Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biala jest szafa meza i juz mi troche za duzo tego bialego, chociaz z drugiej strony, przynajmniej byloby konsekwentnie.
Reszta mebli czyli komody MALM i Ikeii sa w jasnym drewnie. W sypialni bedzie tez przewijak i lozeczko (biale albo jasne drewno wlasnie).
Robotka - spoko, mi sie niebieski zawsze podobal ale sypialnia nasza lezy w polnocno zachodniej szesci a do tego okno jest male wiec jest tam chlodno i szarawo. Dlatego sadze ze nalezy ja ocieplic i tak tez w poradnikach feng shui wyczytalamRobotka1, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
PSOTKA ja się troszkę cieszę, że dziecko małe, bo miejsca ma więcej. Natomiast gdyby miało się urodzić wcześniej to jego waga jest kluczową kwestią do przeżycia - im większa tym Julek będzie silniejszy żeby walczyć poza moim brzuszkiem. No ale nie będę się tym zamartwiać. Rośnie w swoim tempie po prostu, jak każde dziecko
Ja jestem bardzo drobna, wciąż mam niedowagę mimo iż już 4kg przytyłam więc i pewnie dziecko nie ma też za bardzo skąd czerpać, dlatego muszę przytyć
Idę zjeść drugie śniadanie -
hwesta wrote:A ja siedzę w domu od połowy września i mam już serdecznie dość. .. nie umiem się odnaleźć sama e domu,maz wychodzi do pracy,wraca wieczorem...a ja roztrzasam każde klucie brzucha, a po przeczytaniu historii Marty dziś mam doła jak z Warszawy do Nowego Jorku
niech przyjdą święta, później nowy rok i luty niech będzie żebym czula się bezpieczniej
Ja dlatego właśnie mimo że czasami mam dość pracy i najchętniej bym już poszła na zwolnienie to chcę jeszcze pracować bo wiem jak ciężko byłoby mi samej w domu -
Fasia wrote:
Idę zjeść drugie śniadanie
iwonka1077 wrote:nie robocia na podlasiu tu snieg czasem daje w kość:)jak caly dzień pada to wtedy 2 razy trzeba odśniezac i jest co ci powiem:)
u nas ani widu ani słychu:) zupełnie jak w tamtym roku:) mam nadzieję że przymrozi na max 2-3 tygodnie albo w ogóle i będzie już wiosnaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:37
Fasia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no pada aktualnie:)
machne fotke to ci pokaze:P
dawaj fotkętak u nas zaniesione jakby własnie coś miało padać. no ale ja małopolska to trochę duża rozbieżność
-
ROBOTKA nie wywołuj śniegu !!!!! Ja mam ściany niewybudowane w domu i okna nie wstawione !! Potrzebujemy jeszcze z tydzien - dwa żeby to skończyć i wstawić okna przed zimą, bo inaczej katastrofa będzie wprowadzimy się chyba w 2016
mantissa lubi tę wiadomość
-
Juz jestem po...
Dostalam zwolnienie tylko na miesiac do 19 grudniai wiecej nie dostane..mam sie starac o Gravitetspenning nie wiem jak na polski to powiedziec bo w Polsce nie ma czegos takiego. I oczywiscie dostalam skierowanie na zabieg, bede mnie znowu ciac
(((
-
nick nieaktualnyRudzia bądź dzielna,a może znajdz jakiegos polskiego lekarza, moze on da Ci zwolnienie na dluzej?? Moja kolezanka w Londynie tak zrobila w 7 miesiacu... miala komplikacje i zaden lekarz nie chcial jej angielski dac, poszla do polskiego i dostala
-
Spróbuje z tym grsvitetspenning- to tez zwolnienie ale nie chorobowe tylko z powodu tego ze praca nie odpowiednia w ciazy cos tskiego.. mam miesiac wiec jak sie nie uda z tym to pojde do mojego gina po zwolnienie yylko wtedy moge miec problem z ubezpieczalnis i moga tego nie uznac i nie beda plscic mi
-
Rudzia wrote:Juz jestem po...
Dostalam zwolnienie tylko na miesiac do 19 grudniai wiecej nie dostane..mam sie starac o Gravitetspenning nie wiem jak na polski to powiedziec bo w Polsce nie ma czegos takiego. I oczywiscie dostalam skierowanie na zabieg, bede mnie znowu ciac
(((
Trzymaj się Rudzia, jesteśmy z Tobą ;* Będzie dobrze!
-
iwonka1077 wrote:a zamowione okna macie chociaz ????
u nas wlasnie okna zdazylismy wstawic i jutro drzwi wejsciowe jupi jupi ale sie ciesze:)
Okna już czekają od 2 tygodniAle pogoda nie rozpieszcza no i gdyby mąż nie musiał pracować to by już dawno było skończone, a tak to wraca po 16 i od razu jedzie do domu robić. Już wtedy jest ciemno i zimno .. No nic liczę na to, że jeszcze śniegiem nie sypnie i pogoda się nad nami zlituje żebyśmy zrobili stan zamknięty na górze ..