X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    właśnie - może zacznę na allegro zamawiać - będzie mi łatwiej. Bo w sklepie mam jakieś opory nie wiem dlaczego :/

Z tego co się orientowałam to na allegro o połowe taniej można kupić, nie mówię że wszystko ale większość rzeczy także co mogę to kupuję przez internet

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziś przeszczesliwa ;D
    TZ wczoraj wrócił i juz jestem spokojniejsza. No i zaczynamy dziś 21 tydzień a o 18:45 USG POŁÓWKOWE :D

Ola89, Amy, Robotka1, weronika86, Klaudia90, MartaAlvi, Eweliśka, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Z tego co się orientowałam to na allegro o połowe taniej można kupić, nie mówię że wszystko ale większość rzeczy także co mogę to kupuję przez internet

Ja dla siebie też wiele rzeczy zamawiam na allegro właśnie ze względu na ceny..
    Dla malucha też się rozejrzę za akcesoriami i zamówię u jednego sprzedawcy i będzie już z głowy :)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kupuje tylko minimum a ponieważ wiele rzeczy już mam po starszym dziecku to na prawdę nie wiele tego :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Mamom:)
    Ja mam też dobry humor, bo od 2-3 dni już tak wyraźnie czuję, jak mój syneczek się przewraca, czasem kopnie, świetne uczucie:)

Ja poluję na komodę z przewijakiem (zdejmowanym). Bardzo wygodne rozwiązanie, bo stabilne i wszystkie rzeczy mam pod ręką w szufladach, :) Tylko dość drogie, ale to już mebel.

Amy, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakbyscie miałby jakiegoś godnego polecenia sprzedawce na allegro to chętnie skorzystam:)

Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jakbyscie miałby jakiegoś godnego polecenia sprzedawce na allegro to chętnie skorzystam:)

Jak coś znajdę to na pewno wkleję link :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Potrzebuje na gwałt napić się świeżego soku z marchewki, ech no i skąd ja go teraz wezmę w pracy ;(
    no nic mi nie mow, ja od 3 dni sok z marchwi pije litrami, sama wyciskam :D podrzucilabym jakbym mieszkala blisko :D

Amy lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Ja zamówiłam w sobotę kilka rzeczy więc jak dostanę paczkę i wszystko będzie ok to polecę sprzedawcę

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no nic mi nie mow, ja od 3 dni sok z marchwi pije litrami, sama wyciskam :D podrzucilabym jakbym mieszkala blisko :D

ja też robię sobie sok ostatnio sama cały litr wypiłam - marchewka pomarańcza gruszka i jabłko :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten baldachim nie jest po to, żeby komary malucha nie zjadły? Mówię o takim z moskitierą. :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soki jednodniowe można kupic w sklepie:) Amy masz możliwość skoczyć do sklepu??:)

mi dziś mąż rano zrobił tartą marchewkę z jabłuszkiem i sokiem z cytryny:D mniam:D

idę za chwilę do biedronki się przejść, oglądałam gazetkę z ciekawości o tą pościel co tu ktoś przytoczył ale kurcze nie widziałam takiej do łóżeczka. tylko takie dla większych dzieci.
    haneczka wrote:
    A ten baldachim nie jest po to, żeby komary malucha nie zjadły? Mówię o takim z moskitierą. :)
    moskitiera to moskitiera a baldachim to baldachim:D
    moskitierę masz z siateczki a baldachim z materiału zazwyczaj:)
    przynajmniej tak mi się kojarzy :)
    choc z pewnością rolę baldachimu może spełnić taka siateczkowa moskitiera ale chyba OLA(jeśli dobrze pamiętam) pisała o baldachimie jako komplet z pościelą:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:01

haneczka lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

ja kupuję taki z tkaniny typowo żeby światło maluchowi z TV nie świeciło ale też są takie z siateczki na komary

haneczka lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:

A mnie się spaliła chyba sokowirówka właśnie :/
    ale sprawdzę ją jeszcze raz jak wrócę do domu :) Chyba muszę kupić nową

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    soki jednodniowe można kupic w sklepie:) Amy masz możliwość skoczyć do sklepu??:)

mi dziś mąż rano zrobił tartą marchewkę z jabłuszkiem i sokiem z cytryny:D mniam:D

idę za chwilę do biedronki się przejść, oglądałam gazetkę z ciekawości o tą pościel co tu ktoś przytoczył ale kurcze nie widziałam takiej do łóżeczka. tylko takie dla większych dzieci.

Ja zawsze z pracy wychodzę na miasto porobić zakupy :P kocham swoją pracę pod tym względem ;P wszystko oczywiście nielegalnie ;P
    Ja mam te soki tylko w Tesco a ostatnio nawet tam ich nie było.. co za wiocha ;/

• haneczka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym zestawie baldachim jest moskitierą.:) Wygląda pięknie, może też być przydatny wiosną, latem chroniąc przed owadami, ale z pewnością trzeba go czasem prać. :)
    http://allegro.pl/baby-raj-14el-posciel-haft-lozeczko-z-kokosem-i4778911063.html

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:

Dokładnie tak! oglądałam pieluchy tetrowe takie kolorowe na allegro po ok 3 pln a w Smyku za 5,99 powaliło ich

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuje baldachimu nie podobaja mi sie ani troche poza tym drogie są, zastanawiam się nawet nad tym czy ochraniacz jest konieczny?

Amy lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja nie kupuje baldachimu nie podobaja mi sie ani troche poza tym drogie są, zastanawiam się nawet nad tym czy ochraniacz jest konieczny?
    a początku wiadomo, nie jest konieczny ale potem, jak się dziecko zacznie przemieszczać jest niezbędny

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej!
    Witam się po weekendowej nieobecności! :) Niestety nie zdążyłam wszystkiego nadrobić, ale obiecuję poprawę.

Warszawo - co ze spotkaniem? Wypaliło? Ja niestety nie miałam dostępu do neta i nie byłam na bieżąco :( Przepraszam, jeśli na mnie czekałyście!

Soczki z owoców - jak najbardziej ;) W szczególności z kwaśnych jabłek i marchewki mniam <3

Jeśli chodzi o zakupy przez allegro, to owszem :) Zamawiałam pościel wraz z kołderką, poduszeczką i ochraniaczem do łóżeczka i do wózka. Mogę polecić użytkownika Fastina_pl (http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=36655147). Szybka przesyłka i dobra jakość :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 912 913 914 915 916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ