Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ojjj ale tych grup jest
a kto to jest KAsia L.? bo widzę że chce aby ją dołączyć do grupy a ja nie wiem kto to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:28
-
nick nieaktualnydziewczyny gdzie mogę oddać lub wystawić że mam ubrania i buty w bdb stanie do oddania za darmo poza allegro bo nie cierpię tego dziadostwa, raz księdzu oddałam bo z ambony głosił by przynosić jedzenie i ubrania bo rozdaje bezdomnym ale potem zobaczyłam gosposie w moim rzeczach to mnie zamurowało i więcej tam nie oddam, z kolei te kontenery to własności prywatnych firm a potem do ciucholandów sprzedają(mojej koleżanki rodzice maja taką firmę) i już nie wiem co mam z tym robić a sporo się tego uzbierało po porządkach w szafach przed zimą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:31
-
Fasia wrote:Zwykłe surowe mięso mielone dodajesz do tej masy na placki i smażysz
nic więcej
Fasia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Fasia ależ te placki dobre!!! Zjadłam dwa takie na 1/4 patelni, a najadłam się. Zrobiłam do nich sos pomidorowy z pomidorków z puszki i przyprawy taco. Mąż zjadł 6 i pół i też mówił, że najadł się straszliwie, a normalnych to by pewnie z 12 zjadł i dalej szukał by mięsa jakiegoś
Super! Baaardzo się cieszę, ze wszystkim pasuja) One są naprawdę syte, wystarczy kilka i człowiek najedzony
Mężczyznom pasuje, bo oni mięsożerni zazwyczaj
))
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hela85 wrote:dziewczyny gdzie mogę oddać lub wystawić że mam ubrania i buty w bdb stanie do oddania za darmo poza allegro bo nie cierpię tego dziadostwa, raz księdzu oddałam bo z ambony głosił by przynosić jedzenie i ubrania bo rozdaje bezdomnym ale potem zobaczyłam gosposie w moim rzeczach to mnie zamurowało i więcej tam nie oddam, z kolei te kontenery to własności prywatnych firm a potem do ciucholandów sprzedają(mojej koleżanki rodzice maja taką firmę) i już nie wiem co mam z tym robić a sporo się tego uzbierało po porządkach w szafach przed zimą
-
Hela85 wrote:dziewczyny gdzie mogę oddać lub wystawić że mam ubrania i buty w bdb stanie do oddania za darmo poza allegro bo nie cierpię tego dziadostwa, raz księdzu oddałam bo z ambony głosił by przynosić jedzenie i ubrania bo rozdaje bezdomnym ale potem zobaczyłam gosposie w moim rzeczach to mnie zamurowało i więcej tam nie oddam, z kolei te kontenery to własności prywatnych firm a potem do ciucholandów sprzedają(mojej koleżanki rodzice maja taką firmę) i już nie wiem co mam z tym robić a sporo się tego uzbierało po porządkach w szafach przed zimą
Jak nie allegro to może www.olx.pl -
Ja i tak uważam, że bardzo silny stres jakim jest śmierć najbliższej nam osoby jest w stanie zabrać nam dziecko w każdym tygodniu ciąży .. Te osoby, które straciły kogoś z tej najbliższej rodziny (a babcia była kimś najwazniejszym dla Marty z tego co pamiętam) zrozumieją co mam na myśli..
-
Hej wszystkim!!
Długo mnie tu nie było choć przyznam, że gdy miałam chwilę to wchodziłam by zobaczyć co mniej więcej się tu dzieje
Żeby ogarnąć całość która mnie ominęła będę potrzebowała "trochę więcej" czasu...
od ostatniej wizyty dużo się u mnie działo.
Na ostatnim usg (2 tygodnie temu) miał być 15 tydzień a wyszedł 14... dzidzia miała 8.30 cm. Wszystko jest ok tylko mi trochę ciśnienie skoczyło więc ginekolog zalecił badać 4 razy dziennie ale już jest w normie to był chyba jednorazowy skok. Jutro kolejne usgmoże zobaczę więcej niż ostatnio
w tamtym tygodniu był mój "Mąż" i mieliśmy remontprzygotowujemy nasz ciasny kąt
no i dlatego też w większości nie miałam czasu do Was zaglądać - mam nadzieję że mi wybaczycie
dużo ślicznych brzuszków widziałam... mój może trochę się zwiększył - a i waga skoczyła bo na ostatnim usg było 70 kg a dziś 71.3 kg
po za tym u mnie dzisiaj też śniegowoach tyle że pewnie długo nie poleży bo nie dość że go mało to i temperatura na 0 jest
we wtorek czeka mnie podróż do UK - wypadam na 2 i pół tygodnia do tatyach tyle się dzieje - szkoda tylko że mój kochany tylko tydzień był
a teraz przyjedzie dopiero aż na święta
pozdrawiam Was i przesyłam buziaki :*Hela85, Robotka1, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Super! Baaardzo się cieszę, ze wszystkim pasuja
) One są naprawdę syte, wystarczy kilka i człowiek najedzony
Mężczyznom pasuje, bo oni mięsożerni zazwyczaj
))
a jak już zdarzy mi się zrobić coś nie mięsnego w "normalny" dzień to zje, a później otwiera lodówkę i wyjada mięso. No ale po pierwsze ma 190 i 100kg i to mięśnie są, a po drugie jest górnikiem i przez 7 godzin w pracy nosi takie metalowe pręty 125kg, więc musi jeść dużo białka, żeby mieć energię
Fasia, Robotka1, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyspróbuję z tym olx bo nie trzeba się rejestrować a w mops-ie u nas to nic nie pójdzie dla biednych , baby same między sobą przebiorą, jak były takie paczki żywnościowe itp. dla biednych rodzin to wszystko pudłami hurtowo wynosiły a dla tych biednych to jakieś ochłapy zostawiały tak aby tylko się nikt nie przyczepił, mamy znajoma(wredny babsztyl) to się nawet nie kryła z tym i chwaliła ze ma całą spiżarnie zapasów i kołdry nowe itp., te instytucje zamiast pomagać to szkodzą a nie ma ich kto porządnie skontrolować
weronika86 lubi tę wiadomość
-
SYLVIA no to chłop jak dzwon! nie dziwię się, że mięsa potrzebuje, ba mięcha!
)) tym bardziej cieszę się, że smakowało. Taki prosty dodatek a zmienia smak potrawy
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ja też dania bez mięsa tylko w piątek ewentualnie zniose
Jak nie ma mięsa na obiad to jest gówno a nie obiad
a już najbardziej nie lubie jak jest sama ZUPA. Co to ma być za obiad... po pół godzinie jestem głodna
(z wyłączeniem tych sytych typu fasolka po bretońsku, kapuśniak itp)
Fasia, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Ja też dania bez mięsa tylko w piątek ewentualnie zniose
Jak nie ma mięsa na obiad to jest gówno a nie obiad
a już najbardziej nie lubie jak jest sama ZUPA. Co to ma być za obiad... po pół godzinie jestem głodna
(z wyłączeniem tych sytych typu fasolka po bretońsku, kapuśniak itp)
Robotka1, Fasia, sylvia007, MartaAlvi, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Moja mama ostatnio wyniosła na śmietnik kurtkę, położyła gdzieś na murku żeby jakis bezdomny biedny sobie wziął. A 3 dni poźniej zobaczyła w niej naszą sąsiadkę ani nie bezdomną ani nie specjalnie biedną
CzaryMary, mantissa, Dajana28, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:jak mam po mężu rzeczy do daje lumpom spod sklepu ale moich sukienek czy butów to im nie dam no bo jak by oni wyglądali
HELA by był lans na dzielniHela85, sylvia007, CzaryMary, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:jak mam po mężu rzeczy do daje lumpom spod sklepu ale moich sukienek czy butów to im nie dam no bo jak by oni wyglądali
DAJANA witaj:D
super że remont dziupli już zrobiony(bo zrobiony prawda??)
no i dobrze że z ciśnieniem tez już lepiej:)
no i miłego wypoczynku w londynie:) obkup się w nexcie:D
HWESTA podaj mi swoje inicjały żebym wiedziała kogo do grupy wpuścićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:04