Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Amy czuje sie zainteresowana i na pewno pojde nim pojezdzic na zywo
a noz tez sie skusze
Polecam, polecammam nadzieję, że sprawdzi się równie dobrze z paru kilogramowym wsadem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 12:42
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Amy zaraz pol forum kupi ten wozek:)
ja mam swoj w kolorze kremowym wiec jaka plec nie bedzie to sie nada:)
jak się komuś spodoba i się na niego zdecyduje to fajnie
mnie nie przeszkadza
Lubię polecać coś co jest godne uwagiBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Jaga wlasnie czegos podobnego szukam, a ono ma regulowaną wysokość materaca bo nie napisali??
tak ma regulowaną wysokość zresztą poniżej jest opis:
3 wysokości ustawienia materaca - mierząc od górnej krawędzi krótkiego boku:
- 45 cm
- 55 cm
- 65 cm
no i plus na maksa na dole jak jest pokazane na zdjęciu
Ja miałam na początku na poziomie 45, a że mój syn nie był za bardzo ruchliwy... to długo było tak, a dopiero później zmieniliśmy poziom i to od razu na sam dół i tak ma do tej pory.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Kurcze dziewczyny... Myślicie, że na usg możemy wejść z synkiem trzyletnim?? miała przyjść opiekunka, żebyśmy mogli z TZ iść na spokojnie ale właśnie zadzwonila, że jest chora
u mnie przynajmniej nie robią kłopotu jak są kobiety z dzieciaczkami
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Cześć dziewczyny
Widzę że wózki podziwiacieJa już zdecydowałam obejrzałam - camarelo carera 2w1 bo nosidełko nie nadaje się do auta. Fotelik cybex aton 2 wybraliśmy.
Byłam w pracy bo miałam odebrać zwolnienie i zanieść je do zusu i kurde okazało się że pani w recepcji u lekarza wypisała mi zwolnienie na jeden dzień ;/ Nawet nie zauważyłam że miesiąc wypisała na 11 a nie 12 ;/ Ślepa byłam ale to z podniecenia że płeć poznałam.
Ja tez osttanio z tego samego podniecenia nie zauwazylam ze mam zle napisana recepte, ale to w sumie nie problem byl,Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 13:38
-
Angela89 wrote:Cześć dziewczyny
Widzę że wózki podziwiacieJa już zdecydowałam obejrzałam - camarelo carera 2w1 bo nosidełko nie nadaje się do auta. Fotelik cybex aton 2 wybraliśmy.
Byłam w pracy bo miałam odebrać zwolnienie i zanieść je do zusu i kurde okazało się że pani w recepcji u lekarza wypisała mi zwolnienie na jeden dzień ;/ Nawet nie zauważyłam że miesiąc wypisała na 11 a nie 12 ;/ Ślepa byłam ale to z podniecenia że płeć poznałam.
Ja to bym się wkurzyla. Mam nadzieję, że da się to odkręcić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:a mój lekarz dziś był niechętny żeby mi wypisać zwolnienie..że 18 tydz za wcześnie.
Anka1501, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:nie rozumiem tego ich podejścia.. co mi jakiś cymbał będzie mówił czy ja daje rade chodzić do pracy czy nie.. i czy to za wcześnie.. Hóy go obchodzi od kiedy chce zwolnienie, chce i już... conajmniej jakby im ktoś od garnuszka odbierał... jacieżpieprze... krew mnie zalewa
Mi się wydaje że zus też kontroluje lekarzy z wypisywanych zwolnień i dlatego niechętnie wypisują, tak mi kiedyś lekarz zasugerował