X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MNIE się też chce łazanek :((

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ja zbieram dupę i jadę do małża <3

Fasia lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tatuś robi :D czasem dobrze mieszkać z rodzicami :P

Rudzia lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ja robię ten: http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_dekadencki/przepis.html
    Tego drugiego nie robiłam więc nie powiem jak smakuje ale wiem, że ten to jest czyste niebo w gębie i zawsze robi duże wrażanie na ludziach :D

Aż sobie wydrukowałam ten przepis to zrobie w weekend :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane ja już po pracy, nadrobiłam i tak mi się przykro zrobiło jak przeczytałam o Marcie...cholera już myślałam, że nas ominą nieszczęścia :(
    Nie wiem czy mężowi MartyFR chodziło o mnie, ale żadnej wiadomości nie dostałam...od razu bym Wam przekazała :( :( :(

Fasia te placki Twojego taty to wszystko normalnie tylko mięso się dodaje mielone, tak?
    A je wcześniej podsmażyć, czy surowe?

• haneczka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutna wiadomość odnośnie Marty :( Ja też nie wierzyłam, że coś złego może się jeszcze stać na tym etapie...
    MISI gratuluję syneczka. Niczego nie będziecie musieli sprostowywać . :P
    AMY, dziś już jest lepiej mam nadzieję. Też czasami się zastanawiam ze smutkiem, czy kiedyś jeszcze będę wyglądała tak, jak przed ciążą. Ale mąż mnie pociesza, że nawet z rozstępami będę śliczna i jakoś mi raźniej. :) Głowa do góry!
    A w ogóle to Ty jesteś śliczna i zgrabna dziewczyna i z ciążą Ci do twarzy i dość tych dołów! I jakie piersi ładne. Wow
    KRYSTI, nie dziwię się Twojemu rozgoryczeniu. W Polsce nadaje się imiona zgodnie z ustawą z roku 1986! Troszkę jesteśmy zacofani. Ale coś mi się obiło o uszy, że ma się to zmienić. Ktoś coś wie?
    PS. Dobrze, że to jeszcze nie rozstępy, bo mnie przestraszyłaś, że zaraz się zacznie. :)
    EWELCIA, ładny brzuszek i całkiem pokaźny jak na 17 tydz. :)
    WERONIKA racja! :D Czemu od razu waginoplastyka, jak mąż może sobie powiększyć siurka :D W końcu my rodzimy, a oni...
    MALINKA gratuluję wizyty i 430g szczęścia. KASIA Tobie też. :) Ja też już kocham mojego malutkiego nad życie. W ogóle jak teraz widzę niemowlaki to potrafię się rozpłakać ze wzruszenia. ;)
    FASIA śliczną ma buzię Twój syneczek :D Czyli te drętwienia to od ucisku na nerw. Oby przeszły po porodzie. Życzę tego sobie i Tobie. :)
    AURO, śliczna dzidzia. :D
    CZARY MARY ładne i pomysłowe zdjęcia! Jak z prawdziwej sesji!!!
    RUDZIA, Ładny brzusio i rudy staniczek :) Wypoczywaj teraz dużo.
    HWESTA, udanych Andrzejek.:) Ja idę na bal sylwestrowy i już się zastanawiam w co się zmieszczę.

KasiaKwiatek, Auro, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzałam, MatraFr jeszcze 8.11 listopada polubiła mój post zaręczynowy, więc musiało się to stać w ciągu tych 10 dni nawet mniej skoro jej mąż już kilka dni temu pisał... ehhh :(

• haneczka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja noc miałam nieprzespaną, bo najpierw byłam głodna, a potem jak zjadłam ciastko, to się maluch w brzuchu obudził i nie dawał mi zasnąć. :) Urocze

Boże już przed 15!!! Muszę obiad robić i na zakupy jechać. ;) Nie piszcie już tyle proszęęęę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:37

• Fasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Fasia te placki Twojego taty to wszystko normalnie tylko mięso się dodaje mielone, tak?
    A je wcześniej podsmażyć, czy surowe?

Zwykłe surowe mięso mielone dodajesz do tej masy na placki i smażysz :) nic więcej :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HANECZKA - dziękuję, też uważamy że synuś taki śliczny na tych zdjęciach :)))

Lekarka powiedziała, że to albo macica która przecież urosła (no i u mnie jej nietypowy kształt może mieć również wpływ) albo kręgosłup, który również jest inaczej wygięty. Życzę aby nam to przeszło! Bo im dalej w las tym będzie gorzej z brzuchem ..:)

haneczka lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lali Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny!

Wiadomosc o Marcie bardzo mnie zasmucila, brak mi slow pocieszenie, zreszta pewnie nie ma takich slow.

Pewnie nie nadrobie sporo stron ale cycki Amy widzialam :D ja dzis mialam kryzys, wymiotowalam chyba z 5 razy, bol glowy i lezalam do 14 i nie moglam wstac z lozka.

weronika86, haneczka lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Czesc Dziewczyny!

Wiadomosc o Marcie bardzo mnie zasmucila, brak mi slow pocieszenie, zreszta pewnie nie ma takich slow.

Pewnie nie nadrobie sporo stron ale cycki Amy widzialam :D ja dzis mialam kryzys, wymiotowalam chyba z 5 razy, bol glowy i lezalam do 14 i nie moglam wstac z lozka.

Biedactwo, ja za to dzisiaj mam lepszy dzień i udało mi się nie wymiotować rano. Ale do rej pory nawet tabletki nie działały także mam dzisiaj mały sukces w tym temacie.

Wiadomość o Marcie mnie dzisiaj po prostu zszokowała i uroniłam sporo łez w tym temacie... Naprawdę bardzo mi przykro :(

Lali lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu nie mamy tutaj innej KAsi K :) on mi napisał Twoje nazwisko ale nie chciałam tu na forum pisać całego więc je skróciłam:) żebyś była anonimowa .
    a sprawdzałaś spam? inne? ja tam znalazłam wiadomość od Marty męża bo już jej nie mam w znajomych, nie wiem jak wy ale mnie skasowała, pewnie ze wszystkimi które ogarniała tak zrobili.
    ja też dziś znalazłam jego wiadomość w dziale "inne" a nie w zwykłej skrzynce odbiorczej.

ja też nie mogę sobie tego pojąć ale gorąco wierzę że jedyną przyczyną był tu tylko silny stres, bo nie pamiętam żeby Marta się na coś konkretnego skarżyła.
    ogólnie jedynie pamiętam że tą babcie strasznie przeżywała....

HANECZKA co do tej aktualizacji imion to ja tak do końca nie jestem za tym. jak zaczną się pojawiać formalni Kubowie, Antki, Olki i Luśki to się niezły bajzel zrobi.
    powiem do kogoś Jakub a on mnie poprawi że jest Kuba a nie Jakub:P

i cały czas uważam że jest wiele pięknych polskich imion:D

Krysti no właśnie jak tam batalia z imieniem??

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też się wydaje, że przyczyna był bardzo silny stres ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Robotka ja Was czytałam hurtem na świeżo więc pamiętam ze ona leżała od początku jak Fasia ,nie skarżyła się na nic ale miała coś z szyjką chyba

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, też pamiętam moją wymianę postów z Martą tu na forum jak narzekałyśmy na ciągle leżenie i ona pisała, że ma nakaz leżenia i ma już dość...

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kojarze że musiała siedzieć w domu. Poza tym ona była mniej więcej w tym samym tyg co ja i to chyba juz za duża ciąża żeby poronić ze względu na stres..
    FB Marta zakładała tylko na potrzeby naszej grupy więc być może wykasowali konto już.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka znalazłam...masz rację była w innych na fb...nie zwróciłam na to w ogóle uwagi :( :( :( jjjjeeejjjuuu nie mogę o niej przestać myśleć, ale dobra już nic nie piszę tak jak prosiła

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A podajcie fb dziewczyny grupy,bo właśnie zakładam fb

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A podajcie fb dziewczyny grupy,bo właśnie zakładam fb
    BBF :) taką mamy grupę:D szukaj:D

hwesta lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ