Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez juz mam dola zajebistego ! Z tego powodu ze moj mi powiedział ze się zastanowimy nad imieniem Josh i juz mnie na płacz bierze ,bo juz się Do tego imienia przyzwyczaiłam .Masakra dola mam ,bo ktos powiedział ze z tym imieniem moze byc problem w Polsce no wiecie co.
    mi sie strasznie to imie podoba..powiedz mezowi ze to joshua to jozek...chcecie wogole wracac? a co jak da poslkie a juz zostaniecie? joshua przepiekne imie, hebrajskie, biblijne..pieknie brzmi!

mimka84 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti jak moja mamcia była w ciąży z moim młodszym bratem było ustalone imię Michał, wszyscy już tak o nim myśleliśmy a tata poszedł do urzędu i zarejestrował imię Artur bo jemu się tak podobało a wcześniej w ogóle nie wspominał nawet o takim, mama była wściekła bo jej się bardzo nie podobało ale co zrobisz

nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    mi sie strasznie to imie podoba..powiedz mezowi ze to joshua to jozek...chcecie wogole wracac? a co jak da poslkie a juz zostaniecie? joshua przepiekne imie, hebrajskie, biblijne..pieknie brzmi!
    No śliczne jest nie dam polskiego bo mi nie podoba się żadne .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ja pamiętam jak ryczałam w łazience w końcówce ósmego miesiąca jak mnie wyprążkowało w ciągu jednego dnia rozstępami na całym brzuchu. Mimo smarowania 2 razy dziennie pieprzoną mustelą. A teraz mam w doopie i tak gorzej nie będzie. Tak samo mój pępek po porodzie już nie był taki jak wcześniej, bo go wypchnęło przy ciąży i potem taki dziwny się stał.
    ja się na prawdę tego wszystkiego boję = nie tego że tak będę wyglądć - tylko jak ja zareaguje na dalsze zmiany?
    Ciążą to mój wymarzony stan, mam nadzieję, ze mnie nie przerośnie

• Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:23

nick nieaktualny, mimka84, MartaAlvi, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Krysti jak moja mamcia była w ciąży z moim młodszym bratem było ustalone imię Michał, wszyscy już tak o nim myśleliśmy a tata poszedł do urzędu i zarejestrował imię Artur bo jemu się tak podobało a wcześniej w ogóle nie wspominał nawet o takim, mama była wściekła bo jej się bardzo nie podobało ale co zrobisz
    Haha to dobre :D tata twój dobry jest

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ja pamiętam jak ryczałam w łazience w końcówce ósmego miesiąca jak mnie wyprążkowało w ciągu jednego dnia rozstępami na całym brzuchu. Mimo smarowania 2 razy dziennie pieprzoną mustelą. A teraz mam w doopie i tak gorzej nie będzie. Tak samo mój pępek po porodzie już nie był taki jak wcześniej, bo go wypchnęło przy ciąży i potem taki dziwny się stał.
    ja mam tak samo, dletgo pokazuje wam tu brzusio w koszulce...mam brzuch jak tygrys...z gory na dol pociachany! tez w pierwszej ciazy mialam takie odczucia..nawet plakalma ze juz mnie nikt nie kocha bo wygladam szkaradnie...teraz jest inaczej...amy wez ciepla kapiel. ogol bobra :D umaluj sie nawet do lozka, a co do ubran...kobieta w ciazy najlepiej nago wyglada :D slowa mojego meza :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Haha to dobre :D tata twój dobry jest
    egoista po prostu

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Ja mam tak jak Amy...
    mam takiego strasznego doła, nie wiem jakaś deprecha, nawet się cieszyć z ciąży nie umiem. Wy tu kupujecie już ubrana, wybieracie wózki, jaracie się tym a dla mnie to czarna magia, przeraża mnie to... czuję się wielka, nic mi się nie chce, wymiotuję, śpię do 12.... jakaś porażka

A tak w ogóle to zaczęłam 18 tydz i wyglądam tak:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6fb2d0bac2e.jpg
    Ewelcia śliczny brzusio :) i duży jest :) zobaczycie na koniec jak wam brzuchy po rosną :D

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:36

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny :)))
    już mi się zrobiło lepiej..
    przepraszam za ten wpis, ale nie wiedziałąm co zrobić z tymi myślami.. musiałam gdzieś się wygadać..

weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:23

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    mozna poszukac imion uniwersalnych..np jednym z nich jest daniel...imie istnieje w anglii oraz w polsce...takze biblijne..jest wiele takich imion, ale joshua piekne imie...my dziwczynce damy Sarah...a chlopcu ary ( ariel) tesciom sie nie podobaja ale mam w dupie...do polski nie wracamy. dalismy juz typowe polskie pierwszemu ( chociaz wtedy nie wiedzielismy ze bedziemy mieszkac za granica)...stanislaw...ale na szczescie zmienilismy na Stan, Stanley tutaj...stasiowi bardziej sie STAN podoba i w szkole nie ma problemow...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    mozna poszukac imion uniwersalnych..np jednym z nich jest daniel...imie istnieje w anglii oraz w polsce...takze biblijne..jest wiele takich imion, ale joshua piekne imie...my dziwczynce damy Sarah...a chlopcu ary ( ariel) tesciom sie nie podobaja ale mam w dupie...do polski nie wracamy. dalismy juz typowe polskie pierwszemu ( chociaz wtedy nie wiedzielismy ze bedziemy mieszkac za granica)...stanislaw...ale na szczescie zmienilismy na Stan, Stanley tutaj...stasiowi bardziej sie STAN podoba i w szkole nie ma problemow...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - ja wszystko zwalam na hormony bo przecież umiem się cieszyć z tej ciąży a dzisiaj doznałam pierwszego doła... Oby nam się polepszyło. A wy wyglądacie prześlicznie, piękny okrąglutki brzuszek :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja się na prawdę tego wszystkiego boję = nie tego że tak będę wyglądć - tylko jak ja zareaguje na dalsze zmiany?
    Ciążą to mój wymarzony stan, mam nadzieję, ze mnie nie przerośnie
    amy pomysl..taka kolej rzeczy...naturalna w ciazy! wygladasz przepieknie, naprawde...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika no to wiesz o czym piszę haha. A z tym bobrem to dobre było :P

weronika86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah jej nie bede nic się odzywać szkoda nerwów ,nawet nic o imieniu nienwspominam jak przyjdzie do domu ,opuściły mnie siły .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Ja mam tak jak Amy...
    mam takiego strasznego doła, nie wiem jakaś deprecha, nawet się cieszyć z ciąży nie umiem. Wy tu kupujecie już ubrana, wybieracie wózki, jaracie się tym a dla mnie to czarna magia, przeraża mnie to... czuję się wielka, nic mi się nie chce, wymiotuję, śpię do 12.... jakaś porażka

A tak w ogóle to zaczęłam 18 tydz i wyglądam tak:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6fb2d0bac2e.jpg
    Ewelcia ty tez zaraz dostaniesz kopa w dupe! wygladasz swietnie...ja waze juz 80kg i nie narzekam! oj baby baby...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    amy pomysl..taka kolej rzeczy...naturalna w ciazy! wygladasz przepieknie, naprawde...

Wiem że taka kolej rzeczy... nie wiem skąd się wziął ten kwas :/
    jutro będzie mi głupio za takie myśli.
    Dziękuję że tak mnie oceniasz :)

‹‹ 979 980 981 982 983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ