Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem wprawiona bo dużo tabletek w życiu muszę łykać ze względu na chorobę jelita. Najgorsze były kiedyś jak mi dali w szpitalu takie robione tabsy w takim wielkim opłatku. Były wielkości 5 zł i to było nie do przełknięcia, na dodatek opłatek przyklejał się do ścianek wszędzie w ustach.
hwesta albo o tym nie myśl i szybko przełknij popijając wodą albo po prostu zamiast tego jedz warzywka, owoce, rybki i ziaenka.
Ja ziarenek w ogóle nie mogę a warzywa i owoce surowe też muszę ograniczać więc muszę łykać witaminki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 10:03
-
Ja nic nie biorę. Lekarz stwierdził, że na dzień dzisiejszy mi to niepotrzebne bo wyniki super. Pozatym jego zdaniem takie witaminy tuczą dzieciaki i jeżeli chce rodzić naturalnie to lepiej żeby młode było troszkę mniejsze. Jeśli chodzi o ryby to ja nie jem ich w ogóle na co mój lekarz stwierdził, że to dobrze bo jego zdaniem w rybach teraz więcej rtęci i syfu niż dobroci.
WERKA jap przed ciążą ważyłam gruubo ponad setkę.na początku troszkę przytyłam a teraz ładnie ze mnie leci w dół. Łącznie 4kg na minusi i z tego cl widzę to jeszcze mi nie przybywa, ciekawe jak długo.
-
też właśnie słyszałam o tej wadze urodzeniowej że potrafi być duża dzięki witaminom, ale to pewnie nie reguła:)
wiadomo że jak ktoś ma kiepskie wyniki to musi coś brać, ale jak są dobre? niekoniecznie.
Kluska o kurde, 5 zł tabletki? fuuuu, choć ja przełykam pokaźne rozmiary to jednak tej 5zł nie wyobrażam sobie:)
AMY fajne pajace:) jakbym wiedziała płeć ehhh:D mam nadzieję że jeszcze potem sobie coś upoluję -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
AMY fajne pajace:) jakbym wiedziała płeć ehhh:D mam nadzieję że jeszcze potem sobie coś upoluję
no właśnie ja też bym już coś kupiła, tyle fajnych rzeczy widzę a muszę czekać do poniedziałku na potwierdzenie. Dlatego tu wrzucam linki żeby może ktoś sobie kupiłna razie podobają mi się same ubranka dla chłopców
a jak coś jest dla dziewczynki to już drogie
pajac dwu pak za 117 zł pf
ale za to ładny!!!
-
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki
ależ dziś deszczowo i brzydko ..
Nie śpię od 6, bo rozmyślam o ustawieniu mebli w pokoju, bo jutro jedziemy z mężem po szafę PAX do IKEIno i jak ją wstawimy to muszę gdzieś upchnąć wielki, stary telewizor no i tak od 6 rano o tym myślę
Zaraz zabieram sie za opróżnianie szafek żeby było jak najmniej później do wyciągania. Ależ się cieszę !!
Co do tabletek to ja się suplementuję femibionem od ponad roku, lekarka od samego początku wspominała mi o tabletkach i o kwasach. Możliwe, że to przez moją niedowagę.
KRYSTI trzymam kciuki za usgna pewno będzie Manuelka, czuję to w kościach
Amy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya i jeszcze coś - jeśli się zdecydujecie na ciuchy dla dzieciaków NEXT na allegro - warto wejsc na stronę nexta powyzej 80zł dostawa gratis a ceny ciuchów z allegro z dostawą wychodzą drożej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 10:55
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:FASIA u mnei też lista zrobiona co w ikei chcę kupić do mojej nowej sypialni:)
teraz tylko jechać
hihi mi meblowanie też spędza sen z powiek;)[/QUOTE.
A jaka serię wybralas ja dla córki mam komode malm i jestem zadowolona teraz też taka dokupie dla dziecka i będzie później do jednego pokoju -
Czesc Kobietki!
Ja czekam juz w poczekalni na swoja kolejkeMam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ... na zwolnienie nie licze nawet bo chyba nie ma szans zeby mi wypisali..aöe wtedy w poniedziaöek dzwonie do Poloznej zeby mnie umowila na gwałt do jakiegos gina.. brzuch mnie dzis boli tak w dole.. i Mala dzis spokojna..
-
IWONKA dla córki mam w ogóle zestaw stuva
a do sypialni właśnie chcę Malmm bo te komody widzę że można nawet połączyćw sensie jedna obok drugiej i tak chyb sobie zrobię w sypialni
plus jedną komodę malm zamierzam do malucha kupić
tzn łóżko podoba mi się z serii Selvik lub Hemnes a szafki nocne BRUSALI:D wiem wiem poplątane to ale nie mówię że jak przyjdzie co do czego to wezmę wszystko z jednej serii;) -
nick nieaktualnyRudzia wrote:Czesc Kobietki!
Ja czekam juz w poczekalni na swoja kolejkeMam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ... na zwolnienie nie licze nawet bo chyba nie ma szans zeby mi wypisali..aöe wtedy w poniedziaöek dzwonie do Poloznej zeby mnie umowila na gwałt do jakiegos gina.. brzuch mnie dzis boli tak w dole.. i Mala dzis spokojna..
Zobaczysz zaraz Ci zrobią usg i wszystko będzie okej :*
-
ROBOTKA u mnie póki co jak wiecie staram się zrobić jakiekolwiek miejsce dla dziecka w obecnym pokoju, który zamieszkujemy
A szafa będzie do sypialni w nowym domu tylko póki co stanie w obecnym
IWONKA szafa powinna juz stać w przyszłym tygodniu to wrzucę zdjęcia jak już się z nia ogarnę
Moja przyjaciółka kupowała jakiś miesiąc temu i przyznam, że tak jak myślałam, że jakaś niezbyt wielka ta szafa to jak zapakowała wszystkie swoje rzeczy to pół szafy puste zostało
RUDZIA Kochana nie stresuj się, nie nakręcaj, z Sofią na pewno jest wszystko dobrze, a brzusio pewnie boli z wczorajszego przemęczenia. Mnie boli całymi dniami na dole w podbrzuszu, ciągnie, kłuje .. ale tak chyba musi być.
Trzymam kciuki i informuj jak się macie ! -
Nie wiem tylko czy wziąć drzwi przesuwne czy takie zwykłe otwierane ? Co myślicie ? muszę brać pod uwagę, że jak się wprowadzimy do nowego domu to będziemy szafę powiększać czyli kolejne moduły trzeba będzie dokupić ..