X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja nie kupuje baldachimu nie podobaja mi sie ani troche poza tym drogie są, zastanawiam się nawet nad tym czy ochraniacz jest konieczny?

Ja kupuję w całym zestawie z łóżeczkiem, pościelą itp za 410 zł myślę że dużo to nie jest za cały zestaw

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Was tez taka okropna pogoda jest? U mnie leje od samego rana, jest ciemno i zimno...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    u Was tez taka okropna pogoda jest? U mnie leje od samego rana, jest ciemno i zimno...
    U mnie jest szaro, nie ma deszczu ale z nieba pada takie dziadostwo skręcające włosy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:24

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Amy ze to napisałaś że nie kupujesz wszystkiego z list bo już byłam przerażona że tylko ja jestem wyrodna matka i nie mam zamiaru kupowac tych wszystkich "gadżetów" tylko to co niezbędne. A jak sie okaże w trakcie że czegoś jeszcze potrzebuje to przecież w dzisiejszych czasach w każdej chwili mozna dokupić. Myślę że to rozsądniejsze niż sytuacja że za rok się okaże że wydałam kupę kasy a mam rzeczy które użyłam raz albo wcale:P

Amy, liloe lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka masz rację, ja to przerobilam właśnie przy pierwszym dziecku. :/
    Nie kupuje żadnych podgrzewaczy, sterylizatora, baldachimu, nawet laktatora nie mam zamiaru kupować. Z doświadczenia wiem, że można się bez tego obyć :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:

U mnie to samo :/ nie mam zamiaru nigdzie wychodzić, tylko na usg wieczorem ;)

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    U mnie to samo :/ nie mam zamiaru nigdzie wychodzić, tylko na usg wieczorem ;)

To my dzisiaj widzę obie na usg się wybieramy :)

Klaudia90 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja wam zazdroszczę:D ja jeszcze tydzień do wizyty;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jak ja wam zazdroszczę:D ja jeszcze tydzień do wizyty;)

ja też tydzień :D tzn dopiero we czwartek przyszły :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    czy Robotka może mnie wpisać na 1 stronę na 15.04 wstępnie dziewczynka:)

odnośnie wózków to wstyd się przyznać ale będąc w odwiedzinach u brata w Warszawie w miasteczku Wilanów to w pomieszczeniu na śmietniki stał "nowiutki" wózek,zapakowany w folię Mutsy Igo urban nomad głęboki spacerowy, byłam u brata przez weekend i cały dzień się zastanawiałam czy go wziąć a wieczorem brat go przyniósł bo nie mógł słuchać moich dylematów, jest jak nówka, przy 1 dziecku miałam po brata dzieciach taki zmaltretowany bebetto luca, brat mówi że tam u nich to ciągle ludzie zostawiają jak nie wózki to meble to torby z ubraniami żeby sobie ktoś wziął,rzeczy jak nowe, a że mieszka tam dużo młodych z dziećmi to mi się poszczęściło i odszedł spory wydatek, po małym mam sporo rzeczy więc tylko drobiazgi mam do skompletowania i też nie miałam zbędnych dupereli

olka30, Robotka1 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co doświadczone mamy uważają na temat łóżeczka-tapczanika, który może służyć jako łóżko bez szczebelków, gdy dziecko jest już duże? :) I od razu nasuwa się pytanie, czy dziecko nie przerośnie szybko wymiaru 120cm x 60cm??

• Klaudia90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zazdroszczę! Mam USG w środę i nie odliczam już dni tylko godziny :D

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ja nie kupuje baldachimu nie podobaja mi sie ani troche poza tym drogie są, zastanawiam się nawet nad tym czy ochraniacz jest konieczny?

Oczywiście, że nie jest konieczny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Cześć dziewczyny

odnośnie wózków to wstyd się przyznać ale będąc w odwiedzinach u brata w Warszawie w miasteczku Wilanów to w pomieszczeniu na śmietniki stał "nowiutki" wózek,zapakowany w folię Mutsy Igo urban nomad głęboki spacerowy, byłam u brata przez weekend i cały dzień się zastanawiałam czy go wziąć a wieczorem brat go przyniósł bo nie mógł słuchać moich dylematów, jest jak nówka, przy 1 dziecku miałam po brata dzieciach taki zmaltretowany bebetto luca, brat mówi że tam u nich to ciągle ludzie zostawiają jak nie wózki to meble to torby z ubraniami żeby sobie ktoś wziął,rzeczy jak nowe, a że mieszka tam dużo młodych z dziećmi to mi się poszczęściło i odszedł spory wydatek, po małym mam sporo rzeczy więc tylko drobiazgi mam do skompletowania i też nie miałam zbędnych dupereli
    To nie wstyd :) też bym wzięła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:46

Hela85, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn mi się mutsy nie podobają ale jakbym miała go na oku i ktoś by go wystawił bo ewidentnie go zostawili, żeby ktoś sobie wziął, to bym wzięła :)

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Cześć dziewczyny

Można wręcz powiedzieć - Szczęściara! :D

olka30 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • 8485 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lózeczko mam a nawet dwa jedno zylke a drugie delikatnie na plosach ze można polulac co do baldachumow to tez mam po oli tylko musze przeprać

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Tzn mi się mutsy nie podobają ale jakbym miała go na oku i ktoś by go wystawił bo ewidentnie go zostawili, żeby ktoś sobie wziął, to bym wzięła :)
    ja miałam mętlik w głowie z tymi wózkami, nie wiem co bym wybrała gdybym nie trafiła na ten, z małym miałam sponiewierany po innych dzieciach i też dał radę

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    A co doświadczone mamy uważają na temat łóżeczka-tapczanika, który może służyć jako łóżko bez szczebelków, gdy dziecko jest już duże? :) I od razu nasuwa się pytanie, czy dziecko nie przerośnie szybko wymiaru 120cm x 60cm??
    ja mam takie z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19927000/, było ok do 2 lat ale i do 3 by dało radę wg mnie, mały wychodził buszować w zabawkach jak my jeszcze spaliśmy , a potem kupiliśmy pojedyńcze z szufladami z bocznym zabezpieczeniem

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    ja miałam mętlik w głowie z tymi wózkami, nie wiem co bym wybrała gdybym nie trafiła na ten, z małym miałam sponiewierany po innych dzieciach i też dał radę

W sumie takmyślę teraz, że jakbym znalazła fajny wózek właśnie zapakowany przy kontenerach - to bym wzięła, mimo, że zaplanowany miałam inny :) bo to 1800zł w kieszeni :)

Hela85 lubi tę wiadomość

‹‹ 913 914 915 916 917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ