Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela85 wrote:Cześć dziewczyny
czy Robotka może mnie wpisać na 1 stronę na 15.04 wstępnie dziewczynka:)
odnośnie wózków to wstyd się przyznać ale będąc w odwiedzinach u brata w Warszawie w miasteczku Wilanów to w pomieszczeniu na śmietniki stał "nowiutki" wózek,zapakowany w folię Mutsy Igo urban nomad głęboki spacerowy, byłam u brata przez weekend i cały dzień się zastanawiałam czy go wziąć a wieczorem brat go przyniósł bo nie mógł słuchać moich dylematów, jest jak nówka, przy 1 dziecku miałam po brata dzieciach taki zmaltretowany bebetto luca, brat mówi że tam u nich to ciągle ludzie zostawiają jak nie wózki to meble to torby z ubraniami żeby sobie ktoś wziął,rzeczy jak nowe, a że mieszka tam dużo młodych z dziećmi to mi się poszczęściło i odszedł spory wydatek, po małym mam sporo rzeczy więc tylko drobiazgi mam do skompletowania i też nie miałam zbędnych dupereli
Super Ci się udało
Ja po gwiazdce nie mogłam przecierpieć że ludzie wyrzucają takie śliczne drzewka w doniczkach na śmietnik to też je brałam i wsadzałam u siebie na działce
Amy, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw tych nowych osiedlach to te pomieszczenia na śmietniki są tak duże że można tam wszystko wstawić,jest czysto, śmieci się nie walają ale ja i tak wyczyściłam go,wyprałam co trzeba, potraktowałam jonizatorem bo miałam obsesję na punkcie tego że jednak stał przy tych kontenerachAmy wrote:W sumie takmyślę teraz, że jakbym znalazła fajny wózek właśnie zapakowany przy kontenerach - to bym wzięła, mimo, że zaplanowany miałam inny
bo to 1800zł w kieszeni 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOn na pewno tam nie stał długo, bo by go zaraz sprzątnęli inni chętni, był też w folii więc na pewno nic go nie zaatakowałoHela85 wrote:w tych nowych osiedlach to te pomieszczenia na śmietniki są tak duże że można tam wszystko wstawić,jest czysto, śmieci się nie walają ale ja i tak wyczyściłam go,wyprałam co trzeba, potraktowałam jonizatorem bo miałam obsesję na punkcie tego że jednak stał przy tych kontenerach

Hela85, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw porównaniu z tym który miałam bo 3 dzieci brata(nie miałam wtedy kasy na nowy), poprzecierany, poplamiony, no jakby szczury i świnki w nim mieszkały, to ten jest jak z taśmy produkcyjnejAmy wrote:On na pewno tam nie stał długo, bo by go zaraz sprzątnęli inni chętni, był też w folii więc na pewno nic go nie zaatakowało

Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mojej koleżanki kot jest Fiodor
a drugi Behemot
ale mimo wszystko fajne imie Fiodor 
o to jak będę miała psa to go tak nazwę
chociaż już prędzej będzie drugie dziecko niż pies 
Ja mam sentyment do Fiodora Jemieljanienki, dlatego mi się tak podoba
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:AMY, ROBOTKA, EWELIŚKA podzielam Wasze zdanie, też nie będę kupowała wszystkiego, dziś naprawdę można kupić wszystko od ręki. Ja nic jeszcze nie mam, nie chcę zbierać kurzu, wiem że zdążę
pierwsze zakupy w 2015
AMY dla mnie też za wcześnie jeszcze na zakupy, też mnie coś hamuje. Jakie imię macie dla synka?
Też nie chcę zakurzyć wszystkiego... łóżeczko kupimy ale będzie stało w piwnicy pewnie jeszcze do marca
wózek też w marcu - no chyba że jakąs okazją będzie wcześniej to wcześniej..
A imię Olek
Aleksander 
liloe, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny