Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Iwonka ja też mówię ONA chociaż nie znam płci.
Może dziś się dowiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:24
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Justinka super że wypowiedziałaś się na temat tego łóżeczka:) podpytywałam kiedyś na forum innej dziewczyny ale ona dopiero przygotowywała pokoik dla synka i też chwaliła, ale Twoja opinia cenniejsza bo doświadczona jesteś:)masz połókowe dzień po mnie:) choć ja nie wiem czy to jest moje połókowe bo mi lekarz nic na ten temat nie mówił
idę po prostu na wizytę
Ja mam na pewno to połówkowe USG bo umawiane ze skierowania na NFZ.. wizytę u mojej gin mam w czwartek, tak więc w przyszłym tygodniu mam dwie wizyty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Jessu Amy!!! Ten czarny jeszcze bardziej mi się podoba
Ja ogólnie uwielbiam czerńcieszę się że chłopak, bo takto bym dziewuche w czerni woziła
kuźwa... czarny stelaż ? ja też mam coś z mózgiemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:29
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
AAA poszukałam, poszperałam i znalazłam dokładnie sprzedającego od którego mam łóżeczko... owszem moje kupowane ponad 2 lata temu i poprzez allegro za 360 zł.. teraz coś się podnieśli... ale na prawdę warto:
http://sklep.wisad.pl/lozeczka/21-lozeczko-120-60-michas-z-szuflada-buk-biale.html
Troszkę się różni od tego co Robotka wrzuciłaś, ale na pierwszy rzut wyglądają identycznie -
Amy wrote:ten czarno szary?
Ja ogólnie uwielbiam czerńcieszę się że chłopak, bo takto bym dziewuche w czerni woziła
kuźwa... czarny stelaż ? ja też mam coś z mózgiem
Ja mam spacerówkę grafitowa i tez uważam, że to fajny kolor i dla chłopca i dla dziewczynkiczarny w sumie też
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGranat super = właśnie szkoda, że nie ma granatowych tych expanderów, ale czarny mi się strasznie podoba
KUŹWA>>>.. grafitttttjak ja czytam? przepraszam ogarniam się!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:33
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:
ale już widzę że można by sobie z materiału zrobić taki "ochraniacz" na te wystające części bo widzę że jest gdzie przymocować
aleś zawróciła Ani w głowie tym wózkiem:DAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:AAA poszukałam, poszperałam i znalazłam dokładnie sprzedającego od którego mam łóżeczko... owszem moje kupowane ponad 2 lata temu i poprzez allegro za 360 zł.. teraz coś się podnieśli... ale na prawdę warto:
http://sklep.wisad.pl/lozeczka/21-lozeczko-120-60-michas-z-szuflada-buk-biale.html
Troszkę się różni od tego co Robotka wrzuciłaś, ale na pierwszy rzut wyglądają identycznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no faktycznie ciutkę mniej widać
ale już widzę że można by sobie z materiału zrobić taki "ochraniacz" na te wystające części bo widzę że jest gdzie przymocować
aleś zawróciła Ani w głowie tym wózkiem:D
No właśnie taki miałam cel żeby kogos zainteresować bo go widziałąm na żywo i chciałam polecić obejrzenieAnka1501, Bambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość