X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    to zrobimy podkategorie :D :P
    moze pozniej, nie bede teraz sie fotografowac w staniku przy gosciu od naprawy :D chyba by uciekl :D hahahha

Amy lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka - ja zaczynałam od bulimii też... później przestałam jeść..
    Ciężka sprawa, ja byłam u psychologa 1 - powiedział mi że moja dusza umarła i ja sama się zabijam bo skoro nie jem - to przecież umrę ;P i tyle mi pomógł ;) Poszłam na studia, poszłam do pracy i brakowało mi sił to zaczęłam jeść... :) jak zaczełam ćwiczyć to wszystko się zmieniło :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    nie nie moge..maz stwierdzil ze cycki juz od dawna nie naleza do mnie i teraz jeszcze brzuch..i nie wyrazil zgody :D..taaa dla niego cycki wazniejsze niz twarz...wydaje mi sie ze dlatego ze byl karmiony piersia az do 28 miesiaca :D zboczenie cyckowe zostalo :D
    hehe tylko uważaj żeby po porodzie nie przysadził się do Twoich:D
    jak na Ci zazdroszczę tego poleniuchowania mrrrrr....
    odliczam dni do mojego lenistwa:D

dziewczyny które zamierzają pracować do "końca roku" kiedy dokładnie idziecie po zwolnienie i kiedy ono ma sie zacząć? zaczełam sie zastanawiać czy mnie lekarz przyjmie np 29 grudnia w sylwestra::P czy może jakoś inaczej w inny dzień? wcześniej? później?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    A ja dzis do 6,30 spałam tylko hehe przestawiam siebie i córkę na wcześniejsze godziny wstawania:):)znaczy się corcia do 9 spała muszę ją na wcześniejsze godziny przestawić:)
    ja o 4 ;D przestawienie sie przyda jak sie male urodzi...to bedziesz juz przyzwyczajona :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    nie nie moge..maz stwierdzil ze cycki juz od dawna nie naleza do mnie i teraz jeszcze brzuch..i nie wyrazil zgody :D..taaa dla niego cycki wazniejsze niz twarz...wydaje mi sie ze dlatego ze byl karmiony piersia az do 28 miesiaca :D zboczenie cyckowe zostalo :D

heheeheh do 28 miesiąca? :D
    rozwaliłaś mnie :P toż to duży chłop już był!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

dziewczyny które zamierzają pracować do "końca roku" kiedy dokładnie idziecie po zwolnienie i kiedy ono ma sie zacząć? zaczełam sie zastanawiać czy mnie lekarz przyjmie np 29 grudnia w sylwestra::P czy może jakoś inaczej w inny dzień? wcześniej? później?

ja chciałąm do końca lutego wstępnie, ale jak się rwa kulszowa odezwała to już odliczam dni do wolnego :D w środę idę ostatni raz do pracy !!!!!!!!!!!!!!! <skacze>

weronika86, iwonka1077, CzaryMary lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

juz sie przyszadza a mnie to wk...rwia bo mnie suty bola! dzisiaj mam leniuchowanie bo od 8 do 13.00 mialam czekac na goscia od naprawy...na 16.00 do pracy..ja niesttey bede pracowac do konca ciazy..pracujemy niby 7 dni w tygodniu ale po 4-5 godzin i ja praktycznie nic nie robie, wiec lnie jest zle...nie moge sobie pozwolic zostac w domu dluzej niz tydzien w ciazy...a juz to weykorzystalam bo bylismy chorzy w domu przez 5 dni..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:27

Amy, weronika86, Eweliśka, Ola89, Hela85, MartaAlvi, Fasia, mimka84, Ulka84, Justinka, sylvia007, CzaryMary, misia83, Ewelcia, mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Ja jestem umówiona na wizytę 23.12 i 30.12 mam nazieję, ze 23.12 już dostanę zwolnienie. Jak byłam we wtorek to już mi gin chciała dać zwolnienie, żebym sobie odpoczęła, ale nie skorzystałam ;)

Robotka1 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    dla mnie to tez za dlugo..dlatego mowie ze ma zboczenie cyckowe...nawet jak spi musi trzymac za cycka!...na poczatku straszsnie mnie to wkurwialo..teraz jak on gra a ja zasypiam sama sie trzymam za cyce z przyzwyczajenia bo usnac nie moge :D my to 24hr na dobe razem juz ponad 13 lat

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Ja jestem umówiona na wizytę 23.12 i 30.12 mam nazieję, ze 23.12 już dostanę zwolnienie. Jak byłam we wtorek to już mi gin chciała dać zwolnienie, żebym sobie odpoczęła, ale nie skorzystałam ;)
    oj jakbym mogla tez juz zostalabym w domciu :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wczoraj (tzn, glownei moj maz) urzadzilismy sypialnie. Chce troche zgodnie z fengu shui to zrobic i mi lustra nei pasuja. Jedno lustro jest prawie na przeciwko lozka i chyba bede je zaslaniac, drugi ena przeciwko drzwi. Do tego zamiast na niebiesko jak planowalam to pomaluje jednak na brzoskwiniowy jedna sciane.

I teraz pytanie do was.
    Moja szafa ma niebieskie drzwi. Na jaki kolor byscie te drzwi szafy pomalowali wiedzac ze jedna sciana bedzie brzoskwiniowa?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide z córcią na śnieg na podwórko i odsniezanko mnie czeka bo moje miasto przysypało śniegiem nie wiem jak u was:):)

CzaryMary, Ewelcia lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    A my wczoraj (tzn, glownei moj maz) urzadzilismy sypialnie. Chce troche zgodnie z fengu shui to zrobic i mi lustra nei pasuja. Jedno lustro jest prawie na przeciwko lozka i chyba bede je zaslaniac, drugi ena przeciwko drzwi. Do tego zamiast na niebiesko jak planowalam to pomaluje jednak na brzoskwiniowy jedna sciane.

I teraz pytanie do was.
    Moja szafa ma niebieskie drzwi. Na jaki kolor byscie te drzwi szafy pomalowali wiedzac ze jedna sciana bedzie brzoskwiniowa?
    ja dom kolorow glowy nie mam, ale zalezy jaki odcien tego brzoskwiniowego..jakis stonowany kolorek...a z tymi lustrami...zawsze mozna sobie popatrzec w czasie barabara :D

Klaudia90 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Ide z córcią na śnieg na podwórko i odsniezanko mnie czeka bo moje miasto przysypało śniegiem nie wiem jak u was:):)
    oj ja sniegu dobre 9 lat nie widzialam :D tesknie za tym :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ja flachę ciągłam do I komuni świętej :P

a to 30 też mnie przyjmie? kurcze muszę pogadać, wtedy byłoby idealnie, zaczełabym równiutko od pierwszego stycznia wolne:)
    muszę to uzgodnić na tej wizycie:)AMY super że idziesz juz na wolne:)

WERA wy to co innego, macie własną działalność:) praca po te 4-5 godzin wiec nie jest źle:) nie jestescie od nikogo zależni:) na Twoim miejscu tez bym pracowała do konca:)

LILIOE pomodlimy się.....jak codzień :*

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

I teraz pytanie do was.
    Ja na biało bym machnela do wszystkiego bedzie pasowac kwestia jakiego koloru masz reszte mebli:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    oj ja sniegu dobre 9 lat nie widzialam :D tesknie za tym :D
    hehe jak bys przez miesiac codzien odsniezala albo 2 razy dziennie zmieniłabyś zdanie:)ihhi

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

I teraz pytanie do was.
    i dobrze że nie wybrałaś tego niebieskiego:D
    ostatnio z koleżankami rozmawiałyśmy i jednogłośnie stwierdziłyśmy że wszystko tylko nie niebieski w domu:D
    jeśli go nie wybrałaś to pozwoliłam sobie na komentarz :P
    a drzwi szafy? ja bym zrobiła białe:D
    iwonka1077 wrote:
    hehe jak bys przez miesiac codzien odsniezala albo 2 razy dziennie zmieniłabyś zdanie:)ihhi
    a to Ty na Syberii mieszkasz ? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:26

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę w domu od połowy września i mam już serdecznie dość. .. nie umiem się odnaleźć sama e domu,maz wychodzi do pracy,wraca wieczorem...a ja roztrzasam każde klucie brzucha, a po przeczytaniu historii Marty dziś mam doła jak z Warszawy do Nowego Jorku :/ niech przyjdą święta, później nowy rok i luty niech będzie żebym czula się bezpieczniej

‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ