Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytalam czy sama moglabym skserowac i gadam ze wizyte mam w srode i nie moge jej juz przeniesc ale babka gada ze ona nie moze mi wydac tego i juz mam se przyjsc najblizej w piatek krowa jedna ;/
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej dziewczyny. Ja też mam za sobą nieprzespaną noc. Gabi obudziła się w nocy z takim bólem gardła i ciężkim oddechem, że już miałam z nią na pogotowie jechać. No ale dotrwałyśmy do rana i do lekarza pojechałyśmy i okazało się, że to angina. Na szczęście szybko zareagowałam, bo to dopiero początek infekcji.
A mnie to bardzo głowa boli i zastanawiam się czy próbować się leczyć kawą czy od razu apap wziąć .
A co do mleka to faktycznie zdrowo je pić jeśli ktoś lubi, bo jest głównym źródłem wapnia, z kolei ser biały prawie wapnia nie ma bo jego większość zostaje w serwatce, a ser żółty jest bogaty w wapń, ale za to dość kaloryczny. Można uzupełniać poziom wapnia pijąc kefiry, maślanki lub jedząc jogurty. Ja np. samego mleka pić nie lubie, ale kawę zbożową. "anatol" uwielbiam i mogę ją pić codziennie przygotowywaną na mleku właśnie.zawsze .
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Dziewczyny czy wy też tak kichacie w ciąży? Nie ma dnia żebym się parę razy porządnie nie skichała. Podobno to hormony działają tak na śluzówkę w nosie.
TAK! masakra jakaś!!! Mąż ma za to ubaw bo uwielbia kiedy mam czkawkę albo kicham bo robię to dosyć zabawnieurwis jeden!
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak miałam na początku hihi kichałam ze 4-5 x dziennie
cały czas myślałam,że przeziębienie będzie mnie brało.Codziennie kichałam ;p ale teraz już rzadziej hihi.
-
Dziewczyny akurat kichnęłam
xd masakra
Zaraźliwa ta gadka o kichaniu ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:39
mimka84 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Czy Wam też bywa duszno i ciężko złapać normalny oddech? Jakoś mi tak dziwnie
Ja akurat nie, mam wrazenie raczej ze moglabym n aMt. Blanc wejsc wspokojnie.
Ale powiem wam, ze wlasnie zasnelam w biurze i dopiero sie obudzilam. Spala z godzine
.
-
mimka84 wrote:Fajnie musiało to wyglądać
Jestem sama w biurze ;P
Ale pracowalm kiedys w innym biurze z Chinka i u nich to calkiem normalne (przynajmniej wsrod doktorantow:P) ze sie spi. Wiec ona bez ceregieli walnela glowe na biurko i poszla spac:P. Szef wchodzi, patrzy dziwnie ale nic nie powiedzial a za pare miesiecy tez do biura dostal chinczyka i ten to samo.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Z tym nosem to masakra jakaś, ja już na husteczki nie wyrabiam, no paka taka do wyciągania na dwa dni mi starcza, i to nie żebym miala katar tylko takie wrażenie ciągle zatkanego nosa, jak dmuchne to chwile jest ok i zaraz to samo. W dzień to sobie jkos radze ale w ciągu nocy to mnie męczy koszmarnie bo spac nie daje.
-
MłodaDama wrote:Pytalam czy sama moglabym skserowac i gadam ze wizyte mam w srode i nie moge jej juz przeniesc ale babka gada ze ona nie moze mi wydac tego i juz mam se przyjsc najblizej w piatek krowa jedna ;/