Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy wrote:ja jeszcze swojego widzę
ale DO CZASU!!
ciekawe jak sobie poradzę
Chociaż powiem ci, że ostatnio zrobiłam próbę jakbym już tam nic nie widziała i goliłam się z zamkniętymi oczamii udało się
lepiej do wprawy dojsc samemu niz ba porodówce mają cię golić
a przed porodem sama ogole ladnie powoli i dokladnie .
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:To mnie tez się uda
a ciekawe jak to jest tam gdzie mam rodzić
chyba się będę wstydziła zapytać
Krysti lubi tę wiadomość
-
HWESTA kup sobie TRIVAGIN i łykaj jedną kapsułkę dziennie. Miałam MEGA problem z zaparciami, zdarzało się że robiłam kupkę raz na tydzień (sic!). odkąd łykam regularnie trivagin to w toalecie jestem codziennie
poleciła mi moja ginekolog.
Amy, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:HWESTA kup sobie TRIVAGIN i łykaj jedną kapsułkę dziennie. Miałam MEGA problem z zaparciami, zdarzało się że robiłam kupkę raz na tydzień (sic!). odkąd łykam regularnie trivagin to w toalecie jestem codziennie
poleciła mi moja ginekolog.
-
iwonka1077 wrote:Fasia ja myslalam ze wy na etapie urzadzania bardziej znaczy sie wykonczeniowka tynki te rzeczy a tu mury sie dopiero robia, o masz to kogos do pomocy skrzyknijcie bo inaczej nie wstawicie i do wiosny bedzie trzeba czekać
Do wykończeniówki to chyba z pół roku zostało jak nie więcej. Mamy tam całą masę roboty - zrywanie desek podłogowych i wstawianie nowych, burzenie ścian i stawianie nowych, zrywanie sufitów, podłączenie ogrzewania, cały prąd trzeba pociągnąć, kanalizacje i jeszcze tysiąc innych rzeczy. Pracuje teść z mężem. Nie stać nas na wynajem ekipy. I tak wzieliśmy firmę do dachu, która nas oszukała więc niestety. Wstawimy przed zimą na pewno! Nie ma innej opcji. Jak nie zrobimy tego teraz to na pewno nie wprowadzimy sie tam w przyszlym roku, a ta opcja nie wchodzi w grę... -
Krysti wrote:To mnie tez się uda
i pytała, czy mąż mnie tak ładnie ogolił
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:o kupię. bez recepty?
Bez. Jest opakowanie po 10sz i po 20szt. Raz płaciłam za to większe 49zł, a wczoraj znalazłam w innej aptece za 39zł no i koleżanka dała zniżkę i zapłaciłam 33złnaprawdę polecam, już Wam o tym kilka razy pisałam ale jakoś przeszło bez echa w natłoku wiadomości
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a dziewczyny, ja dzisiaj zapytałam lekarza czy można sobie coś na katar zaaplikować, bo mi to od kwietnia katar żyć nie daje, zwłaszcza w nocy i lekarka powiedziała mi, że bez problemu na noc można sobie zapodać dawkę nasivinu i że na pewno dzidzi nie zaszkodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Robotka to ja poproszę przepis na sernik:D mm uwielbiam serniki
http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_wiosenny/przepis.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:54
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:a dziewczyny, ja dzisiaj zapytałam lekarza czy można sobie coś na katar zaaplikować, bo mi to od kwietnia katar żyć nie daje, zwłaszcza w nocy i lekarka powiedziała mi, że bez problemu na noc można sobie zapodać dawkę nasivinu i że na pewno dzidzi nie zaszkodzi.
moze cos bezpiecznego ci poleci
-
Robotka1 wrote:proszę bardzo:)
http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_wiosenny/przepis.html
aa to ten:) znam go:) robiłam kilka razy tylko z musem poszłam na łatwizne dałam bitą śmietane z galaretką trusawkową
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny