X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ma rację, przy śniegu to będziesz się czuła jakbyś pług pchala :/

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Hej dziewczyny,ale dzisiaj pospalam, jakos nietypowo dla mnie, ale chyba cisnienie na podlodze, bo glowa boli :/. A widze ze tu od rana ruch, tyle tematów na tapecie. Ja za zakupy dla dzidziusia wezme sie w grudniu, albo pewniej w styczniu dopiero. W tym tygodniu czeka nas przeprowadzka, final w weekend :(, ale mi sie nie chce, mowie Wam, musze to wszystko popakowac, maz z bratem beda przewozic. A w poniedzialek , za tydzien mam tez wizyte, juz widze jak po tej przeprowadzce bedzie wygladala moja szyjka , bo juz ostatnio rewelacyjna nie byla echh beznadziejnie sie zlozylo.
    Moj maz tez wymyslil nowe imie ( do tej pory nie mamy jeszcze konsensusu jesli o to chodzi) ...Leon, no i mowi do mojego brzucha Leoś to Leoś tamto, a ja to jakos srednio to imie, zobaczymy, moze mnie przekona :P. Uciekam na szybkie zakupy, a potem pakowaaaanie bleeee. Milego dnia mamuski :P.

Mój królik to Leon:p

Bambi85, Amy lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    One mają wysoki próg bólu dlatego dla dzieciaków super :)
    Super, że brak zabrał z żoną psiaka :) Jestem strasznie wrażliwa na krzywdę zwierząt- bardziej chyba niż na krzywdę ludzką.

a i kolega męża ma błękitnego amstafa :) jest CUDOWNY :D

Oni to bardzo o tego psa dbają, wzięli go tylko dlatego, że był bardzo zaniedbany i postanowili się nim zaopiekować. Teraz to w pełni członek całej rodziny :) niestety zaczęły się u niego problemy ze stawami i juz trzy operacje miał :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    708e2b7b17853896med.jpg
    MONDO :) taki chce kolor :) Teraz wypuścili serię wózków materiał + derba :)

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Mój królik to Leon:p
    hehe powiem mu to, moze sie zniecheci :P, jakos kazde imie ktore wymyslimy z czyms sie kojarzy jemu albo mnie, i jakos tak nam nie idzie

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    708e2b7b17853896med.jpg
    MONDO :) taki chce kolor :) Teraz wypuścili serię wózków materiał + derba :)

Kurcze ale fajny :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Oni to bardzo o tego psa dbają, wzięli go tylko dlatego, że był bardzo zaniedbany i postanowili się nim zaopiekować. Teraz to w pełni członek całej rodziny :) niestety zaczęły się u niego problemy ze stawami i juz trzy operacje miał :(
    Ja się najbardziej boje właśnie chorób zwierząt, nei daj boże jakby trzeba było uśpić takiego psiaka ;( ech, ale choroby stawów niestety są częste. Oby psinka szybko wróciła do zdrowia

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Kurcze ale fajny :D

Ja w nim jestem zakochana <3 już widzę w nim Olka i kapiącą ślinę na spacerówkę :P

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:03

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja w nim jestem zakochana <3 już widzę w nim Olka i kapiącą ślinę na spacerówkę :P

Nie mogę mojemu TZ go pokazać bo on będzie chciał kupić a ja postanowiłam, że wózka nie kupujemy :/ widzieliśmy podobny wózek ale za 2700 wiec tyle bym nie dała.
    Zabilas mi klina Amy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    No Amy fajny wozeczek daszek konkretny w gondoli a w spacerowce mozna go bardziej jeszcze na wozek naciagnac czy taki tylko jest??????
    Ja u siebie mam tak ze moge odpiac z tylu i naciagnac bardziej jak słońce razi czy cos:)
    Iwona niestety nie powiem jak z daszkiem na spacerówce bo do spacerówki nie kazałam pokazywać ;) Rico miałam do spacerówki sproawdzony i że były podobne to już nei kazałam MOndo zmieniać :) Jak będę kupować to na pewno zwrócę na to uwagę, ale nie sądzę by to miało wpływ na mój zakup bo jestem na niego zdecydowana :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie mogę mojemu TZ go pokazać bo on będzie chciał kupić a ja postanowiłam, że wózka nie kupujemy :/ widzieliśmy podobny wózek ale za 2700 wiec tyle bym nie dała.
    Zabilas mi kina Amy :D

to ten jest o 1000zł tańszy :) ja oglądałąm za 1680 2 w 1 plus do tego ten hm mały hmm jak to się nazywa? OOooo nosidełko za 200zł :)
    Ja niestety muszę kupić wózek :) :P co zabiłam? :P
    aaa klina :PPP heeheh przepraszam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaa i na allegro te wózki są za 1700 już z nosidełkiem :)
    trzeba poszperać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:49

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiadomo jak sie kobitka w ciazy uprze:):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:03

Amy lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    to ten jest o 1000zł tańszy :) ja oglądałąm za 1680 2 w 1 plus do tego ten hm mały hmm jak to się nazywa? OOooo nosidełko za 200zł :)
    Ja niestety muszę kupić wózek :) :P co zabiłam? :P
    aaa klina :PPP heeheh przepraszam :P

klina :D muszę pojechać zobaczyć go na żywo ;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY to jak będziesz go jeszcze oglądać to zwróc uwagę na bok spacerówki, własnie obejrzałam filmik, moim zdaniem te wystające listwy metalowe to jakaś tandeta;/
    mogli by to zabudowac materiałem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 11:51

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    klina :D muszę pojechać zobaczyć go na żywo ;)
    jak nie chcesz kupować to nie jedź :P chyba że masz mocne postanowienie :D
    ale warto obejrzeć na żywo :D fajnie się jeździ :D tylko dziecka w środku brakuje :D

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    No wiadomo jak sie kobitka w ciazy uprze:):)
    nio wiadomo ze daszek sprawa drugorzedna, w sumie zawsze mozna dokupic parasolke do wozka jak bedzie potrzebna, patrze na te wasze wozki a ja swoj tez bym zmienila ale szkoda mi kasy kurcze.....:D:D

Mi tez szkoda kasy ale ten Mondo mi się strasznie spodobal :D ale zeby za zachciankę zapłacić 1700zł??? :D

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    AMY to jak będziesz go jeszcze oglądać to zwróc uwagę na bok spacerówki, własnie obejrzałam filmik, moim zdaniem te wystające listwy metalowe to jakaś tandeta;/
    mogli by to zabudowac materiałem
    a jakie listwy? ja tam nic nie widziałam :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Mi tez szkoda kasy ale ten Mondo mi się strasznie spodobal :D ale zeby za zachciankę zapłacić 1700zł??? :D
    szukałam na allegro używek ale nie znalazłam :( 1700 to faktyczne nie małe pieniądze :)
    Ale u nas Babcia sponsoruje ;)

‹‹ 916 917 918 919 920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ