Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy wrote:dziękuję dziewczyny
))
już mi się zrobiło lepiej..
przepraszam za ten wpis, ale nie wiedziałąm co zrobić z tymi myślami.. musiałam gdzieś się wygadać..Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela85 wrote:nie ma co przepraszać, ja to się najbardziej bałam że mi dzidzia cipke rozszarpie i mąż mnie nie będzie więcej chciał, schizy miałam przez to i nawet przed porodem już miałam upatrzoną klinikę chirurgii plastycznej że jak coś wydam oszczędności i sobie tam poprawie ale obyło się bez
jezu ja też biorę pod uwagę waginoplastykęHela85, weronika86, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:nie ma co przepraszać, ja to się najbardziej bałam że mi dzidzia cipke rozszarpie i mąż mnie nie będzie więcej chciał, schizy miałam przez to i nawet przed porodem już miałam upatrzoną klinikę chirurgii plastycznej że jak coś wydam oszczędności i sobie tam poprawie ale obyło się bez
hahaha debil
mimka84, Amy, Krysti, Hela85, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:haha nie co co ty...to jakis mit z ta wieksz pipka po porodzie...mi sie nic nie zmienilo po piwerwszym a byl ogromny..teraz maz mnie tez straszy ze beda miec jak rekaw magika i dziwne miny i gesty przy tym robi
hahaha debil
hehehehehedobry mąż
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny