Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Misia gratuluje synka:). Krysti a jak bylas w mamas&papas patrzylas moze na wozki?? Bo ja jestem napalona narazina solacity ale musze się dowiedziec gdzie tu mozna w warszawie obejrzec
-
Eweliśka wrote:Misia gratuluje synka:). Krysti a jak bylas w mamas&papas patrzylas moze na wozki?? Bo ja jestem napalona narazina solacity ale musze się dowiedziec gdzie tu mozna w warszawie obejrzec
ja dopiero planuje zakup wozka w lutym, chyba ze jakas kasiorka wpadnie wczesniej
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:a mi sie udalo w uzywaczu znalezc zajebista mate edukacyjna
za 3funty! super..jak nowa! chyba nawet jest nowa bo tak pachnie...znalazlam ja na necie bo nie chce mi sie zdjecia robic.
identyczna
http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimage.dhgate.com%2Falbu_376450572_00-1.0x0%2Ftoddler-baby-kids-cute-soft-play-mat-game.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.dhgate.com%2Fproduct%2Ftoddler-baby-kids-cute-soft-play-mat-game%2F163718338.html&h=634&w=750&tbnid=AqWGFXaqZQ2WFM%3A&zoom=1&docid=D2WmTX4hLAn6AM&ei=QtxsVKvXCZDfaM-bgBg&tbm=isch&client=firefox-a&ved=0CCUQMygEMAQ&iact=rc&uact=3&dur=940&page=1&start=0&ndsp=18weronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:No okazje idzie trafić ja do lumpa jak wchodzę tez juz patrzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no u nas to ciezko lumpami nazwac...mata byla nawet w pudelku nadal...ciuszki 60% z nich maja nadal metki i prawie wszystkie firmowe...w charity kolo mojego domu same ciuszki nexta..1.19f od ciuszka obiojetnie jakiego.
nowki
-
nick nieaktualnyNo i na mnie przyszedł czas- muszę się brzydko wyrzalić.
Właśnie przeglądałam ubrania - głownie spodnie. Jestem załamana bo wszystko to co było na mnie "luźne" to teraz leży normalnie. Ubrałam kilka tunik - w biuście opina, talii brak. Biora pełniejsze.. no płakać mi się chcę...
Czuję się strasznie zaniedbana. Nie ćwiczę bo się kurwa bałam kolejnej takiej samej dianozy - ciąża nie rozwija się - i widzę tego skutki.
Czuje się gruba jak świnia. Dzisiaj wyjatkowo - nie wiem czy woda się w organiźmie zatrzymała czy jaki hóy, ale mam problemy z siedzeniem i schylaniem się bo brzuch jest nabrzmiały jakby nie mój.. a on jeszcze przeciez urośnie.
Ja wiem, że chciałam być w ciąży i nie o to chodzi, że teraz nie chcę, ale nie akceptuję swojego wyglądu. Mimo, że dzisiaj tyle osób mnie zaczepiło żeby potwierdzić ploty "jesteś w ciąży?" "jest pani w ciązy p. marto?"
TAK JESTEM już 22 tydzień więc zaczęłam 6 mies = "NAPRAWDĘĘ?? myślałam, że to początki...", "nie widać"
Nie wiem czy ludzie sobie robią jaja, bo ja czuje się jak właśnie JAJO.
Niech ten kwiecien już nadchodzi. Niech ten poród już będzię, neich ten połóg minie.. niech dziecko będzie zdrowe i niech non stop śpi, żeby mama mogła doprowadzić się do porządku... Boże... dlaczego dałeś mojemu dziecku tak niewdzięczną matkę?? -
weronika86 wrote:mi tez sie on strasznie podoba
ja dopiero planuje zakup wozka w lutym, chyba ze jakas kasiorka wpadnie wczesniej
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:No i na mnie przyszedł czas- muszę się brzydko wyrzalić.
Właśnie przeglądałam ubrania - głownie spodnie. Jestem załamana bo wszystko to co było na mnie "luźne" to teraz leży normalnie. Ubrałam kilka tunik - w biuście opina, talii brak. Biora pełniejsze.. no płakać mi się chcę...
Czuję się strasznie zaniedbana. Nie ćwiczę bo się kurwa bałam kolejnej takiej samej dianozy - ciąża nie rozwija się - i widzę tego skutki.
Czuje się gruba jak świnia. Dzisiaj wyjatkowo - nie wiem czy woda się w organiźmie zatrzymała czy jaki hóy, ale mam problemy z siedzeniem i schylaniem się bo brzuch jest nabrzmiały jakby nie mój.. a on jeszcze przeciez urośnie.
Ja wiem, że chciałam być w ciąży i nie o to chodzi, że teraz nie chcę, ale nie akceptuję swojego wyglądu. Mimo, że dzisiaj tyle osób mnie zaczepiło żeby potwierdzić ploty "jesteś w ciąży?" "jest pani w ciązy p. marto?"
TAK JESTEM już 22 tydzień więc zaczęłam 6 mies = "NAPRAWDĘĘ?? myślałam, że to początki...", "nie widać"
Niech ten kwiecien już nadchodzi. Niech ten poród już będzię, neich ten połóg minie.. niech dziecko będzie zdrowe i niech non stop śpi, żeby mama mogła doprowadzić się do porządku... Boże... dlaczego dałeś mojemu dziecku tak niewdzięczną matkę??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:22
-
nick nieaktualnyJa tez juz mam dola zajebistego ! Z tego powodu ze moj mi powiedział ze się zastanowimy nad imieniem Josh i juz mnie na płacz bierze ,bo juz się Do tego imienia przyzwyczaiłam .Masakra dola mam ,bo ktos powiedział ze z tym imieniem moze byc problem w Polsce no wiecie co.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:27
-
Krysti wrote:Ja tez juz mam dola zajebistego ! Z tego powodu ze moj mi powiedział ze się zastanowimy nad imieniem Josh i juz mnie na płacz bierze ,bo juz się Dantego imienia przyzwyczaiłam
-
nick nieaktualnyAmy wrote:nie ma co komentować
Jestem zła na siebie że mam w sobie takie uczucia - wiem że to hormony i jutro wszystko miniedzisiaj mam ochotę strzelić sobie w łeb
weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:No i na mnie przyszedł czas- muszę się brzydko wyrzalić.
Niech ten kwiecien już nadchodzi. Niech ten poród już będzię, neich ten połóg minie.. niech dziecko będzie zdrowe i niech non stop śpi, żeby mama mogła doprowadzić się do porządku... Boże... dlaczego dałeś mojemu dziecku tak niewdzięczną matkę??Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:A jakie on ma typy? I najważniejsze co jak się Tobie nie będą podobać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 19:29
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:Amy wszystkie te emocje przerabiałam w 1 ciąży plus wymioty przez całą ciąże nawet czasem miałam myśli o boże w co ja się wpakowałam, już nigdzie nie pojade, nie zrobie nic dla siebie, nie nauczę sie tego czy tamtego, minie ale swoje trzeba przejść a w tej bajka
ech...
no jestem zdezorientowana przez te uczucia, bo wychodzi na to że figura jest dla mnie ważniejsza niż bycie w ciązy - a to nie tak
Po prostu nie umiem zaakceptować pewnych zmian w swoim wyglądzie i jestem przerażona, ze to wszystko jeszcze się będzie nasilać bo to dopiero 22 tydz
Jutro już mi przejdzie, a teraz mi odwaliło..
w sumie już mi przechodzi bo Olek mnie kopie i to jest jak wylanie zimnej wody na głowę..
mimka84, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość