Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Ja tez juz mam dola zajebistego ! Z tego powodu ze moj mi powiedział ze się zastanowimy nad imieniem Josh i juz mnie na płacz bierze ,bo juz się Do tego imienia przyzwyczaiłam .Masakra dola mam ,bo ktos powiedział ze z tym imieniem moze byc problem w Polsce no wiecie co.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti jak moja mamcia była w ciąży z moim młodszym bratem było ustalone imię Michał, wszyscy już tak o nim myśleliśmy a tata poszedł do urzędu i zarejestrował imię Artur bo jemu się tak podobało a wcześniej w ogóle nie wspominał nawet o takim, mama była wściekła bo jej się bardzo nie podobało ale co zrobisz
Krysti, Amy, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:mi sie strasznie to imie podoba..powiedz mezowi ze to joshua to jozek...chcecie wogole wracac? a co jak da poslkie a juz zostaniecie? joshua przepiekne imie, hebrajskie, biblijne..pieknie brzmi!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ja pamiętam jak ryczałam w łazience w końcówce ósmego miesiąca jak mnie wyprążkowało w ciągu jednego dnia rozstępami na całym brzuchu. Mimo smarowania 2 razy dziennie pieprzoną mustelą. A teraz mam w doopie i tak gorzej nie będzie. Tak samo mój pępek po porodzie już nie był taki jak wcześniej, bo go wypchnęło przy ciąży i potem taki dziwny się stał.
Ciążą to mój wymarzony stan, mam nadzieję, ze mnie nie przerośnie -
nick nieaktualnyHela85 wrote:Krysti jak moja mamcia była w ciąży z moim młodszym bratem było ustalone imię Michał, wszyscy już tak o nim myśleliśmy a tata poszedł do urzędu i zarejestrował imię Artur bo jemu się tak podobało a wcześniej w ogóle nie wspominał nawet o takim, mama była wściekła bo jej się bardzo nie podobało ale co zrobisz
tata twój dobry jest
Hela85 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ja pamiętam jak ryczałam w łazience w końcówce ósmego miesiąca jak mnie wyprążkowało w ciągu jednego dnia rozstępami na całym brzuchu. Mimo smarowania 2 razy dziennie pieprzoną mustelą. A teraz mam w doopie i tak gorzej nie będzie. Tak samo mój pępek po porodzie już nie był taki jak wcześniej, bo go wypchnęło przy ciąży i potem taki dziwny się stał.
umaluj sie nawet do lozka, a co do ubran...kobieta w ciazy najlepiej nago wyglada
slowa mojego meza
Amy, Hela85, Krysti, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Ja mam tak jak Amy...
mam takiego strasznego doła, nie wiem jakaś deprecha, nawet się cieszyć z ciąży nie umiem. Wy tu kupujecie już ubrana, wybieracie wózki, jaracie się tym a dla mnie to czarna magia, przeraża mnie to... czuję się wielka, nic mi się nie chce, wymiotuję, śpię do 12.... jakaś porażka
A tak w ogóle to zaczęłam 18 tydz i wyglądam tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6fb2d0bac2e.jpgi duży jest
zobaczycie na koniec jak wam brzuchy po rosną
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:No śliczne jest nie dam polskiego bo mi nie podoba się żadne .
Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:No śliczne jest nie dam polskiego bo mi nie podoba się żadne .
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:ja się na prawdę tego wszystkiego boję = nie tego że tak będę wyglądć - tylko jak ja zareaguje na dalsze zmiany?
Ciążą to mój wymarzony stan, mam nadzieję, ze mnie nie przerośnie -
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Ja mam tak jak Amy...
mam takiego strasznego doła, nie wiem jakaś deprecha, nawet się cieszyć z ciąży nie umiem. Wy tu kupujecie już ubrana, wybieracie wózki, jaracie się tym a dla mnie to czarna magia, przeraża mnie to... czuję się wielka, nic mi się nie chce, wymiotuję, śpię do 12.... jakaś porażka
A tak w ogóle to zaczęłam 18 tydz i wyglądam tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6fb2d0bac2e.jpg -
nick nieaktualny