Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:Hej dziewczyny,ale dzisiaj pospalam, jakos nietypowo dla mnie, ale chyba cisnienie na podlodze, bo glowa boli
. A widze ze tu od rana ruch, tyle tematów na tapecie. Ja za zakupy dla dzidziusia wezme sie w grudniu, albo pewniej w styczniu dopiero. W tym tygodniu czeka nas przeprowadzka, final w weekend
, ale mi sie nie chce, mowie Wam, musze to wszystko popakowac, maz z bratem beda przewozic. A w poniedzialek , za tydzien mam tez wizyte, juz widze jak po tej przeprowadzce bedzie wygladala moja szyjka , bo juz ostatnio rewelacyjna nie byla echh beznadziejnie sie zlozylo.
Moj maz tez wymyslil nowe imie ( do tej pory nie mamy jeszcze konsensusu jesli o to chodzi) ...Leon, no i mowi do mojego brzucha Leoś to Leoś tamto, a ja to jakos srednio to imie, zobaczymy, moze mnie przekona. Uciekam na szybkie zakupy, a potem pakowaaaanie bleeee. Milego dnia mamuski
.
Mój królik to Leon:p
Bambi85, Amy lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:One mają wysoki próg bólu dlatego dla dzieciaków super
Super, że brak zabrał z żoną psiakaJestem strasznie wrażliwa na krzywdę zwierząt- bardziej chyba niż na krzywdę ludzką.
a i kolega męża ma błękitnego amstafajest CUDOWNY
Oni to bardzo o tego psa dbają, wzięli go tylko dlatego, że był bardzo zaniedbany i postanowili się nim zaopiekować. Teraz to w pełni członek całej rodzinyniestety zaczęły się u niego problemy ze stawami i juz trzy operacje miał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Oni to bardzo o tego psa dbają, wzięli go tylko dlatego, że był bardzo zaniedbany i postanowili się nim zaopiekować. Teraz to w pełni członek całej rodziny
niestety zaczęły się u niego problemy ze stawami i juz trzy operacje miał
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ja w nim jestem zakochana
już widzę w nim Olka i kapiącą ślinę na spacerówkę
Nie mogę mojemu TZ go pokazać bo on będzie chciał kupić a ja postanowiłam, że wózka nie kupujemywidzieliśmy podobny wózek ale za 2700 wiec tyle bym nie dała.
Zabilas mi klina AmyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:47
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:No Amy fajny wozeczek daszek konkretny w gondoli a w spacerowce mozna go bardziej jeszcze na wozek naciagnac czy taki tylko jest??????
Ja u siebie mam tak ze moge odpiac z tylu i naciagnac bardziej jak słońce razi czy cos:)Rico miałam do spacerówki sproawdzony i że były podobne to już nei kazałam MOndo zmieniać
Jak będę kupować to na pewno zwrócę na to uwagę, ale nie sądzę by to miało wpływ na mój zakup bo jestem na niego zdecydowana
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Nie mogę mojemu TZ go pokazać bo on będzie chciał kupić a ja postanowiłam, że wózka nie kupujemy
widzieliśmy podobny wózek ale za 2700 wiec tyle bym nie dała.
Zabilas mi kina Amy
to ten jest o 1000zł tańszyja oglądałąm za 1680 2 w 1 plus do tego ten hm mały hmm jak to się nazywa? OOooo nosidełko za 200zł
Ja niestety muszę kupić wózekco zabiłam?
aaa klina :PPP heeheh przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:48
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:to ten jest o 1000zł tańszy
ja oglądałąm za 1680 2 w 1 plus do tego ten hm mały hmm jak to się nazywa? OOooo nosidełko za 200zł
Ja niestety muszę kupić wózekco zabiłam?
aaa klina :PPP heeheh przepraszam
klinamuszę pojechać zobaczyć go na żywo
-
AMY to jak będziesz go jeszcze oglądać to zwróc uwagę na bok spacerówki, własnie obejrzałam filmik, moim zdaniem te wystające listwy metalowe to jakaś tandeta;/
mogli by to zabudowac materiałemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:51
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:No wiadomo jak sie kobitka w ciazy uprze:)
nio wiadomo ze daszek sprawa drugorzedna, w sumie zawsze mozna dokupic parasolke do wozka jak bedzie potrzebna, patrze na te wasze wozki a ja swoj tez bym zmienila ale szkoda mi kasy kurcze.....:D
Mi tez szkoda kasy ale ten Mondo mi się strasznie spodobalale zeby za zachciankę zapłacić 1700zł???
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:AMY to jak będziesz go jeszcze oglądać to zwróc uwagę na bok spacerówki, własnie obejrzałam filmik, moim zdaniem te wystające listwy metalowe to jakaś tandeta;/
mogli by to zabudowac materiałem
-
nick nieaktualny