Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:aa to ten:) znam go:) robiłam kilka razy tylko z musem poszłam na łatwizne dałam bitą śmietane z galaretką trusawkową
FASIA to powiem Ci że macie jeszcze kupę roboty, myślisz że na serio wyrobicie się do porodu? wiesz że gorzej się remontuje niż stawia nowe? już nieraz to słyszałam.
mi na zaparcia pomaga właśnie kiwi albo jabłko i jogurt naturalny. jeden dzień lekkiej diety i idę na klopa wykupczyć się
hehehe dobre słowo:) jak wypupczyć
Krysti, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja ciasto bym zjadla tez
tu w polskim mizna wypieki kupować rozne ciasta domowej roboty zajrze tam mize krówka ciasto będzie
ostatnio mialam wziąsc .
lubisz piec?
ja uwielbiam:) -
Robotka1 wrote:proszę bardzo:)
http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_wiosenny/przepis.html
Ok uciekam dziewczyny robić placki Fasi, tylko ja chyba zrobię do nich sos pomidorowy taki trochę pikantny.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:ze strony robiłam też kokosowy z gruszkami ( tylko bez gruszek bo nie lubie) też jest pyszny i jeszcze taki czekoladowy z orzechami laskowymi ale średnio mi smakował taki specyficzny był
jak miałam wannę to bobra aż do porodu bez problemu goliłam, na czuja:D i na zero:D bo najprościej, do porodu babka do mnie z jednorazówką a tam gładko jak na lotnisku:D
teraz mam prysznic i niestety już nie jest tak fajnie;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:05
Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:
FASIA to powiem Ci że macie jeszcze kupę roboty, myślisz że na serio wyrobicie się do porodu? wiesz że gorzej się remontuje niż stawia nowe? już nieraz to słyszałam.
Nie, nie. Do porodu nie ma szans. Planujemy w czerwcu. Wtedy większość powinna być zrobiona, a resztę będzie można dokańczać już mieszkając. Poza tym jak się rozpakuję w lutym to naprawdę niewiele czasu zostało
Spoko, ważne, że Julek jest w drodze a reszta jest mało ważnaRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, mam na andrzejki z mężem zaproszenie na super event, będzie gosia andrzejewicz,urszula i jedzenie bez ograniczeń, bo z open baru nie skorzystam
hehe... i mam tą sukienkę http://images.asos.com/inv/x/49/491/1003861/navy/image1xl.jpg myslicie, ze do niej buty w kolorze nude i kopertowka nude będzie ok??
-
HWESTA tak! takie buty i torebka idealna:) o jeju a co to za okazja? tzn skąd macie takie wtyki?
Fasiu, ja mieszkałam z rodzicami na 45m2 w 7 osób i było ciasno ale i wesoło:D całe dwa lata zanim zaczęliśmy budową i ją skończyliśmy tak że wizja jedynie pół roku to pikuśbędzie git:D
a my wczoraj przyglądaliśy się harcom juniorstwa i wyobraźcie sobie że mój mąż nic nie czuje a córa czuła pod ręką kopy:D hehe
ja sama już je widzę gołym okiem
adk_1989 wrote:Mój ulubiony wiosenny sernik! Generalnie kocham tę stronę! A robiłaś sernik dekadencki? KOSMOS!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 13:14
-
Eweliśka wrote:ze strony robiłam też kokosowy z gruszkami ( tylko bez gruszek bo nie lubie) też jest pyszny i jeszcze taki czekoladowy z orzechami laskowymi ale średnio mi smakował taki specyficzny był
Też robiłam ten z orzechami laskowymi i wyszedł mi jakiś taki, jak wiem... kwaśny? No nie był zły ale więcej raczej go robić nie będę.Eweliśka lubi tę wiadomość