X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez juz mam dola zajebistego ! Z tego powodu ze moj mi powiedział ze się zastanowimy nad imieniem Josh i juz mnie na płacz bierze ,bo juz się Do tego imienia przyzwyczaiłam .Masakra dola mam ,bo ktos powiedział ze z tym imieniem moze byc problem w Polsce no wiecie co.
    mi sie strasznie to imie podoba..powiedz mezowi ze to joshua to jozek...chcecie wogole wracac? a co jak da poslkie a juz zostaniecie? joshua przepiekne imie, hebrajskie, biblijne..pieknie brzmi!

mimka84 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti jak moja mamcia była w ciąży z moim młodszym bratem było ustalone imię Michał, wszyscy już tak o nim myśleliśmy a tata poszedł do urzędu i zarejestrował imię Artur bo jemu się tak podobało a wcześniej w ogóle nie wspominał nawet o takim, mama była wściekła bo jej się bardzo nie podobało ale co zrobisz

Krysti, Amy, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    mi sie strasznie to imie podoba..powiedz mezowi ze to joshua to jozek...chcecie wogole wracac? a co jak da poslkie a juz zostaniecie? joshua przepiekne imie, hebrajskie, biblijne..pieknie brzmi!
    No śliczne jest nie dam polskiego bo mi nie podoba się żadne .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ja pamiętam jak ryczałam w łazience w końcówce ósmego miesiąca jak mnie wyprążkowało w ciągu jednego dnia rozstępami na całym brzuchu. Mimo smarowania 2 razy dziennie pieprzoną mustelą. A teraz mam w doopie i tak gorzej nie będzie. Tak samo mój pępek po porodzie już nie był taki jak wcześniej, bo go wypchnęło przy ciąży i potem taki dziwny się stał.
    ja się na prawdę tego wszystkiego boję = nie tego że tak będę wyglądć - tylko jak ja zareaguje na dalsze zmiany?
    Ciążą to mój wymarzony stan, mam nadzieję, ze mnie nie przerośnie

• Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:23

Krysti, mimka84, MartaAlvi, Fasia, CzaryMary, liloe, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Krysti jak moja mamcia była w ciąży z moim młodszym bratem było ustalone imię Michał, wszyscy już tak o nim myśleliśmy a tata poszedł do urzędu i zarejestrował imię Artur bo jemu się tak podobało a wcześniej w ogóle nie wspominał nawet o takim, mama była wściekła bo jej się bardzo nie podobało ale co zrobisz
    Haha to dobre :D tata twój dobry jest

Hela85 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Ja pamiętam jak ryczałam w łazience w końcówce ósmego miesiąca jak mnie wyprążkowało w ciągu jednego dnia rozstępami na całym brzuchu. Mimo smarowania 2 razy dziennie pieprzoną mustelą. A teraz mam w doopie i tak gorzej nie będzie. Tak samo mój pępek po porodzie już nie był taki jak wcześniej, bo go wypchnęło przy ciąży i potem taki dziwny się stał.
    ja mam tak samo, dletgo pokazuje wam tu brzusio w koszulce...mam brzuch jak tygrys...z gory na dol pociachany! tez w pierwszej ciazy mialam takie odczucia..nawet plakalma ze juz mnie nikt nie kocha bo wygladam szkaradnie...teraz jest inaczej...amy wez ciepla kapiel. ogol bobra :D umaluj sie nawet do lozka, a co do ubran...kobieta w ciazy najlepiej nago wyglada :D slowa mojego meza :D

Amy, Hela85, Krysti, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Haha to dobre :D tata twój dobry jest
    egoista po prostu

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Ja mam tak jak Amy...
    mam takiego strasznego doła, nie wiem jakaś deprecha, nawet się cieszyć z ciąży nie umiem. Wy tu kupujecie już ubrana, wybieracie wózki, jaracie się tym a dla mnie to czarna magia, przeraża mnie to... czuję się wielka, nic mi się nie chce, wymiotuję, śpię do 12.... jakaś porażka

A tak w ogóle to zaczęłam 18 tydz i wyglądam tak:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6fb2d0bac2e.jpg
    Ewelcia śliczny brzusio :) i duży jest :) zobaczycie na koniec jak wam brzuchy po rosną :D

Hela85 lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:36

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziewczyny :)))
    już mi się zrobiło lepiej..
    przepraszam za ten wpis, ale nie wiedziałąm co zrobić z tymi myślami.. musiałam gdzieś się wygadać..

weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:23

Krysti lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    mozna poszukac imion uniwersalnych..np jednym z nich jest daniel...imie istnieje w anglii oraz w polsce...takze biblijne..jest wiele takich imion, ale joshua piekne imie...my dziwczynce damy Sarah...a chlopcu ary ( ariel) tesciom sie nie podobaja ale mam w dupie...do polski nie wracamy. dalismy juz typowe polskie pierwszemu ( chociaz wtedy nie wiedzielismy ze bedziemy mieszkac za granica)...stanislaw...ale na szczescie zmienilismy na Stan, Stanley tutaj...stasiowi bardziej sie STAN podoba i w szkole nie ma problemow...

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    mozna poszukac imion uniwersalnych..np jednym z nich jest daniel...imie istnieje w anglii oraz w polsce...takze biblijne..jest wiele takich imion, ale joshua piekne imie...my dziwczynce damy Sarah...a chlopcu ary ( ariel) tesciom sie nie podobaja ale mam w dupie...do polski nie wracamy. dalismy juz typowe polskie pierwszemu ( chociaz wtedy nie wiedzielismy ze bedziemy mieszkac za granica)...stanislaw...ale na szczescie zmienilismy na Stan, Stanley tutaj...stasiowi bardziej sie STAN podoba i w szkole nie ma problemow...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - ja wszystko zwalam na hormony bo przecież umiem się cieszyć z tej ciąży a dzisiaj doznałam pierwszego doła... Oby nam się polepszyło. A wy wyglądacie prześlicznie, piękny okrąglutki brzuszek :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja się na prawdę tego wszystkiego boję = nie tego że tak będę wyglądć - tylko jak ja zareaguje na dalsze zmiany?
    Ciążą to mój wymarzony stan, mam nadzieję, ze mnie nie przerośnie
    amy pomysl..taka kolej rzeczy...naturalna w ciazy! wygladasz przepieknie, naprawde...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika no to wiesz o czym piszę haha. A z tym bobrem to dobre było :P

weronika86, Amy lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah jej nie bede nic się odzywać szkoda nerwów ,nawet nic o imieniu nienwspominam jak przyjdzie do domu ,opuściły mnie siły .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Ja mam tak jak Amy...
    mam takiego strasznego doła, nie wiem jakaś deprecha, nawet się cieszyć z ciąży nie umiem. Wy tu kupujecie już ubrana, wybieracie wózki, jaracie się tym a dla mnie to czarna magia, przeraża mnie to... czuję się wielka, nic mi się nie chce, wymiotuję, śpię do 12.... jakaś porażka

A tak w ogóle to zaczęłam 18 tydz i wyglądam tak:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6fb2d0bac2e.jpg
    Ewelcia ty tez zaraz dostaniesz kopa w dupe! wygladasz swietnie...ja waze juz 80kg i nie narzekam! oj baby baby...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    amy pomysl..taka kolej rzeczy...naturalna w ciazy! wygladasz przepieknie, naprawde...

Wiem że taka kolej rzeczy... nie wiem skąd się wziął ten kwas :/
    jutro będzie mi głupio za takie myśli.
    Dziękuję że tak mnie oceniasz :)

‹‹ 979 980 981 982 983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ