Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAlvi wrote:Robotko ale ten Jane Mum chyba też nie ma żadnej amortyzacji? Przynajmniej na zdjeciu jej nie widzę :)Co do płci to mi się trafiło darmowe usg 4d w centrum handlowym i wiem że na 200% Natalka
Marta ma tak zwaną funkcję bujania? nie wiem jak to nazwać, bo on amoryzuje wózek w gondolce:) podczas nierówności gondolka lekko buja, tak na prawdę to najmniej o tym Jane dowiedziałam się od sprzedawców, bo byłam już zmęczona tymi wozkami i Jane dorwałam sama, uwaga, jedyny wózek gdzie sama do wszystkiego doszłam ze ściąganiem, zmianami i rozkładaniem wózka:)
ja oczywiście nie mówię że to ostateczny mój typ ale moje wymarzone Evo zmieniam na Muum
AMY to jednak nadrabiasz?hehe no na nie dam rady:) choć może w wolnej chwili spróbuję
ej nie wiem czemu się wszyscy ikeą podniecają
mnie się tam meble podobają i ogólnie wystroje:D
wydaje mi się że jeśli chodzi o proste, estetyczne i do tego tanie to własnie tam można znaleźć, z mężem chodziliśmy po wszystkich salonach meblowych ale dla mnie to była porażka, jakby się z designe zatrzymali tak z 10 lat temu:) no i ceny....
mi się za to łóżeczka z ikei nie podobająale jeden przewijak był mega, chyba guliver się nazywał
no ale 250zł, w porównaniu do mojego upatrzonego za 130zł to trochę drogo:)
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja sie boje kupowac przewijaka stojacego..przy stasiu mielsimy drogi, taki z wbudowana wanienka..stas urodzil sie ogromny i strach bylo go na tym przebierac a do wanienki ledwo sie miescil taka malutka byla
wiec tym razem nie kupuje.
ja kupię taką nakładkę na łóżeczko do przewijania a potem to jak dziecko większe to i tak się przewija na łóżku więc jak dla mnie oddzielny mebel jest zbędnyweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
AMY to jednak nadrabiasz?hehe no na nie dam rady:) choć może w wolnej chwili spróbuję
ej nie wiem czemu się wszyscy ikeą podniecają
mnie się tam meble podobają i ogólnie wystroje:D
wydaje mi się że jeśli chodzi o proste, estetyczne i do tego tanie to własnie tam można znaleźć, z mężem chodziliśmy po wszystkich salonach meblowych ale dla mnie to była porażka, jakby się z designe zatrzymali tak z 10 lat temu:) no i ceny....
mi się za to łóżeczka z ikei nie podobająale jeden przewijak był mega, chyba guliver się nazywał
no ale 250zł, w porównaniu do mojego upatrzonego za 130zł to trochę drogo:)
Mnei się meble na stronach podobają, ale wszystkie wystawione u nich wyglądają jak papierowewersalki beznadziejne.
A ja łózeczko chcę proste i białe i już sobie wybrałam300zł nie wiem czy to dużo?Jak znajdę tańsze, to kupię tańsze
-
hm....Amy no wydaje mi się że drogo:)
ja wybrałam takie i z półkami i wysyłką 240zł
no ja mam to samo, nie jestem się w stanie odnieść do wszystkiego bo zwyczajnie zapominam co komu ewentualnie:D
a mi się podoba stojący przewijak z półkami pod spodem i zamierzam sobie sprawić, bo mam miejsce w pokoju:), przy corce miałam nakładany na łózeczko i też był super:)weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do łóżeczka to ja kupuję na allegro łóżeczko razem z baldachimem pościelą i kilkoma innymi akcesoriami za 410 zł
http://allegro.pl/wyprawka-lozeczko-dzieciece-gryka-posciel-gr-18el-i4779063423.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:06
-
nick nieaktualnyNo ja przewijak tylko nakłądany na łóżeczko, bo nie mamy miejsca
zreszta jakbym miała to takie rozwiąznie mi odpowiada, nie chciałabym żeby się to później gdzieś kurzyło...
No to faktycznie może poszukam w jakiś sklepach normalnych a nie w Ikeimoże się coś fajnego i niedrogiego trafi
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:No ja przewijak tylko nakłądany na łóżeczko, bo nie mamy miejsca
zreszta jakbym miała to takie rozwiąznie mi odpowiada, nie chciałabym żeby się to później gdzieś kurzyło...
No to faktycznie może poszukam w jakiś sklepach normalnych a nie w Ikeimoże się coś fajnego i niedrogiego trafi
W ikei jest ta nakładka do przewijania za 29,99, jest tania wanienka, ręczniczki są świetne warte zakupu i jakieś drobne rzeczy ale uważam że łóżeczka są za drogie tamAmy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:i zapomniałam napisać że to łóżeczko jest bez materaca -
299 zł za łóżeczko
129 za materać to już wychodzi ponad 400 ;]
za wózek 1800 i za jednym zamachem poszło ponad 2 tysale szybko się pieniądze ROZEJDO
ja akurat materacyk mam uffff nie wiem jakim cudem się uchował ale będzie jak znalazł
pościel dokupię ale uwaga- bez baldachimu, miałam przy córce-to dopiero siedlisko kurzu!
zresztą, jakoś chwilowo przestało mnie cieszyć gromadzenie dupereli i oglądanie:D
może przez to że mnie w sobotę entliczek wymordował? no nie wiem:)
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe no ROZEJDO sie ROZEJDO ani nie zobaczysz kiedy:P
ja akurat materacyk mam uffff nie wiem jakim cudem się uchował ale będzie jak znalazł
pościel dokupię ale uwaga- bez baldachimu, miałam przy córce-to dopiero siedlisko kurzu!
zresztą, jakoś chwilowo przestało mnie cieszyć gromadzenie dupereli i oglądanie:D
może przez to że mnie w sobotę entliczek wymordował? no nie wiem:)
ja baldachim kupuję tylko dlatego że niedaleko będę mieć telewizor więc jak mały bedzie spał to nie będzie mu świeciło -
nick nieaktualny
-
Amy wrote:jak ja patrze na baldachimy to mnie krew zalewa
Nie wiem kto to wymyślił?
Ja na prawdę się skupię na absolutnym MINIMUM
jedną butelkę kupię w razie wu, bo nie jest powiedziane że za chwilę nie będe dopajać dziecka np woda albo trzeba będzie herbatkę koperkową podać.
kosmetyki to minimum to samo, jakies mydełko, czy płyn do kąpieli, żadnej oliwki, puder, lub krem, patyczki do uszu, waciki do przemywania buźki, nożyczki do pazurków, no i nie wiem co tam jeszcze:D
ma się zmieścić w jednej szufladce:)
Amy, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja na razie kupiłam z kosmetyków nożyczki do pazurków szczotkę do włosów no i aspirator do noska bo to ponoć niezbędne, dokupię kosmetyki i starczy
ja jeszcze nic nie kupiłam.. zacznę może w grudniuAlbo "przy okazji".
Wiele razy stałam przy pułkach z akcesoriami dla niemowlaków i cały czas dla mnie to "Za wcześnie". Nie wiem o co z tym chodzi... ja chyba dopiero jak urodzę uwierzę, że byłam w ciąży -
Amy wrote:ja jeszcze nic nie kupiłam.. zacznę może w grudniu
Albo "przy okazji".
Wiele razy stałam przy pułkach z akcesoriami dla niemowlaków i cały czas dla mnie to "Za wcześnie". Nie wiem o co z tym chodzi... ja chyba dopiero jak urodzę uwierzę, że byłam w ciąży
Ja kupiłam na allegro bo mój mąż miał kupon do wykorzystania to wiadomo zawsze taniej wychodzi -
nick nieaktualny