X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/3-pajacyki-zara-next-r-56-okazja-idealne-i4771488601.html
    trzy fajne pajace 56 rozm dla chłopca za 15 zł kup teraz :) zobaczcie sobie :)

kluska lubi tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem wprawiona bo dużo tabletek w życiu muszę łykać ze względu na chorobę jelita. Najgorsze były kiedyś jak mi dali w szpitalu takie robione tabsy w takim wielkim opłatku. Były wielkości 5 zł i to było nie do przełknięcia, na dodatek opłatek przyklejał się do ścianek wszędzie w ustach.
    hwesta albo o tym nie myśl i szybko przełknij popijając wodą albo po prostu zamiast tego jedz warzywka, owoce, rybki i ziaenka.
    Ja ziarenek w ogóle nie mogę a warzywa i owoce surowe też muszę ograniczać więc muszę łykać witaminki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 10:03

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie biorę. Lekarz stwierdził, że na dzień dzisiejszy mi to niepotrzebne bo wyniki super. Pozatym jego zdaniem takie witaminy tuczą dzieciaki i jeżeli chce rodzić naturalnie to lepiej żeby młode było troszkę mniejsze. Jeśli chodzi o ryby to ja nie jem ich w ogóle na co mój lekarz stwierdził, że to dobrze bo jego zdaniem w rybach teraz więcej rtęci i syfu niż dobroci.

WERKA jap przed ciążą ważyłam gruubo ponad setkę. :) na początku troszkę przytyłam a teraz ładnie ze mnie leci w dół. Łącznie 4kg na minusi i z tego cl widzę to jeszcze mi nie przybywa, ciekawe jak długo.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też właśnie słyszałam o tej wadze urodzeniowej że potrafi być duża dzięki witaminom, ale to pewnie nie reguła:)
    wiadomo że jak ktoś ma kiepskie wyniki to musi coś brać, ale jak są dobre? niekoniecznie.

Kluska o kurde, 5 zł tabletki? fuuuu, choć ja przełykam pokaźne rozmiary to jednak tej 5zł nie wyobrażam sobie:)

AMY fajne pajace:) jakbym wiedziała płeć ehhh:D mam nadzieję że jeszcze potem sobie coś upoluję:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio wszystkie moje znajome, które rodziły potwierdzają, że dzieci się teraz duze rodzą bo wszystkie maluchy miały wage od ok 3800 do chyba 4700 ;) mój młody tez miał 4000 równo chociaż wg usg to miało być malutkie dziecko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

AMY fajne pajace:) jakbym wiedziała płeć ehhh:D mam nadzieję że jeszcze potem sobie coś upoluję:)

no właśnie ja też bym już coś kupiła, tyle fajnych rzeczy widzę a muszę czekać do poniedziałku na potwierdzenie. Dlatego tu wrzucam linki żeby może ktoś sobie kupił :D na razie podobają mi się same ubranka dla chłopców :D a jak coś jest dla dziewczynki to już drogie :P pajac dwu pak za 117 zł pf :P ale za to ładny!!!

• kluska Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No te tabsy były gigantyczne.
    Ja wzięłam te pajace. Dziękuję AMY. Mi to się nie chce jeszcze siedzieć i szukać więc podwójne dzięki.

Amy, mantissa lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    No te tabsy były gigantyczne.
    Ja wzięłam te pajace. Dziękuję AMY. Mi to się nie chce jeszcze siedzieć i szukać więc podwójne dzięki.
    o to super :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :) ależ dziś deszczowo i brzydko ..

Nie śpię od 6, bo rozmyślam o ustawieniu mebli w pokoju, bo jutro jedziemy z mężem po szafę PAX do IKEI :D no i jak ją wstawimy to muszę gdzieś upchnąć wielki, stary telewizor no i tak od 6 rano o tym myślę :P Zaraz zabieram sie za opróżnianie szafek żeby było jak najmniej później do wyciągania. Ależ się cieszę !! :D

Co do tabletek to ja się suplementuję femibionem od ponad roku, lekarka od samego początku wspominała mi o tabletkach i o kwasach. Możliwe, że to przez moją niedowagę.

KRYSTI trzymam kciuki za usg :) na pewno będzie Manuelka, czuję to w kościach :D

Amy, Krysti lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA u mnei też lista zrobiona co w ikei chcę kupić do mojej nowej sypialni:)
    teraz tylko jechać:)
    hihi mi meblowanie też spędza sen z powiek;)

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ty daj później te zdjęcie tej szafy ciekawa jestem jak środek i pakownosc tych szaf do nowego domu chciałam takie ale to jeszcze do rozważenia

Fasia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jeszcze coś - jeśli się zdecydujecie na ciuchy dla dzieciaków NEXT na allegro - warto wejsc na stronę nexta powyzej 80zł dostawa gratis a ceny ciuchów z allegro z dostawą wychodzą drożej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 10:55

Anka1501 lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    FASIA u mnei też lista zrobiona co w ikei chcę kupić do mojej nowej sypialni:)
    teraz tylko jechać:)
    hihi mi meblowanie też spędza sen z powiek;)[/QUOTE.
    A jaka serię wybralas ja dla córki mam komode malm i jestem zadowolona teraz też taka dokupie dla dziecka i będzie później do jednego pokoju

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kobietki! :(

Ja czekam juz w poczekalni na swoja kolejke :( Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ... na zwolnienie nie licze nawet bo chyba nie ma szans zeby mi wypisali..aöe wtedy w poniedziaöek dzwonie do Poloznej zeby mnie umowila na gwałt do jakiegos gina.. brzuch mnie dzis boli tak w dole.. i Mala dzis spokojna..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IWONKA dla córki mam w ogóle zestaw stuva
    a do sypialni właśnie chcę Malmm bo te komody widzę że można nawet połączyć:) w sensie jedna obok drugiej i tak chyb sobie zrobię w sypialni
    plus jedną komodę malm zamierzam do malucha kupić:)
    tzn łóżko podoba mi się z serii Selvik lub Hemnes a szafki nocne BRUSALI:D wiem wiem poplątane to ale nie mówię że jak przyjdzie co do czego to wezmę wszystko z jednej serii;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • MartaAlvi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziu trzymam kciuki Kochana, daj znać po wizycie! Mam nadzieję, że to nic poważnego i zalecą odpoczynek i tyle :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Czesc Kobietki! :(

Ja czekam juz w poczekalni na swoja kolejke :( Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ... na zwolnienie nie licze nawet bo chyba nie ma szans zeby mi wypisali..aöe wtedy w poniedziaöek dzwonie do Poloznej zeby mnie umowila na gwałt do jakiegos gina.. brzuch mnie dzis boli tak w dole.. i Mala dzis spokojna..
    To że spokojna to nic nie znaczy więc się nie denerwuj- spokojne dziecko od kilkunastu godzin może niepokoić jak kobieta jest po 30 tygodniu ciązy.
    Zobaczysz zaraz Ci zrobią usg i wszystko będzie okej :*

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No lukne później te serie bo z telefonu pisze czasami można pomieszać i też pasuje do siebie wszystko

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA u mnie póki co jak wiecie staram się zrobić jakiekolwiek miejsce dla dziecka w obecnym pokoju, który zamieszkujemy :) A szafa będzie do sypialni w nowym domu tylko póki co stanie w obecnym :P

IWONKA szafa powinna juz stać w przyszłym tygodniu to wrzucę zdjęcia jak już się z nia ogarnę :)
    Moja przyjaciółka kupowała jakiś miesiąc temu i przyznam, że tak jak myślałam, że jakaś niezbyt wielka ta szafa to jak zapakowała wszystkie swoje rzeczy to pół szafy puste zostało :P

RUDZIA Kochana nie stresuj się, nie nakręcaj, z Sofią na pewno jest wszystko dobrze, a brzusio pewnie boli z wczorajszego przemęczenia. Mnie boli całymi dniami na dole w podbrzuszu, ciągnie, kłuje .. ale tak chyba musi być.
    Trzymam kciuki i informuj jak się macie !

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem tylko czy wziąć drzwi przesuwne czy takie zwykłe otwierane ? Co myślicie ? muszę brać pod uwagę, że jak się wprowadzimy do nowego domu to będziemy szafę powiększać czyli kolejne moduły trzeba będzie dokupić ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 780 781 782 783 784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ