Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela85 wrote:Cześć dziewczyny
czy Robotka może mnie wpisać na 1 stronę na 15.04 wstępnie dziewczynka:)
odnośnie wózków to wstyd się przyznać ale będąc w odwiedzinach u brata w Warszawie w miasteczku Wilanów to w pomieszczeniu na śmietniki stał "nowiutki" wózek,zapakowany w folię Mutsy Igo urban nomad głęboki spacerowy, byłam u brata przez weekend i cały dzień się zastanawiałam czy go wziąć a wieczorem brat go przyniósł bo nie mógł słuchać moich dylematów, jest jak nówka, przy 1 dziecku miałam po brata dzieciach taki zmaltretowany bebetto luca, brat mówi że tam u nich to ciągle ludzie zostawiają jak nie wózki to meble to torby z ubraniami żeby sobie ktoś wziął,rzeczy jak nowe, a że mieszka tam dużo młodych z dziećmi to mi się poszczęściło i odszedł spory wydatek, po małym mam sporo rzeczy więc tylko drobiazgi mam do skompletowania i też nie miałam zbędnych dupereli
Super Ci się udałoJa po gwiazdce nie mogłam przecierpieć że ludzie wyrzucają takie śliczne drzewka w doniczkach na śmietnik to też je brałam i wsadzałam u siebie na działce
Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:W sumie takmyślę teraz, że jakbym znalazła fajny wózek właśnie zapakowany przy kontenerach - to bym wzięła, mimo, że zaplanowany miałam inny
bo to 1800zł w kieszeni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:w tych nowych osiedlach to te pomieszczenia na śmietniki są tak duże że można tam wszystko wstawić,jest czysto, śmieci się nie walają ale ja i tak wyczyściłam go,wyprałam co trzeba, potraktowałam jonizatorem bo miałam obsesję na punkcie tego że jednak stał przy tych kontenerach
Hela85, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:On na pewno tam nie stał długo, bo by go zaraz sprzątnęli inni chętni, był też w folii więc na pewno nic go nie zaatakowało
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mojej koleżanki kot jest Fiodor
a drugi Behemot
ale mimo wszystko fajne imie Fiodor
o to jak będę miała psa to go tak nazwęchociaż już prędzej będzie drugie dziecko niż pies
Ja mam sentyment do Fiodora Jemieljanienki, dlatego mi się tak podobaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:AMY, ROBOTKA, EWELIŚKA podzielam Wasze zdanie, też nie będę kupowała wszystkiego, dziś naprawdę można kupić wszystko od ręki. Ja nic jeszcze nie mam, nie chcę zbierać kurzu, wiem że zdążę
pierwsze zakupy w 2015
AMY dla mnie też za wcześnie jeszcze na zakupy, też mnie coś hamuje. Jakie imię macie dla synka?
Też nie chcę zakurzyć wszystkiego... łóżeczko kupimy ale będzie stało w piwnicy pewnie jeszcze do marcawózek też w marcu - no chyba że jakąs okazją będzie wcześniej to wcześniej..
A imię OlekAleksander
liloe, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny