Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:właśnie - może zacznę na allegro zamawiać - będzie mi łatwiej. Bo w sklepie mam jakieś opory nie wiem dlaczego
Z tego co się orientowałam to na allegro o połowe taniej można kupić, nie mówię że wszystko ale większość rzeczy także co mogę to kupuję przez internet -
nick nieaktualnyOla89 wrote:Z tego co się orientowałam to na allegro o połowe taniej można kupić, nie mówię że wszystko ale większość rzeczy także co mogę to kupuję przez internet
Ja dla siebie też wiele rzeczy zamawiam na allegro właśnie ze względu na ceny..
Dla malucha też się rozejrzę za akcesoriami i zamówię u jednego sprzedawcy i będzie już z głowy -
Dzień dobry Mamom:)
Ja mam też dobry humor, bo od 2-3 dni już tak wyraźnie czuję, jak mój syneczek się przewraca, czasem kopnie, świetne uczucie:)
Ja poluję na komodę z przewijakiem (zdejmowanym). Bardzo wygodne rozwiązanie, bo stabilne i wszystkie rzeczy mam pod ręką w szufladach,Tylko dość drogie, ale to już mebel.
Amy, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
soki jednodniowe można kupic w sklepie:) Amy masz możliwość skoczyć do sklepu??
mi dziś mąż rano zrobił tartą marchewkę z jabłuszkiem i sokiem z cytryny:D mniam:D
idę za chwilę do biedronki się przejść, oglądałam gazetkę z ciekawości o tą pościel co tu ktoś przytoczył ale kurcze nie widziałam takiej do łóżeczka. tylko takie dla większych dzieci.haneczka wrote:A ten baldachim nie jest po to, żeby komary malucha nie zjadły? Mówię o takim z moskitierą.
moskitierę masz z siateczki a baldachim z materiału zazwyczaj:)
przynajmniej tak mi się kojarzy
choc z pewnością rolę baldachimu może spełnić taka siateczkowa moskitiera ale chyba OLA(jeśli dobrze pamiętam) pisała o baldachimie jako komplet z pościeląWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:01
haneczka lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:A ten baldachim nie jest po to, żeby komary malucha nie zjadły? Mówię o takim z moskitierą.
ja kupuję taki z tkaniny typowo żeby światło maluchowi z TV nie świeciło ale też są takie z siateczki na komaryhaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:soki jednodniowe można kupic w sklepie:) Amy masz możliwość skoczyć do sklepu??
mi dziś mąż rano zrobił tartą marchewkę z jabłuszkiem i sokiem z cytryny:D mniam:D
idę za chwilę do biedronki się przejść, oglądałam gazetkę z ciekawości o tą pościel co tu ktoś przytoczył ale kurcze nie widziałam takiej do łóżeczka. tylko takie dla większych dzieci.
Ja zawsze z pracy wychodzę na miasto porobić zakupykocham swoją pracę pod tym względem ;P wszystko oczywiście nielegalnie ;P
Ja mam te soki tylko w Tesco a ostatnio nawet tam ich nie było.. co za wiocha ;/Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Z tego co się orientowałam to na allegro o połowe taniej można kupić, nie mówię że wszystko ale większość rzeczy także co mogę to kupuję przez internet
Dokładnie tak! oglądałam pieluchy tetrowe takie kolorowe na allegro po ok 3 pln a w Smyku za 5,99 powaliło ich -
Eweliśka wrote:Ja nie kupuje baldachimu nie podobaja mi sie ani troche poza tym drogie są, zastanawiam się nawet nad tym czy ochraniacz jest konieczny?
-
Hej, hej!
Witam się po weekendowej nieobecności!Niestety nie zdążyłam wszystkiego nadrobić, ale obiecuję poprawę.
Warszawo - co ze spotkaniem? Wypaliło? Ja niestety nie miałam dostępu do neta i nie byłam na bieżącoPrzepraszam, jeśli na mnie czekałyście!
Soczki z owoców - jak najbardziejW szczególności z kwaśnych jabłek i marchewki mniam
Jeśli chodzi o zakupy przez allegro, to owszemZamawiałam pościel wraz z kołderką, poduszeczką i ochraniaczem do łóżeczka i do wózka. Mogę polecić użytkownika Fastina_pl (http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=36655147). Szybka przesyłka i dobra jakość