X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Cześć Dziewczyny...
    Serce mi na moment stanęło :( Tak bardzo chciałam i wierzyłam w to, że już wszystkie dotrwamy do samego końca...
    Robotko jeśli nie odpisałaś jeszcze to podziękuj od nas wszystkich za wiadomość i że Marta chciała się nią z nami podzielić... ;(
    tak podziękowałam, i napisałam parę słów w naszym ogólnym imieniu-pozwoliłam sobie.
    Ola89 wrote:
    Kiedy pisała ostatni raz? Który to mógł być tydzień?
    kurde nie pamiętam, nie wiadomo też kiedy jej babcia zmarła, pozatym ona pisała tu że się rzadko będzie teraz udzielała właśnie przez to. więc nie do końća wiadomo. mogło to być 2 tygodnie temu albo 3 ...ciężko powiedzieć.

CZRYMARY bo tak jest:D dozwolone od 18 lat:P

MŁODA DAMa masz szczęście załapałaś się:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:54

MartaAlvi, Amy lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czary Mary jak kotlet???? :P nie przesadzaj widziałam cię na zdjęciu :)

No jest mi tak przykro z powodu Marty. Jacieżpieprze - jakby mi ktoś w pysk przywalił :(

Martula - trzymaj się kochana!!! :*

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj wieczorem przeglądałam "w oczekiwaniu na dziecko" i wpadł mi w oko taki rysunek i oczywiście od razu poleciały mi skojarzenia :D

1 - Robotka
    2- Ja
    3- Malinka

Ale teraz mam wątpliwości czy na pewno Malinka ma tak nisko brzuszek :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/abacc1b656b5.jpg

Amy, Robotka1, CzaryMary, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ona nawet nic tez wczesniej nie mowila o jakis bolach czy cos co nie? :( no Masakra!! Nie wyobrazam sobie nawet jak Ona teraz musi sie czuc!! :( ja bym chyba nie przezyla tego :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasuje idealnie :D Malinka ma chyba tak nisko, wczoraj wrzucałą zdjęcia i tak ją zapamiętałam :D

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:04

weronika86 lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Auro Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    We wtorek byłam na połówkowym Usg i u mnie bez zmian, córa pozostaje córą, jest cała i zdrowa i otrzyma od nas imię Łucja.
    Jestem aktualnie trochę nie na bieżąco z tym co u Was się dzieje, ale zaraz nadrobię.

CAM00227.jpg
    CAM00228.jpg

Amy, Robotka1, MartaAlvi, Rudzia, CzaryMary, Hela85, weronika86, Fasia, sylvia007, misia83, Krysti, haneczka lubią tę wiadomość

cb7w9jcgbhi8rlpi.png
    zpbnvcqggsk02ljs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ale Ona nawet nic tez wczesniej nie mowila o jakis bolach czy cos co nie? :( no Masakra!! Nie wyobrazam sobie nawet jak Ona teraz musi sie czuc!! :( ja bym chyba nie przezyla tego :(

Ból pozostaje do końca życia.. ja nawet teraz będąc w ciąży na samą myśl o stracie Oli płaczę..

Wszystko jest do przeżycia - ważne by ją mąż wspierał a widzę że tak jest i jakoś dojdzie do siebie, ale jej życie zmienilo się diametralnie i nieodwracalnie :(

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Ja też nie wyobrażam sobie tego... Ale ponoć silny stres tak jak pisał jej mąż to może wywołać skurcze, nie powinnyśmy się niczym denerwować dziewczyny...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Wczoraj wieczorem przeglądałam "w oczekiwaniu na dziecko" i wpadł mi w oko taki rysunek i oczywiście od razu poleciały mi skojarzenia :D

1 - Robotka
    2- Ja
    3- Malinka

Ale teraz mam wątpliwości czy na pewno Malinka ma tak nisko brzuszek :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/abacc1b656b5.jpg
    hehehe no jak w pysk strzelił:D

MALINKA ma ciut większy niz na tym zdjęciu ale kształt taki sam:D

fajne porównanie, pewnie dziewczyny pozostałe mogą sie przypasować co do kształtu no nie???

Rudzia ona wcale nie musiała się gorzej czuć, emocje, stres olbrzymi też wpływają na poronienia. dlatego te skrajne są często wiązane z poronieniami niestety:(

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auro - córeczka fajna :))) piękny kształt główki :)
    uwielbiam te nasze zdjęcia z usg :)

Kochane te nasze dzieciaczki :) niech zdrowo rosną!

Auro lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Auro - córeczka fajna :))) piękny kształt główki :)
    uwielbiam te nasze zdjęcia z usg :)

Kochane te nasze dzieciaczki :) niech zdrowo rosną!

A co dopiero jak się urodzą :) Wtedy to dopiero będziemy się chwalić zdjęciami :)

Amy, Auro lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorycz straty jest ogromna.. odeszła jej babcia i zabrała ze sobą prawnuczkę - to jest dopiero straszny żal.. :/

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Gorycz straty jest ogromna.. odeszła jej babcia i zabrała ze sobą prawnuczkę - to jest dopiero straszny żal.. :/

A to ona pisała że zajmowała sie babcią a później nie mogła do niej chodzić?

relgwn15ds2ncxvn.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    A to ona pisała że zajmowała sie babcią a później nie mogła do niej chodzić?

Tak, dokładnie Olu. Nie mogła do niej chodzić ze względu na możliwość oddziaływania cytostatyków które babcia przyjmowała :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:13

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    włąsnie czytam artykuł "Ugryzła policjanta, może trafić do więzienia na trzy lata "
    i mówię do kolegi - ja swojego też gryzę i jakoś mnei nikt przed sąd nei postawił
    na co on - PSA SIĘ NIE GRYZIE :P

Dobrze, że mi ma kto humor poprawić :)

Hela85, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Tak, dokładnie Olu. Nie mogła do niej chodzić ze względu na możliwość oddziaływania cytostatyków które babcia przyjmowała :(

To już ją pamiętam, faktycznie była bardzo związana z babcią... Strasznie trudna sytuacja stracić ukochaną babcię i jeszcze dziecko...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ojeje co za straszne wiadomosci z rana :(.

FASIA- ale ty to sie chyba cieszyc powinnas ze dzidziol mniejszy jest? Bedzie mial wiecej miejsc :)

AMY - Mi sie nigdy nie podobaly kobiety w ciazy, no ewentualnie takei chudzinki z pileczka z przodu. Nie podoba mi sie to ze brakuje talii, ze sutki sie rozlewaja i ciemnieja, ze tylek rosnie. Tak jak kiedys mowilam , napewno nei chcialabym miec sesji ciazowej nago albo robic odlewu brzucha, mnie od takich obrazkow odrzuca :/. Jak jeszcze w ciazy nei bylam to mowilam zawsze, ze jak bede w zaawansowanej ciazy to nei ebde z domu wychodzic albo tylko w burce :P. Nic na to nie poradze, ze widok nagiego brzucha w ciazy, swojego lub czyjegos uwarzam ze hmm nieestetyczny powiedzmy. Ale to jest natura i trzeba z tym zyc i to zaakceptowac, nei trzeba lubic.
    Do mojego postrzegania przyklada sie tez to, ze wiem ze moj maz lubi bardzo szczuple kobiety i wiem, ze napewno moj tylek nei jest juz wcale dla niego narazie pociagajacy. Nie powiedzial mi tego, ani nie dal odczuc ale ja swoje wiem. I wiem tez bo mowil mi to przed ciaza ze ma nadzieje ze sie w ciazy nei roztyje a jesli to szybko wroce do normy.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALe sie poryczałam.
    Dziewczyny i to jest znak żebysmy cieszyły się swoimi ciążami a nie myślały o głupotach typu waga, rozstępy tylko szanowały to ze jest z nami wszystko ok.
    Dobrze że ma przy sobie męża na którego może liczyc.
    Marta trzymaj się:*

liloe, sylvia007 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY i Rudzia wyglądacie super !!!
    AMY jak dobrze pamietam to kiedyś pisałaś coś o swojej figurze -kobieto przecież ty jesteś super laska!!

Uuuhh aż mnie zmroziła historia MArty -koszmar.

Aporopo koszmarów czy wam sie takowe śnią - ja już druga noc z rzędu nie mogę spać bo śni mi sie ze coś sie dzieje moim członkom rodziny dziś sie aż w nocy popłakałam...:(((

Amy lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
‹‹ 989 990 991 992 993 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ