Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Jajek nie widzieliśmy tylko buźkę i tułów, do brzuszka
)
Jednak baby w ciąży to mają gąbkę zamiast mózgu - AMY ciągle narzekasz, że brzuch za mały, a teraz że jesteś za duża. No naprawdę zaraz Ci wleje
I niepotrzebnie jest Ci wstyd - po to tu jesteśmy żeby się wyżalić, poradzić, żeby się wzajemnie wspierać i sobie pomagać. A Olek na bank się nie obraził, najwyżej znowu dostanie w środku nocy czkawki żeby Ci na zlość zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
AMY po pierwsze, współczuję gorszego humoru wczoraj, jak czytałam tego posta to mnie jakieś przerażenie i zażenowanie ogarnęło, nie wiem czemu? że sama jestem o wiele większa od Ciebie? że to ja powinnam sie tak czuć a nie Ty?
no nie wiem, ale mi przeszło jak za chwilę napisałaś że to tylko epizod i że już Ci głupio za to myślenie:D
No napiszę to samo co napisałam przed chwilą Fasi - nie chodziło mi o wielkość brzucha, tylko o brak talii o to że dupy w spodnie z wakacji nie weszłąm, że cyce są duże... nei mówię, ze mam ogromny brzuch bo wciąż czekam aż urosnię i będzie ślicznie okrągły.. -
Amy wrote:Bo mi nei chodziło nawet o brzuch bo jakoś nie widzę że jest duży chodziło mi o to że nie zmieściłam dupy w niektóre spodnie
CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Bo mi nei chodziło nawet o brzuch bo jakoś nie widzę że jest duży chodziło mi o to że nie zmieściłam dupy w niektóre spodnie
Biodra się poszerzyły, widze sama po sobie. Całe życie bezdupie byłam, tzn biodra mega wąskie, a teraz w końcu szersze -
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Amy-poka cycki, poka cycki
Robotka-ja podobnie od 2 do 5 spania nie bylo ...
SYLVIA ja po ciązy miałam Fwięc jak teraz noszę E to ten stanik naciągnie mi się do F najwyżej:) mam dwa i nie zamierzam puki co więcej kupować, no może jeszcze jeden biały:)
aaaa i ktoś tu wspomniał o kiślu zamiast mózgu.
Kisiel można mieć w majtkach ;P a zamiast mózgu jest budyń
Amy wrote:No napiszę to samo co napisałam przed chwilą Fasi - nie chodziło mi o wielkość brzucha, tylko o brak talii o to że dupy w spodnie z wakacji nie weszłąm, że cyce są duże... nei mówię, ze mam ogromny brzuch bo wciąż czekam aż urosnię i będzie ślicznie okrągły..
hehe to pomyśl że Twoja talia potem będzie się w drugą stronę formowała do końca ciąży:D to takie małe pocieszenie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:19
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wooow Amy
nooo comment
zajebiste
hehe nooo przez moje się dość w życiu napłakałam, ale w końcu urosłam i postanowiłam je doceniać, choć ciężar jest nie ma co.
pedofile chodźcie chodzćie!!!
a ta krowa na pierwszym zdjęciu to po coWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:27
mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:wooow Amy
nooo comment
zajebiste
hehe nooo przez moje się dość w życiu napłakałam, ale w końcu urosłam i postanowiłam je doceniać, choć ciężar jest nie ma co.
ja nie mogę do tych przywyknąć.. bo byłam prawie płaska, a tu taki SZOKale lubię je
ale na dłuższą metę nei dałabym radyweronika86 lubi tę wiadomość