkiem to poza mną było jeszcze 6 kobiet w ciąży i tylko jedna miała mieć córkę :D a ponoc się więcej dziewczynek rodzi ;)

Amy lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    a w jakkim ja jestem? :P Męża takiego zawdolonego to jeszzcze nie widziałąm. Skurczybyk cały czas mówił że będzie chłopak mimo iż wstępnie było powiedziane córa- to on się upierał i mówił, że na pewno nie będzie dziewczynki :P

Ja jeszcze nie wiem co się dzieję :P

O jaaa, ale numer. :P Pierwsza zmiana i nas. :) Przynajmniej nie będzie już konfliktu Adusia/Tosia. :P

Anka1501, Amy lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julek jest dziś wyjątkowo aktywny - czuję go po prawej stronie, kopie, rusza się :) póki co czuje dopiero jak położę dłoń na brzuszku ale najważniejsze, że wiem, że tam jest i ma się dobrze :)) jakie to cudowne uczucie ! Oby więcej tego <3

mimka84, Krysti, ziolko lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy :-D ale jaja :-D gratuluje :-)

To moze moja Irenka tez jest Szymkiem :-) maz by sie nie ucieszyl ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:52

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Jestem po usg :)
    wszystko w normie :) serduszko biło ładnie, 4 jamowe, wszystko pomierzył zadowolony, że wszystko okej :)
    I najważniejsze, Adriannie między nóżkami pokazał się siusiak :PPPP Mąż mega zadowlony :D
    Jeszcze się nei mogę ogarnąć po tej wiadomości :P

przedtawiam DZIDZIE i przechodzę na niebieską stronę mocy :PP
    zdjęcia średniej jakości bo robione są screeny z filmiku ;)
    15b6582edbc3181dmed.jpg
    ec2d8f37b07421admed.jpg
    a tu zaplątane nóżki i rączki :D
    6a5bd75d4e6d44bcmed.jpg
    Hahahahahaaaaaaaaaaa Chlopiec jejjjj :D wiedzialam Amy gratuluje ,mąz happy jest napewno :) moj to pól sety wodki wypil z wrazenia na przeciwko w barze :) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    AMY! Powiem Ci, że ja coś przeczuwałam, że u Ciebie może się płeć zmienić. Bo przecież pisałaś, że na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że nie widzi siusiaka, co nie znaczy, że go tam nie ma, tylko po prostu nie widział nic. A Ty to zinterpretowałaś, jako że miałaby być dziewczynka. Sama tak pisałaś ;)
    No ale na pewno się już zdążyłaś przyzwyczaić do Ady i teraz potrzebujesz chwili, by się przestawić. Kochana, gratulacje!!! :)

PS. Jak w środę u mnie okaże się dziewczynka (w co wątpię) to odkupuję Adę ;)

No lekarz dokładnie powiedział " o jest noga, a między nogami niczego nie ma" :D no to jak nie ma to nie ma ;) Jednoznacznie nie powiedział - będzie dziewczynka, po prostu dał mi do zrozumienia że dopiero na połówkowym się dowiem :) ale ja już wiedziałam, że skoro w 17 tygodniu niczego tam nie ma, na pewno siusiak nie urośnie ;)
    No i się zdziwiłam ;D

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Julek jest dziś wyjątkowo aktywny - czuję go po prawej stronie, kopie, rusza się :) póki co czuje dopiero jak położę dłoń na brzuszku ale najważniejsze, że wiem, że tam jest i ma się dobrze :)) jakie to cudowne uczucie ! Oby więcej tego <3
    Mój też upodobał sobie prawą stronę. Synek nr1 miał podobnie, potem kopał w prawe żebra...

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :) same prawie chlopcy jej :) o jakie imię bedzie małego Amy .:)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Mój też upodobał sobie prawą stronę. Synek nr1 miał podobnie, potem kopał w prawe żebra...

U mnie już zostanie po prawej stronie. Mam macice dwurożną, właśnie w prawym rogu był pęcherzyk, później na każdym usg im większy człowieczek tym wciąż z prawej strony. Także raczej zostanie tam aż do samego końca :) oby tylko miał wystarczająco miejsca aby zostać tam jak najdłużej czyli do 9 miesiąca :)

mimka84 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Fasia fajne uczucie ja słysze bulgotanie , glosno sobie tam szpera haha w moim brzuchu :) bulgoty takie ze az w sklepie slyszałam i się smialam z tego haha :) moj na lewej stronie siedzi :) caly czas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 01:28

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Fasia fajne uczucie ja słysze glosno sobie tam szpera haha w moim brzuchu :) bulgoty takie ze az w sklepie slyszałam i się smialam z tego haha :)

Ja Go nie "słyszę" natomiast dziś jest pierwszy tak aktywny dzień, że nie tylko jedno puknięcie od środka ale było ich kilka i normalnie pod dłonią czuję jak się przesuwa :)) cuuuudo <3

Krysti lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia jak u ciebie prasowanie :) bo ja juz zaraz zaczynAm drugą serie :D

ziolko lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje polowkowe coraz bliżej ;) aż się zaczynam bać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja Go nie "słyszę" natomiast dziś jest pierwszy tak aktywny dzień, że nie tylko jedno puknięcie od środka ale było ich kilka i normalnie pod dłonią czuję jak się przesuwa :)) cuuuudo <3
    Super ja tak mialam ostatnio kopki takie ale pod dłonią raz poczulam nad łonem :)

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie słyszałam ruchów dziecka ;) to jest możliwe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Moje polowkowe coraz bliżej ;) aż się zaczynam bać :D
    Bedzie dobrze :) ja jak na usg ide i jak ona prxyklada mi juz to ja oczy zamykam ze strachu na poczatku potem otwieram ah jej stresujace to co .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Ja nigdy nie słyszałam ruchów dziecka ;) to jest możliwe?
    Bulgoty glosne tak słychać dziecko się rusza bo czuje przekręca się .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Hahaha :) same prawie chlopcy jej :) o jakie imię bedzie małego Amy .:)

bez imienia :D

• Lwica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Fasia fajne uczucie ja słysze glosno sobie tam szpera haha w moim brzuchu :) bulgoty takie ze az w sklepie slyszałam i się smialam z tego haha :) moj na lewej stronie siedzi :) caly czas

AMY gratuluje synka:))
    Moj tez Krysti siedzi sobie po lewej stronie i mnie tam pynka:) chociaż ostatnie 2dni słabiej a czwartek i piątek mocno i już mi sie to zaczęło podobać .....

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    bez imienia :D
    Jak to bez imienia ,musicie wybraç z męzem Ady nie ma jest Synuś :)

‹‹ 802 803 804 805 806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ