X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Misia gratuluje synka:). Krysti a jak bylas w mamas&papas patrzylas moze na wozki?? Bo ja jestem napalona narazina solacity ale musze się dowiedziec gdzie tu mozna w warszawie obejrzec
    A czekaj zobacze w katalogu czy ten wozek jest

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Misia gratuluje synka:). Krysti a jak bylas w mamas&papas patrzylas moze na wozki?? Bo ja jestem napalona narazina solacity ale musze się dowiedziec gdzie tu mozna w warszawie obejrzec
    mi tez sie on strasznie podoba :D ja dopiero planuje zakup wozka w lutym, chyba ze jakas kasiorka wpadnie wczesniej :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    a mi sie udalo w uzywaczu znalezc zajebista mate edukacyjna :D za 3funty! super..jak nowa! chyba nawet jest nowa bo tak pachnie...znalazlam ja na necie bo nie chce mi sie zdjecia robic.

identyczna

http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimage.dhgate.com%2Falbu_376450572_00-1.0x0%2Ftoddler-baby-kids-cute-soft-play-mat-game.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.dhgate.com%2Fproduct%2Ftoddler-baby-kids-cute-soft-play-mat-game%2F163718338.html&h=634&w=750&tbnid=AqWGFXaqZQ2WFM%3A&zoom=1&docid=D2WmTX4hLAn6AM&ei=QtxsVKvXCZDfaM-bgBg&tbm=isch&client=firefox-a&ved=0CCUQMygEMAQ&iact=rc&uact=3&dur=940&page=1&start=0&ndsp=18
    No okazje idzie trafić ja do lumpa jak wchodzę tez juz patrzę :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Teraz leze sobie Josh kopie mnie ,krome zjadłam z szyneczką i musztardą:D na musztardę mnie wzięło
    ty mi tutaj smakow nie rob, bo przez ciebie od 6 rano golabki lepilam :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No okazje idzie trafić ja do lumpa jak wchodzę tez juz patrzę :)
    no u nas to ciezko lumpami nazwac...mata byla nawet w pudelku nadal...ciuszki 60% z nich maja nadal metki i prawie wszystkie firmowe...w charity kolo mojego domu same ciuszki nexta..1.19f od ciuszka obiojetnie jakiego.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 300£ są tu :) te wozki

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no u nas to ciezko lumpami nazwac...mata byla nawet w pudelku nadal...ciuszki 60% z nich maja nadal metki i prawie wszystkie firmowe...w charity kolo mojego domu same ciuszki nexta..1.19f od ciuszka obiojetnie jakiego.
    Ninja wiem bo ja sobie ciuchy czasem z beneton kupie albo z polo :D nowki

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i na mnie przyszedł czas- muszę się brzydko wyrzalić.
    Właśnie przeglądałam ubrania - głownie spodnie. Jestem załamana bo wszystko to co było na mnie "luźne" to teraz leży normalnie. Ubrałam kilka tunik - w biuście opina, talii brak. Biora pełniejsze.. no płakać mi się chcę...
    Czuję się strasznie zaniedbana. Nie ćwiczę bo się kurwa bałam kolejnej takiej samej dianozy - ciąża nie rozwija się - i widzę tego skutki.
    Czuje się gruba jak świnia. Dzisiaj wyjatkowo - nie wiem czy woda się w organiźmie zatrzymała czy jaki hóy, ale mam problemy z siedzeniem i schylaniem się bo brzuch jest nabrzmiały jakby nie mój.. a on jeszcze przeciez urośnie.
    Ja wiem, że chciałam być w ciąży i nie o to chodzi, że teraz nie chcę, ale nie akceptuję swojego wyglądu. Mimo, że dzisiaj tyle osób mnie zaczepiło żeby potwierdzić ploty "jesteś w ciąży?" "jest pani w ciązy p. marto?"
    TAK JESTEM już 22 tydzień więc zaczęłam 6 mies = "NAPRAWDĘĘ?? myślałam, że to początki...", "nie widać"
    Nie wiem czy ludzie sobie robią jaja, bo ja czuje się jak właśnie JAJO.
    Niech ten kwiecien już nadchodzi. Niech ten poród już będzię, neich ten połóg minie.. niech dziecko będzie zdrowe i niech non stop śpi, żeby mama mogła doprowadzić się do porządku... Boże... dlaczego dałeś mojemu dziecku tak niewdzięczną matkę??

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy nie wiem co napisać, serio. Zatkało mnie.

relgh371djw8agni.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    mi tez sie on strasznie podoba :D ja dopiero planuje zakup wozka w lutym, chyba ze jakas kasiorka wpadnie wczesniej :D
    mi się podoba czarna gondolka czarny stelaz i rozowa spacerowka, też jeszcze nie kupuje bo nie mam gdzie trzymac, a placa na szczescie rodzice:D

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Amy nie wiem co napisać, serio. Zatkało mnie.
    nie ma co komentować

:/
    Jestem zła na siebie że mam w sobie takie uczucia - wiem że to hormony i jutro wszystko minie :/ dzisiaj mam ochotę strzelić sobie w łeb

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Właśnie przeglądałam ubrania - głownie spodnie. Jestem załamana bo wszystko to co było na mnie "luźne" to teraz leży normalnie. Ubrałam kilka tunik - w biuście opina, talii brak. Biora pełniejsze.. no płakać mi się chcę...
    Czuję się strasznie zaniedbana. Nie ćwiczę bo się kurwa bałam kolejnej takiej samej dianozy - ciąża nie rozwija się - i widzę tego skutki.
    Czuje się gruba jak świnia. Dzisiaj wyjatkowo - nie wiem czy woda się w organiźmie zatrzymała czy jaki hóy, ale mam problemy z siedzeniem i schylaniem się bo brzuch jest nabrzmiały jakby nie mój.. a on jeszcze przeciez urośnie.
    Ja wiem, że chciałam być w ciąży i nie o to chodzi, że teraz nie chcę, ale nie akceptuję swojego wyglądu. Mimo, że dzisiaj tyle osób mnie zaczepiło żeby potwierdzić ploty "jesteś w ciąży?" "jest pani w ciązy p. marto?"
    TAK JESTEM już 22 tydzień więc zaczęłam 6 mies = "NAPRAWDĘĘ?? myślałam, że to początki...", "nie widać"
    Niech ten kwiecien już nadchodzi. Niech ten poród już będzię, neich ten połóg minie.. niech dziecko będzie zdrowe i niech non stop śpi, żeby mama mogła doprowadzić się do porządku... Boże... dlaczego dałeś mojemu dziecku tak niewdzięczną matkę??
    czym ty sie martwiisz kobieto ,jak by tak patrzal na ludzi to by człowiek łysy był ,mniej wywalone na nich co oni ci szczescie dają do przesady ,ludzie to są powaleni .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:22

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti tu kosztuje 1600 spacerowka + gonddolka i nosidelko ok 2300 razem. Mniej niż za mutsy mojego pierwszego faworyta

Krysti lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz mam dola zajebistego ! Z tego powodu ze moj mi powiedział ze się zastanowimy nad imieniem Josh i juz mnie na płacz bierze ,bo juz się Do tego imienia przyzwyczaiłam .Masakra dola mam ,bo ktos powiedział ze z tym imieniem moze byc problem w Polsce no wiecie co.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:27

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez juz mam dola zajebistego ! Z tego powodu ze moj mi powiedział ze się zastanowimy nad imieniem Josh i juz mnie na płacz bierze ,bo juz się Dantego imienia przyzwyczaiłam :(
    A jakie on ma typy? I najważniejsze co jak się Tobie nie będą podobać?

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    nie ma co komentować

:/
    Jestem zła na siebie że mam w sobie takie uczucia - wiem że to hormony i jutro wszystko minie :/ dzisiaj mam ochotę strzelić sobie w łeb
    Amy wszystkie te emocje przerabiałam w 1 ciąży plus wymioty przez całą ciąże nawet czasem miałam myśli o boże w co ja się wpakowałam, już nigdzie nie pojade, nie zrobie nic dla siebie, nie nauczę sie tego czy tamtego, minie ale swoje trzeba przejść a w tej bajka

weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    amykazda kobieta ma dni w ciazy kiedy widzi siebie w takich barwach...cwiczenia w ciazy jak najbardziej, ale bez przesady...ciesz sie tym stanem...

Amy lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:35

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    A jakie on ma typy? I najważniejsze co jak się Tobie nie będą podobać?
    Nie ma typów ma być Josh było gadane ,a usłyszał bo ktos mu powiedział ze moze byc problem z imieniem w Polsce chore to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    Amy wszystkie te emocje przerabiałam w 1 ciąży plus wymioty przez całą ciąże nawet czasem miałam myśli o boże w co ja się wpakowałam, już nigdzie nie pojade, nie zrobie nic dla siebie, nie nauczę sie tego czy tamtego, minie ale swoje trzeba przejść a w tej bajka

:( ech...
    no jestem zdezorientowana przez te uczucia, bo wychodzi na to że figura jest dla mnie ważniejsza niż bycie w ciązy - a to nie tak
    Po prostu nie umiem zaakceptować pewnych zmian w swoim wyglądzie i jestem przerażona, ze to wszystko jeszcze się będzie nasilać bo to dopiero 22 tydz
    Jutro już mi przejdzie, a teraz mi odwaliło..
    w sumie już mi przechodzi bo Olek mnie kopie i to jest jak wylanie zimnej wody na głowę..

mimka84, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

‹‹ 978 979 980 981 982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ