Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martafr - Ja nie cierpie sklepowego jedzenia dla zwierzat! Sama mam kota i zanim zaczęłam jej kupować jedzenie to się mega dużo naczytałam i te supermarketowe karmy to jest jakaś porażka. Zwierzaki są mięsożerne - psy i koty i potrzebują mięcha, a nie jakiegoś syfu. mięsa w takich karmach jest jakieś 5%. Ja zamawiam karmę na zooplus.pl
martafr, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem taka szczesliwa a moj to caly czas łzy ma w oczach
jestesmy w centrum handlowym
na capucino i dobrym deserze i zapewne pojdziemy kupoć coś pierwszego dla Josha
serduszko pięknie biło dzidzia mierzyla 12 cm pani doktor mowi ze prawidlowo się rozwija i sobie ustami ruszał na skanie
minki robił jej
martafr, sylvia007, Justinka, Fasia, Lali, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja się chyba muszę zacząć w restauracjach stosować, bo mi mija ochota na jedzenie podczas jego przygotowywania.
ja dzis malam nalesniki zdobyczne od ciotki przyniosla mi:)przynajmniej moja corcia wybredna zjadla:P -
martafr wrote:ja tak samo, mam znajomego hodowce który psy championy hoduje i on mi polecił te karmy, mój niestety źle toleruje nawet jak mu mięsko na parze zrobisz,jje tylko specjalny rodzaj karmy dla "wrażliwców" z jagnięciny , jabłek i warzywek plus suchary i tylko po tym nie wymiotuje
A co ja się naszukałam odpowiedniej karmy dla mojej. To taka księżniczka jest. Wszystko jej nie smakuje. Ale w końcu po długich miesiącach trafiłam na jej odpowiedni smak i teraz już nie zamawiam nic innego, bo nie zjeZwierzaczki to też wybredne potrafią być
RUDZIA a ja miałam przeczucia na chłopaka i się sprawdziłoRudzia, martafr lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jeeej ja za jakies 4-5 lat tez chce miec jeszcze synka
)
Ja to się zastanawiam czy nie zacząć od razu po porodzie jak tylko będzie zielone swiatło. Zajście w ciążę zajęło nam 2,5 roku więc .. Tylko wolałabym zaciążyć pod koniec macierzyńskiego żeby nie tracić zwolnieniaRudzia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja to się zastanawiam czy nie zacząć od razu po porodzie jak tylko będzie zielone swiatło. Zajście w ciążę zajęło nam 2,5 roku więc .. Tylko wolałabym zaciążyć pod koniec macierzyńskiego żeby nie tracić zwolnienia
Ja to najpierw musze znajezc mezczyzne mojego zyciaale jestem mloda wiec nie wukluczam drugiej ciazy w przyszlosci
a Wam zycze pwoodzenia w dzialaniach
)
Fajniee jakby Sofia byla strsza siostrzyczka -
Rudzia wrote:Fasia bo Ty masz lepsza intuicje
hihi
Marzyłam o córce, a moje marzenia się rzadko sprawdzają więc obstawiałam synkachociaż on jakby na to nie patrzeć jest moim OGROMNYM MARZENIEM, największym szczęściem, którego nie mogę się doczekać
))
Kochana Ty młodziutka jesteś, wszystko przed Tobą! Śliczna dziewczyna, która urodzi cudowną córcię, od razu znajdzie się jakiś odpowiedni kandydat! Trzymam moooocno kciuki))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 16:31
Rudzia, mantissa, martafr lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja to się zastanawiam czy nie zacząć od razu po porodzie jak tylko będzie zielone swiatło. Zajście w ciążę zajęło nam 2,5 roku więc .. Tylko wolałabym zaciążyć pod koniec macierzyńskiego żeby nie tracić zwolnienia
Fasia myślę, że to dobry pomyślmalutka różnica wieku będzie.
My planowaliśmy drugie za rok lub dwa bo właśnie miałam dostać awans. Jaki to był szok dla mnie i dla mojej szefowejdwa dni ryczalam ale co tam
co się odwlecze to nie uciecze