Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:dzień doberek w 18 tygodniu.
Ja ruchy poczułam w 15 tygodniu ale dlatego, że to moja 3 ciąża i wiem na co uwagę zwrócić. Nadal są to wewnętrzne poruszenia, myślę, że na dniach będą już konkretne kopniaki
Co do zakupów to ja już dawno w ferworzenie odmawiam sobie i sprawia mi to ogromną przyjemność. Sporo rzeczy dostałam, pajacyków, kaftaników, body, spodenek, sporo sama kupiłam takich, które mi się podobały, kombinezoniki ( bo to w końcu wczesna wiosna będzie więc pewnie nie za ciepło), sweterki dwa takie słodkie, że nie mogłam się oprzeć
Mamy też łóżeczko, kosz mojżesza, niedługo dostaniemy wózek, wanienkę, laktator i sporo innych...
U nas chłopczyk i większość rzeczy mamy chłopięcych lub unisex. Teraz wybieram pościel i ochraniacz do łóżeczka
Termin mam na 28 kwietniaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
KasiaKwiatek wrote:Ula 84 a ty na kiedy masz termin? Trzeba Robotke zmobilizować żeby wpisała Cię na pierwszą stronę no i witaj Nadzieja! Też trzeba Cię dołączyć. No i uzupełnić wpisy płci
tyle nowych wiadomości w tym tygodniu
8485 cieszę się, że już lepiej z Tobą!
sorki pomyliłam wpisy - to odpowiadam raz jeszcze ze termin mam na 28 kwietniaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 16:37
Rudzia, Lali, KasiaKwiatek, Angela89, Krysti, misia83, sylvia007, Amy, Justinka, weronika86, Klaudia90, Fasia lubią tę wiadomość
-
PsoKotka super brzunio.
U Nas dziś 19w5d i poczułam ruchy Kacperka dość wyraźnie i widziałam jak mi brzuch faluje
Cudoowne uczucie.
Kizianki w brzusieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 15:03
liwi, Lali, Krysti, PsotkaKotka, Ulka84, Fasia lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
O jaaa, Psotka. Już się nie dziwię, że mówiłaś, że spory masz.
Zgrabniutki.
Mój też dziś wyjątkowo ładny.(18+2 wg OM)
http://i60.tinypic.com/259hl09.jpg
A w ogóle to wczoraj chyba pierwszy raz udało mi się wymacać gdzie macica jest.Taki twardy owal pod pępkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 15:33
Lali, Krysti, PsotkaKotka, Amy, malinka1984, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo my też po spacerku właśnie
choć pogoda szaro/bura, ale ciepło, my sobie pochodzilismy po łące,pies się wylatał.
Teraz mój kochany robi obiad-schaboszczaki z pure z ziemniaków i marchewką z groszkiem.
Wczoraj też mieliśmy gości-teściowie (mam świetnych) i dziadkowie. Było fajnie, powiedzieliśmy o zareczynach
Dzisiaj leniuchujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 16:03
-
nick nieaktualnyA ja tez frytki z kfc w domu salatka z subway i bułka ,Po południu bigos z ziemniakami zjemy .I sesja filmowa filmów nakupilismy i bedziemy ogladać
tu tez zimno jest az mnie nos bolal jak chodzilam z zimna ,weszlam do domu i przestalo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 16:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Witajcie! My dopiero teraz obiad będziemy pałaszować, byliśmy na spacerze, ale w Szczecinie nieprzyjemnie bardzo, szczególnie w parku taki niemiły wiatr chwilami, najlepiej w ciepłym domku, ale przynajmniej pies poszalał w liściach.
Piękne brzuszki macie dziewczęta.
Mimka ty też ze Szczecina ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Mantissa ja tez wcOraj sobie wymacalam pod pepkiem
wrocilismy ze spacerku i zamawiamy pizze
tutaj jest ładnie narysowane gdzie macica się dokładnie w którym tygodniu znajduje
ja jestem teraz w 21 tygodniu i macice mam wyczywalną około 3 palców pod pępkiem
hwesta, mantissa, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny