Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja czuje dzisiaj kopniaki małego dosyć mocne ale bardzo nisko Wy tez tak macie ? Myslalam ze teraz powinien juz być wyżej jak myślicie jest się czym martwić?
-
Ola89 wrote:Ja czuje dzisiaj kopniaki małego dosyć mocne ale bardzo nisko Wy tez tak macie ? Myslalam ze teraz powinien juz być wyżej jak myślicie jest się czym martwić?
Nie ma się co martwić. Wszystko zależy jak się dziecko ułoży. Ja czuję przeważnie bardzo nisko a czasem pod pepkiem -
sylvia007 wrote:Ja mam usg 17.11 a więc dokładnie za tydzień i już sama nie wiem czy mam jakieś przeczucie czy nie. Sama też już nie wiem co bym wolała, ale to chyba dobrze, bo nie będzie zaskoczenia, no chyba, że dzidzia znowu się zawstydzi
Ja też mam jednak 17tego o 19 -
Ja też czuje nie raz kopniaki nisko i nie raz dosłownie obok pępka z lewej bo tam najczęściej buszuje hehe także widzisz różnie bywa jest dobrze:)
-
Anka1501 wrote:Mi się wydaje, że Robotka ma 24.11 ale faktycznie ktoś tez pisał, że ma 17tego
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No właśnie, a jakie są dolegiwości, jak się skraca szyjka? Czy to w ogóle możliwe, by wyczuć?
Ja nic nie czułam jak mi się szyjka skracala, gin mówiła, że pewnie urodze przed terminem a urodziłam 16 dni po terminie. Moja siostra miała podobnie w obu ciazach -
Lwica wrote:Nie no coś ty, nie panikuj ja tez czasem czuje kopniaki prawie ze w samej pipce...
Wiem ze panikuje ale naprawdę przy samym dole go dzisiaj czulam ale dzięki dziewczyny za naprostowanieu mnie kuzynka od 18 tyg miała problemy i ciążę zagrożona przez szyjke i dlatego jestem przewrazliwiona