Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis na obiad piersi z kurczaka domowe fryteczki i sałata:) a teraz kisiel jem wcześniej mnie Sasiadka wyciągla do miasta na sok z marchewki pycha był i gościu z prawdziwej marchwi przy mnie robił
ale sok extra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 17:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ok laseczki, ide cos zjeść i jadę na wizytę. Umówiona jestem na 19 ale pewnie tak jak KASIA z godzinę albo i więcej będę czekać, no i jeszcze 40min autem do domu .. ehh późno wrócę ..
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 17:29
Ida, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny popatrzcie co znalazlam...w uk staniki do karmienia kosztuja nawet 30-40f i nie sa ladne..znalazlam cos takiego na amazonie i maja moj rozmiar
strasznie mi sie podoba, otwierane na boki, szerkie pasy podtrzymujace..no i ta cena! niecale 5f! popatrzcie i powiedzcie co myslicie!
http://www.amazon.co.uk/HOEREV-Nursing-Maternity-Non-wired-Feeding/dp/B00O7RF3U4/ref=sr_1_56?s=clothing&ie=UTF8&qid=1416415060&sr=1-56Dajana28, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ida ja też mam łożysko na przedniej ścianie. Poprzednio na tylnej było.
Poprzednio czyli w poprzedniej ciąży czy na ostatnim usg? To się może przesuwać?
Robocia, wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek, bo chciałam podrzucić ci fajne linki o żywieniu i zachowaniu kota. Nie wiem czy teraz musisz zaakceptować, żebym mogła ci wiadomość wysłać czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 17:56
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny