Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka - ja zaczynałam od bulimii też... później przestałam jeść..
Ciężka sprawa, ja byłam u psychologa 1 - powiedział mi że moja dusza umarła i ja sama się zabijam bo skoro nie jem - to przecież umrę ;P i tyle mi pomógłPoszłam na studia, poszłam do pracy i brakowało mi sił to zaczęłam jeść...
jak zaczełam ćwiczyć to wszystko się zmieniło
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:nie nie moge..maz stwierdzil ze cycki juz od dawna nie naleza do mnie i teraz jeszcze brzuch..i nie wyrazil zgody
..taaa dla niego cycki wazniejsze niz twarz...wydaje mi sie ze dlatego ze byl karmiony piersia az do 28 miesiaca
zboczenie cyckowe zostalo
jak na Ci zazdroszczę tego poleniuchowania mrrrrr....
odliczam dni do mojego lenistwa:D
dziewczyny które zamierzają pracować do "końca roku" kiedy dokładnie idziecie po zwolnienie i kiedy ono ma sie zacząć? zaczełam sie zastanawiać czy mnie lekarz przyjmie np 29 grudnia w sylwestra:czy może jakoś inaczej w inny dzień? wcześniej? później?
-
iwonka1077 wrote:A ja dzis do 6,30 spałam tylko hehe przestawiam siebie i córkę na wcześniejsze godziny wstawania:):)znaczy się corcia do 9 spała muszę ją na wcześniejsze godziny przestawić
przestawienie sie przyda jak sie male urodzi...to bedziesz juz przyzwyczajona
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nie nie moge..maz stwierdzil ze cycki juz od dawna nie naleza do mnie i teraz jeszcze brzuch..i nie wyrazil zgody
..taaa dla niego cycki wazniejsze niz twarz...wydaje mi sie ze dlatego ze byl karmiony piersia az do 28 miesiaca
zboczenie cyckowe zostalo
heheeheh do 28 miesiąca?
rozwaliłaś mnietoż to duży chłop już był!!!
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe tylko uważaj żeby po porodzie nie przysadził się do Twoich:D
dziewczyny które zamierzają pracować do "końca roku" kiedy dokładnie idziecie po zwolnienie i kiedy ono ma sie zacząć? zaczełam sie zastanawiać czy mnie lekarz przyjmie np 29 grudnia w sylwestra:czy może jakoś inaczej w inny dzień? wcześniej? później?
ja chciałąm do końca lutego wstępnie, ale jak się rwa kulszowa odezwała to już odliczam dni do wolnegow środę idę ostatni raz do pracy !!!!!!!!!!!!!!! <skacze>
weronika86, iwonka1077, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe tylko uważaj żeby po porodzie nie przysadził się do Twoich:D
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:hehe tylko uważaj żeby po porodzie nie przysadził się do Twoich:D
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:heheeheh do 28 miesiąca?
my to 24hr na dobe razem juz ponad 13 lat
-
Klaudia90 wrote:Ja jestem umówiona na wizytę 23.12 i 30.12 mam nazieję, ze 23.12 już dostanę zwolnienie. Jak byłam we wtorek to już mi gin chciała dać zwolnienie, żebym sobie odpoczęła, ale nie skorzystałam
-
A my wczoraj (tzn, glownei moj maz) urzadzilismy sypialnie. Chce troche zgodnie z fengu shui to zrobic i mi lustra nei pasuja. Jedno lustro jest prawie na przeciwko lozka i chyba bede je zaslaniac, drugi ena przeciwko drzwi. Do tego zamiast na niebiesko jak planowalam to pomaluje jednak na brzoskwiniowy jedna sciane.
I teraz pytanie do was.
Moja szafa ma niebieskie drzwi. Na jaki kolor byscie te drzwi szafy pomalowali wiedzac ze jedna sciana bedzie brzoskwiniowa?
-
PsotkaKotka wrote:A my wczoraj (tzn, glownei moj maz) urzadzilismy sypialnie. Chce troche zgodnie z fengu shui to zrobic i mi lustra nei pasuja. Jedno lustro jest prawie na przeciwko lozka i chyba bede je zaslaniac, drugi ena przeciwko drzwi. Do tego zamiast na niebiesko jak planowalam to pomaluje jednak na brzoskwiniowy jedna sciane.
I teraz pytanie do was.
Moja szafa ma niebieskie drzwi. Na jaki kolor byscie te drzwi szafy pomalowali wiedzac ze jedna sciana bedzie brzoskwiniowa?Klaudia90 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:heheeheh do 28 miesiąca?
a to 30 też mnie przyjmie? kurcze muszę pogadać, wtedy byłoby idealnie, zaczełabym równiutko od pierwszego stycznia wolne:)
muszę to uzgodnić na tej wizycie:)AMY super że idziesz juz na wolne:)
WERA wy to co innego, macie własną działalnośćpraca po te 4-5 godzin wiec nie jest źle:) nie jestescie od nikogo zależni:) na Twoim miejscu tez bym pracowała do konca:)
LILIOE pomodlimy się.....jak codzień :* -
PsotkaKotka wrote:A my wczoraj (tzn, glownei moj maz) urzadzilismy sypialnie. Chce troche zgodnie z fengu shui to zrobic i mi lustra nei pasuja. Jedno lustro jest prawie na przeciwko lozka i chyba bede je zaslaniac, drugi ena przeciwko drzwi. Do tego zamiast na niebiesko jak planowalam to pomaluje jednak na brzoskwiniowy jedna sciane.
I teraz pytanie do was.
Moja szafa ma niebieskie drzwi. Na jaki kolor byscie te drzwi szafy pomalowali wiedzac ze jedna sciana bedzie brzoskwiniowa? -
I teraz pytanie do was.
Moja szafa ma niebieskie drzwi. Na jaki kolor byscie te drzwi szafy pomalowali wiedzac ze jedna sciana bedzie brzoskwiniowa?
ostatnio z koleżankami rozmawiałyśmy i jednogłośnie stwierdziłyśmy że wszystko tylko nie niebieski w domu:D
jeśli go nie wybrałaś to pozwoliłam sobie na komentarz
a drzwi szafy? ja bym zrobiła białe:D
iwonka1077 wrote:hehe jak bys przez miesiac codzien odsniezala albo 2 razy dziennie zmieniłabyś zdanie:)ihhiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:26
-
nick nieaktualnyA ja siedzę w domu od połowy września i mam już serdecznie dość. .. nie umiem się odnaleźć sama e domu,maz wychodzi do pracy,wraca wieczorem...a ja roztrzasam każde klucie brzucha, a po przeczytaniu historii Marty dziś mam doła jak z Warszawy do Nowego Jorku
niech przyjdą święta, później nowy rok i luty niech będzie żebym czula się bezpieczniej