Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:Ja robię ten: http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_dekadencki/przepis.html
Tego drugiego nie robiłam więc nie powiem jak smakuje ale wiem, że ten to jest czyste niebo w gębie i zawsze robi duże wrażanie na ludziach
Aż sobie wydrukowałam ten przepis to zrobie w weekend -
nick nieaktualnyHej Kochane ja już po pracy, nadrobiłam i tak mi się przykro zrobiło jak przeczytałam o Marcie...cholera już myślałam, że nas ominą nieszczęścia
Nie wiem czy mężowi MartyFR chodziło o mnie, ale żadnej wiadomości nie dostałam...od razu bym Wam przekazała
Fasia te placki Twojego taty to wszystko normalnie tylko mięso się dodaje mielone, tak?
A je wcześniej podsmażyć, czy surowe?
-
Smutna wiadomość odnośnie Marty
Ja też nie wierzyłam, że coś złego może się jeszcze stać na tym etapie...
MISI gratuluję syneczka. Niczego nie będziecie musieli sprostowywać .
AMY, dziś już jest lepiej mam nadzieję. Też czasami się zastanawiam ze smutkiem, czy kiedyś jeszcze będę wyglądała tak, jak przed ciążą. Ale mąż mnie pociesza, że nawet z rozstępami będę śliczna i jakoś mi raźniej.Głowa do góry!
A w ogóle to Ty jesteś śliczna i zgrabna dziewczyna i z ciążą Ci do twarzy i dość tych dołów! I jakie piersi ładne. Wow
KRYSTI, nie dziwię się Twojemu rozgoryczeniu. W Polsce nadaje się imiona zgodnie z ustawą z roku 1986! Troszkę jesteśmy zacofani. Ale coś mi się obiło o uszy, że ma się to zmienić. Ktoś coś wie?
PS. Dobrze, że to jeszcze nie rozstępy, bo mnie przestraszyłaś, że zaraz się zacznie.
EWELCIA, ładny brzuszek i całkiem pokaźny jak na 17 tydz.
WERONIKA racja!Czemu od razu waginoplastyka, jak mąż może sobie powiększyć siurka
W końcu my rodzimy, a oni...
MALINKA gratuluję wizyty i 430g szczęścia. KASIA Tobie też.Ja też już kocham mojego malutkiego nad życie. W ogóle jak teraz widzę niemowlaki to potrafię się rozpłakać ze wzruszenia.
FASIA śliczną ma buzię Twój syneczekCzyli te drętwienia to od ucisku na nerw. Oby przeszły po porodzie. Życzę tego sobie i Tobie.
AURO, śliczna dzidzia.
CZARY MARY ładne i pomysłowe zdjęcia! Jak z prawdziwej sesji!!!
RUDZIA, Ładny brzusio i rudy staniczekWypoczywaj teraz dużo.
HWESTA, udanych Andrzejek.Ja idę na bal sylwestrowy i już się zastanawiam w co się zmieszczę.
KasiaKwiatek, Auro, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja noc miałam nieprzespaną, bo najpierw byłam głodna, a potem jak zjadłam ciastko, to się maluch w brzuchu obudził i nie dawał mi zasnąć.
Urocze
Boże już przed 15!!! Muszę obiad robić i na zakupy jechać.Nie piszcie już tyle proszęęęę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:37
-
KasiaKwiatek wrote:Fasia te placki Twojego taty to wszystko normalnie tylko mięso się dodaje mielone, tak?
A je wcześniej podsmażyć, czy surowe?
Zwykłe surowe mięso mielone dodajesz do tej masy na placki i smażysznic więcej
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
HANECZKA - dziękuję, też uważamy że synuś taki śliczny na tych zdjęciach
))
Lekarka powiedziała, że to albo macica która przecież urosła (no i u mnie jej nietypowy kształt może mieć również wpływ) albo kręgosłup, który również jest inaczej wygięty. Życzę aby nam to przeszło! Bo im dalej w las tym będzie gorzej z brzuchem ..haneczka lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny!
Wiadomosc o Marcie bardzo mnie zasmucila, brak mi slow pocieszenie, zreszta pewnie nie ma takich slow.
Pewnie nie nadrobie sporo stron ale cycki Amy widzialamja dzis mialam kryzys, wymiotowalam chyba z 5 razy, bol glowy i lezalam do 14 i nie moglam wstac z lozka.
weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Czesc Dziewczyny!
Wiadomosc o Marcie bardzo mnie zasmucila, brak mi slow pocieszenie, zreszta pewnie nie ma takich slow.
Pewnie nie nadrobie sporo stron ale cycki Amy widzialamja dzis mialam kryzys, wymiotowalam chyba z 5 razy, bol glowy i lezalam do 14 i nie moglam wstac z lozka.
Biedactwo, ja za to dzisiaj mam lepszy dzień i udało mi się nie wymiotować rano. Ale do rej pory nawet tabletki nie działały także mam dzisiaj mały sukces w tym temacie.
Wiadomość o Marcie mnie dzisiaj po prostu zszokowała i uroniłam sporo łez w tym temacie... Naprawdę bardzo mi przykroLali lubi tę wiadomość
-
Kasiu nie mamy tutaj innej KAsi K
on mi napisał Twoje nazwisko ale nie chciałam tu na forum pisać całego więc je skróciłam:) żebyś była anonimowa .
a sprawdzałaś spam? inne? ja tam znalazłam wiadomość od Marty męża bo już jej nie mam w znajomych, nie wiem jak wy ale mnie skasowała, pewnie ze wszystkimi które ogarniała tak zrobili.
ja też dziś znalazłam jego wiadomość w dziale "inne" a nie w zwykłej skrzynce odbiorczej.
ja też nie mogę sobie tego pojąć ale gorąco wierzę że jedyną przyczyną był tu tylko silny stres, bo nie pamiętam żeby Marta się na coś konkretnego skarżyła.
ogólnie jedynie pamiętam że tą babcie strasznie przeżywała....
HANECZKA co do tej aktualizacji imion to ja tak do końca nie jestem za tym. jak zaczną się pojawiać formalni Kubowie, Antki, Olki i Luśki to się niezły bajzel zrobi.
powiem do kogoś Jakub a on mnie poprawi że jest Kuba a nie Jakub:P
i cały czas uważam że jest wiele pięknych polskich imion:D
Krysti no właśnie jak tam batalia z imieniem?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też kojarze że musiała siedzieć w domu. Poza tym ona była mniej więcej w tym samym tyg co ja i to chyba juz za duża ciąża żeby poronić ze względu na stres..
FB Marta zakładała tylko na potrzeby naszej grupy więc być może wykasowali konto już. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny