Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAlvi wrote:Cześć Dziewczyny...
Serce mi na moment stanęłoTak bardzo chciałam i wierzyłam w to, że już wszystkie dotrwamy do samego końca...
Robotko jeśli nie odpisałaś jeszcze to podziękuj od nas wszystkich za wiadomość i że Marta chciała się nią z nami podzielić... ;(Ola89 wrote:Kiedy pisała ostatni raz? Który to mógł być tydzień?
CZRYMARY bo tak jest:D dozwolone od 18 lat:P
MŁODA DAMa masz szczęście załapałaś sięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:54
MartaAlvi, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj wieczorem przeglądałam "w oczekiwaniu na dziecko" i wpadł mi w oko taki rysunek i oczywiście od razu poleciały mi skojarzenia
1 - Robotka
2- Ja
3- Malinka
Ale teraz mam wątpliwości czy na pewno Malinka ma tak nisko brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/abacc1b656b5.jpgAmy, Robotka1, CzaryMary, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:04
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
We wtorek byłam na połówkowym Usg i u mnie bez zmian, córa pozostaje córą, jest cała i zdrowa i otrzyma od nas imię Łucja.
Jestem aktualnie trochę nie na bieżąco z tym co u Was się dzieje, ale zaraz nadrobię.
Amy, Robotka1, MartaAlvi, Rudzia, CzaryMary, Hela85, weronika86, Fasia, sylvia007, misia83, Krysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ale Ona nawet nic tez wczesniej nie mowila o jakis bolach czy cos co nie?
no Masakra!! Nie wyobrazam sobie nawet jak Ona teraz musi sie czuc!!
ja bym chyba nie przezyla tego
Ból pozostaje do końca życia.. ja nawet teraz będąc w ciąży na samą myśl o stracie Oli płaczę..
Wszystko jest do przeżycia - ważne by ją mąż wspierał a widzę że tak jest i jakoś dojdzie do siebie, ale jej życie zmienilo się diametralnie i nieodwracalnie
-
Rudzia wrote:Ale Ona nawet nic tez wczesniej nie mowila o jakis bolach czy cos co nie?
no Masakra!! Nie wyobrazam sobie nawet jak Ona teraz musi sie czuc!!
ja bym chyba nie przezyla tego
Ja też nie wyobrażam sobie tego... Ale ponoć silny stres tak jak pisał jej mąż to może wywołać skurcze, nie powinnyśmy się niczym denerwować dziewczyny... -
MartaAlvi wrote:Wczoraj wieczorem przeglądałam "w oczekiwaniu na dziecko" i wpadł mi w oko taki rysunek i oczywiście od razu poleciały mi skojarzenia
1 - Robotka
2- Ja
3- Malinka
Ale teraz mam wątpliwości czy na pewno Malinka ma tak nisko brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/abacc1b656b5.jpg
MALINKA ma ciut większy niz na tym zdjęciu ale kształt taki sam:D
fajne porównanie, pewnie dziewczyny pozostałe mogą sie przypasować co do kształtu no nie???
Rudzia ona wcale nie musiała się gorzej czuć, emocje, stres olbrzymi też wpływają na poronienia. dlatego te skrajne są często wiązane z poronieniami niestety:( -
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Auro - córeczka fajna
)) piękny kształt główki
uwielbiam te nasze zdjęcia z usg
Kochane te nasze dzieciaczkiniech zdrowo rosną!
A co dopiero jak się urodząWtedy to dopiero będziemy się chwalić zdjęciami
Amy, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:A to ona pisała że zajmowała sie babcią a później nie mogła do niej chodzić?
Tak, dokładnie Olu. Nie mogła do niej chodzić ze względu na możliwość oddziaływania cytostatyków które babcia przyjmowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:13
-
nick nieaktualnywłąsnie czytam artykuł "Ugryzła policjanta, może trafić do więzienia na trzy lata "
i mówię do kolegi - ja swojego też gryzę i jakoś mnei nikt przed sąd nei postawił
na co on - PSA SIĘ NIE GRYZIE
Dobrze, że mi ma kto humor poprawićHela85, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Tak, dokładnie Olu. Nie mogła do niej chodzić ze względu na możliwość oddziaływania cytostatyków które babcia przyjmowała
To już ją pamiętam, faktycznie była bardzo związana z babcią... Strasznie trudna sytuacja stracić ukochaną babcię i jeszcze dziecko... -
Hej
Ojeje co za straszne wiadomosci z rana.
FASIA- ale ty to sie chyba cieszyc powinnas ze dzidziol mniejszy jest? Bedzie mial wiecej miejsc
AMY - Mi sie nigdy nie podobaly kobiety w ciazy, no ewentualnie takei chudzinki z pileczka z przodu. Nie podoba mi sie to ze brakuje talii, ze sutki sie rozlewaja i ciemnieja, ze tylek rosnie. Tak jak kiedys mowilam , napewno nei chcialabym miec sesji ciazowej nago albo robic odlewu brzucha, mnie od takich obrazkow odrzuca. Jak jeszcze w ciazy nei bylam to mowilam zawsze, ze jak bede w zaawansowanej ciazy to nei ebde z domu wychodzic albo tylko w burce
. Nic na to nie poradze, ze widok nagiego brzucha w ciazy, swojego lub czyjegos uwarzam ze hmm nieestetyczny powiedzmy. Ale to jest natura i trzeba z tym zyc i to zaakceptowac, nei trzeba lubic.
Do mojego postrzegania przyklada sie tez to, ze wiem ze moj maz lubi bardzo szczuple kobiety i wiem, ze napewno moj tylek nei jest juz wcale dla niego narazie pociagajacy. Nie powiedzial mi tego, ani nie dal odczuc ale ja swoje wiem. I wiem tez bo mowil mi to przed ciaza ze ma nadzieje ze sie w ciazy nei roztyje a jesli to szybko wroce do normy.
-
ALe sie poryczałam.
Dziewczyny i to jest znak żebysmy cieszyły się swoimi ciążami a nie myślały o głupotach typu waga, rozstępy tylko szanowały to ze jest z nami wszystko ok.
Dobrze że ma przy sobie męża na którego może liczyc.
Marta trzymaj się:*liloe, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
AMY i Rudzia wyglądacie super !!!
AMY jak dobrze pamietam to kiedyś pisałaś coś o swojej figurze -kobieto przecież ty jesteś super laska!!
Uuuhh aż mnie zmroziła historia MArty -koszmar.
Aporopo koszmarów czy wam sie takowe śnią - ja już druga noc z rzędu nie mogę spać bo śni mi sie ze coś sie dzieje moim członkom rodziny dziś sie aż w nocy popłakałam...((
Amy lubi tę wiadomość