X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    ALe sie poryczałam.
    Dziewczyny i to jest znak żebysmy cieszyły się swoimi ciążami a nie myślały o głupotach typu waga, rozstępy tylko szanowały to ze jest z nami wszystko ok.
    Dobrze że ma przy sobie męża na którego może liczyc.
    Marta trzymaj się:*

Oj masz rację, najważniejsze są maluchy, my na dalszym planie a już szczególnie wygląd...

weronika86 lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ufff nadrobiłam:D 40 minut:) ale przeczytałam wszystko

AMY po pierwsze, współczuję gorszego humoru wczoraj, jak czytałam tego posta to mnie jakieś przerażenie i zażenowanie ogarnęło, nie wiem czemu? że sama jestem o wiele większa od Ciebie? że to ja powinnam sie tak czuć a nie Ty?
    no nie wiem, ale mi przeszło jak za chwilę napisałaś że to tylko epizod i że już Ci głupio za to myślenie:D

ja na szczęście mimo powiększających się wymiarów czuję się w ciąży wyjątkowo, lubię ją podkreślać i w ogóle tak jakoś naj naj :D
    czego i Tobie życzę:D a będzie tylko gorzej :P w sensie że będziemy rosnąć a nie kurczyć się i to jeszcze przez połowę tego co do tej pory uzbierałyśmy :P

laski cycki wam rosną? eeee nie wierzę :P aż chce się krzyknąć "pokaż cycki! pokaż cycki! " hihihi
    mi też urosły ale mam dość elastyczny stanik i myślę że z tym E już zostanę do końca:P

dziewczyny gratuluję wizyt:) no i MISIA poznania płci:D
    własnie się zaczęłam zastanawiać jak to jest że ja od ostatniej wizyty nie znam płci a niektóre zdążyły ją w między czasie poznać i jeszcze być kolejny raz na kontroli :P no ale wiem, macie częściej usg niż ja;)

WERA trzymam kciuki za wizytę dziś:D

MANTISSA ślij linki, już zaproszenie przyjęte:D

no i nie wiem co komu jeszcze ;P

aaaa miałam tak hujową noc że to dramat....wstałam na sikanie i koniec spania....nad ranem na chwilę zasnęłam, czuję się jak zombiak ;/
    nie dzisiaj :) jutro o 16.00

Robotka1 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:38

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka - ja też mam takie skrzywienie, że podobają mi się chudzielce z piłką na brzuchu i przez to mam zbyt wygórowane oczekiwania wzgędem siebie i swojego wyglądu w ciąży. Jednakże mam też takie skrzywienie że ejstem nieobiektywna w ocenie samej siebie.. ktoś może być faktycznie większych rozmiarów niż ja a ja i tak powiem, że dana osoba wygląda dużo lepiej i będę z siebie neizadowolona... ale to może dlatego że chorowałam kiedyś na anoreksje :) takie skrzywienie?
    Niby już się wyleczyłam, ale spaczony obraz siebie pozostał

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Psotka - ja też mam takie skrzywienie, że podobają mi się chudzielce z piłką na brzuchu i przez to mam zbyt wygórowane oczekiwania wzgędem siebie i swojego wyglądu w ciąży. Jednakże mam też takie skrzywienie że ejstem nieobiektywna w ocenie samej siebie.. ktoś może być faktycznie większych rozmiarów niż ja a ja i tak powiem, że dana osoba wygląda dużo lepiej i będę z siebie neizadowolona... ale to może dlatego że chorowałam kiedyś na anoreksje :) takie skrzywienie?

No to nie wesoło, strasznie ciężka choroba, musisz być bardzo silna że z niej wyszłaś

relgwn15ds2ncxvn.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Ja tak samo, aż mnie ciarki przeszły...

no hej z rana a a tu taka niemila wiadomosc to mnie utwierdza w przekonaniu ze wszystko sie moze zdazyc na każdym etapie ciąży:(:(

AMY NO CYKI NIEZLE;P;P i stanik fajny:)ja to nie moge sobie dobrać jakoś jakiś kształt nie taki czy jak:)

Amy lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    No to nie wesoło, strasznie ciężka choroba, musisz być bardzo silna że z niej wyszłaś

no juz 7 lat jak sie "ogarnęłam" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    no hej z rana a a tu taka niemila wiadomosc to mnie utwierdza w przekonaniu ze wszystko sie moze zdazyc na każdym etapie ciąży:(:(

AMY NO CYKI NIEZLE;P;P i stanik fajny:)ja to nie moge sobie dobrać jakoś jakiś kształt nie taki czy jak:)
    no właśnie ja miewam też problem ze stanikami, niektóre mają takie ksztłaty że piersi wyglądają okropnie a z tego jestem bardzo zadowolona mimo, że kupiłam w ciemno na allegro. W pracy mi nie działa allegro więc jak będę w domu to wrzucę link :)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:

Ja akurat tak nei mam. Szczerze, to zawsze myslalam ze jestem super seksi laska :D. Dopeiro jak zaczelam sie interesowac troche zdrowym odrzywianiem i weszlam na portal o dietach itd to stwiewrdzilam ze w sumie to do idealu mi daleko. ALe i tak mialam to w nosie. Zawsze uwarzalam ze mam najpiekniejszy tylek na swiecie i super zgrabne nogi ;D i wcale mi nei przeszkadzalo ze nie mam 90cm w biodrach tylko 100cm i ze nei mam 60cm w pasie tylko 75cm. Dopiero jak z 55kg dobilam do 60kg to troche sie siebei w lustrze przestraszylam i zaczelam diete. Schudlam do 53kg, a moja rodzina byla przerazona za to moj maz wniebowziety ;D.
    Ale napewno nei mialam mysli, ze szkoda ze nei moge sie odchudzac w ciazy. Ja juz sie poprostu ciesze, ze po ciazy wezme sie za siebie :). Chociaz nie wiem ile to potrwa bo chcemy miec drugie dziecko wiec bez sensu sie katowac dieta na chwile (jesli bedzie to chwila).

Jesli mialas anoreksje to twoje postrzeganie jest faktycznie spaczone, dobrze ze z tego wyszlas i ze w ciazy jestes!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jezu dopiero nadrobilam te strony czytajac o Marcie....mnie tez zamrozilo ze szklanka w dloni :( az musialam poruszyc brzuchem zeby sie malenstwo ruszylo...tragedia straszna :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cycuchy mega amy :) moje sie wylewaja na boki :D :D

Amy lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zdjecia nie zrobie bo sa wytatuowane ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:50

Amy, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    a zdjecia nie zrobie bo sa wytatuowane ;)
    tym bardziej zrób!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka - takie postrzegania siebie Ci zazdroszczę :D miałam tak, że byłam zadowolona z ciała jak ćwiczyłam i było to właśnie przed ciążą :) wtedy byłam z siebie mega dumna :) mimo że ważyłam 66.6 kg, to ciało wyglądało super :)

A okrągłego brzuszka i tak się nei mogę doczekać! :D byle by mi dupa nie rosła bo z rozpaczy umrę :P

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    tym bardziej zrób!!! :D
    nie namawiaj mnie :D bo bedzie trzeba do tego WEJSCIE OD 18TKI- dolozyc podkategorie-hardcore

Amy, liloe lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja miałam bulimię. ale na szczęście dobry psycholog i leki wyprowadziły mnie na prostą.
    dużo pomagał mi mój mąż, zawsze chwalił, nigdy złego słowa nie powiedział, to mnie budowało.
    myślę że postawa otoczenia również jest pomocna.
    i cieszę się że nie mam już spaczonego obrazu siebie tylko widzę w lustrze kobietę z trochę za dużymi cyckami;)
    weronika86 wrote:
    nie namawiaj mnie :D bo bedzie trzeba do tego WEJSCIE OD 18TKI- dolozyc podkategorie-hardcore
    dawaj dawaj WERa :D

w takim razie jutro życzę powodzenia na wizycie:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:59

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Amy ja miałam bulimię. ale na szczęście dobry psycholog i leki wyprowadziły mnie na prostą.
    dużo pomagał mi mój mąż, zawsze chwalił, nigdy złego słowa nie powiedział, to mnie budowało.
    myślę że postawa otoczenia również jest pomocna.
    i cieszę się że nie mam już spaczonego obrazu siebie tylko widzę w lustrze kobietę z trochę za dużymi cyckami;)

dawaj dawaj WERa :D

w takim razie jutro życzę powodzenia na wizycie:D
    nie nie moge..maz stwierdzil ze cycki juz od dawna nie naleza do mnie i teraz jeszcze brzuch..i nie wyrazil zgody :D..taaa dla niego cycki wazniejsze niz twarz...wydaje mi sie ze dlatego ze byl karmiony piersia az do 28 miesiaca :D zboczenie cyckowe zostalo :D

Amy lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuje sie dzisiaj jakos tak slabiej...czekalam tylko na goscia od naprawy i zaraz sobie pojdzie i chyba jeszcze przytule kolderke na godzinke :D zrobilam sok z marchwi i szpinaku, troszke podniosl energie ale dalej mnie muli do spania...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    to zrobimy podkategorie :D :P

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis do 6,30 spałam tylko hehe przestawiam siebie i córkę na wcześniejsze godziny wstawania:):)znaczy się corcia do 9 spała muszę ją na wcześniejsze godziny przestawić:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:06

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 990 991 992 993 994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ