Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:ale mnie denerwujecie z tymi kopniakami:P ja nie czuje nic a nic. Nawet jelit nie czuje żebym mogła sobie wmówić ze to Maryśka:P
już 18 tydz więc zaaraz i ty poczujesz
najśmieszniejsze są czkawki
mnei się dopiero 1 przytrafiła i o mało nie zeszłąm na zawał
-
Eweliśka wrote:ale mnie denerwujecie z tymi kopniakami:P ja nie czuje nic a nic. Nawet jelit nie czuje żebym mogła sobie wmówić ze to Maryśka:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Hehe, mam to samo
Przez 2 pierwsze lata gotowałam mojemu Mańkowi piersi z kurczaka (pokrojone w kosteczkę)z marchweką potartą, selerem i kaszą jęczmienną. Ależ on był wtedy piękny, pachnący i lśniący!
Jedzonka zawsze było na około 2 tygodnie, później gotowałam następne. Zdrowiej niż dziecko
A kupujesz na Ozimskiej w "Wszytsko dla kota i psa?"
Ja tak samo dla swojej kotki, serduszka:)) tak na marginesie mi tez czasem jemy z nich gulasz.
Nasza sterylizowana:)
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Ja się nawet juz nie ludze ze mój będzie mnie oszczędzał bo juz kopie jak głupi
jakies igrzyska zapewne
będą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:49
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Dziewczyny mam pytanie pierzecie ubranka w normalnym proszku czy specjalnym???
Jak kupujecie nowe ze sklepu tez pierzecie czy nie???
Ja najpierw piore w zwykłym płynie do prania a przed porodem dopiero w płynie dla dzieci będą dwa razy wyprane a jednak moim zdaniem pierwszy raz lepiej ubrania wyprac w mocniejszym plynieLwica, weronika86 lubią tę wiadomość
-
My po wizycie.
Wszystko WZORCOWO, 430 g synusia z serduchem bijącym jak dzwon 145u/m
Kocham to małe ciałko nad życie które kopie mnie po pęcherzuLwica, Eweliśka, Hela85, mantissa, Ewelcia, KasiaKwiatek, misia83, MartaAlvi, Krysti, weronika86, Amy, Klaudia90, CzaryMary, sylvia007, liloe, Robotka1, mimka84, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:My po wizycie.
Wszystko WZORCOWO, 430 g synusia z serduchem bijącym jak dzwon 145u/m
Kocham to małe ciałko nad życie które kopie mnie po pęcherzu
Haha, mój też ważył dziś dokładnie tyle.malinka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:halo, ja już w domu, najpierw zaległam na kanapie bo byłam zdechła
Mikołaj jest nadal Mikimjajka jak orzechy (jak to już któraś z Was pisała o swoim ), normalnie fiutek taki,że hoho mój K dumny mówi,że po tatusiu
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość