X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj ale tych grup jest

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ojjj ale tych grup jest
    drukowane BBF - jest jedna:) w avatarku taka blondyna:D Amy i Rudzia:D

a kto to jest KAsia L.? bo widzę że chce aby ją dołączyć do grupy a ja nie wiem kto to?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:28

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny gdzie mogę oddać lub wystawić że mam ubrania i buty w bdb stanie do oddania za darmo poza allegro bo nie cierpię tego dziadostwa, raz księdzu oddałam bo z ambony głosił by przynosić jedzenie i ubrania bo rozdaje bezdomnym ale potem zobaczyłam gosposie w moim rzeczach to mnie zamurowało i więcej tam nie oddam, z kolei te kontenery to własności prywatnych firm a potem do ciucholandów sprzedają(mojej koleżanki rodzice maja taką firmę) i już nie wiem co mam z tym robić a sporo się tego uzbierało po porządkach w szafach przed zimą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 15:31

• 8485 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dzisiaj ciezki dzień boli mnie glowa nawet tabletka nie pomaga

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Zwykłe surowe mięso mielone dodajesz do tej masy na placki i smażysz :) nic więcej :)
    Fasia ależ te placki dobre!!! Zjadłam dwa takie na 1/4 patelni, a najadłam się. Zrobiłam do nich sos pomidorowy z pomidorków z puszki i przyprawy taco. Mąż zjadł 6 i pół i też mówił, że najadł się straszliwie, a normalnych to by pewnie z 12 zjadł i dalej szukał by mięsa jakiegoś :-)

Fasia lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Fasia ależ te placki dobre!!! Zjadłam dwa takie na 1/4 patelni, a najadłam się. Zrobiłam do nich sos pomidorowy z pomidorków z puszki i przyprawy taco. Mąż zjadł 6 i pół i też mówił, że najadł się straszliwie, a normalnych to by pewnie z 12 zjadł i dalej szukał by mięsa jakiegoś :-)

Super! Baaardzo się cieszę, ze wszystkim pasuja :)) One są naprawdę syte, wystarczy kilka i człowiek najedzony :) Mężczyznom pasuje, bo oni mięsożerni zazwyczaj :)))

weronika86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    dziewczyny gdzie mogę oddać lub wystawić że mam ubrania i buty w bdb stanie do oddania za darmo poza allegro bo nie cierpię tego dziadostwa, raz księdzu oddałam bo z ambony głosił by przynosić jedzenie i ubrania bo rozdaje bezdomnym ale potem zobaczyłam gosposie w moim rzeczach to mnie zamurowało i więcej tam nie oddam, z kolei te kontenery to własności prywatnych firm a potem do ciucholandów sprzedają(mojej koleżanki rodzice maja taką firmę) i już nie wiem co mam z tym robić a sporo się tego uzbierało po porządkach w szafach przed zimą
    na olx możesz wystawić, albo jeśli chcesz oddać tak zupełnie za darmo to zapytaj w mops-ie czy nie chcieliby przyjąć, teraz święta się zbliżają to pewnie chętnie dla podopiecznych wezmą

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:

Jak nie allegro to może www.olx.pl :)

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i tak uważam, że bardzo silny stres jakim jest śmierć najbliższej nam osoby jest w stanie zabrać nam dziecko w każdym tygodniu ciąży .. Te osoby, które straciły kogoś z tej najbliższej rodziny (a babcia była kimś najwazniejszym dla Marty z tego co pamiętam) zrozumieją co mam na myśli..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Dajana28 Przyjaciółka

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim!!
    Długo mnie tu nie było choć przyznam, że gdy miałam chwilę to wchodziłam by zobaczyć co mniej więcej się tu dzieje :)
    Żeby ogarnąć całość która mnie ominęła będę potrzebowała "trochę więcej" czasu...
    od ostatniej wizyty dużo się u mnie działo.
    Na ostatnim usg (2 tygodnie temu) miał być 15 tydzień a wyszedł 14... dzidzia miała 8.30 cm. Wszystko jest ok tylko mi trochę ciśnienie skoczyło więc ginekolog zalecił badać 4 razy dziennie ale już jest w normie to był chyba jednorazowy skok. Jutro kolejne usg :) może zobaczę więcej niż ostatnio :D
    w tamtym tygodniu był mój "Mąż" i mieliśmy remont ;) przygotowujemy nasz ciasny kąt :P no i dlatego też w większości nie miałam czasu do Was zaglądać - mam nadzieję że mi wybaczycie :)

dużo ślicznych brzuszków widziałam... mój może trochę się zwiększył - a i waga skoczyła bo na ostatnim usg było 70 kg a dziś 71.3 kg :O ;)

po za tym u mnie dzisiaj też śniegowo :) ach tyle że pewnie długo nie poleży bo nie dość że go mało to i temperatura na 0 jest :(

we wtorek czeka mnie podróż do UK - wypadam na 2 i pół tygodnia do taty :) ach tyle się dzieje - szkoda tylko że mój kochany tylko tydzień był :( a teraz przyjedzie dopiero aż na święta :(

pozdrawiam Was i przesyłam buziaki :*

Hela85, Robotka1, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

5djy3e3kdjye8eg7.png
    mhsve6ydkn32ruan.png
    ug37e6yd2qv3521w.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Super! Baaardzo się cieszę, ze wszystkim pasuja :)) One są naprawdę syte, wystarczy kilka i człowiek najedzony :) Mężczyznom pasuje, bo oni mięsożerni zazwyczaj :)))
    Mój bez mięsa tylko w piątek dania przyjmuje :-) a jak już zdarzy mi się zrobić coś nie mięsnego w "normalny" dzień to zje, a później otwiera lodówkę i wyjada mięso. No ale po pierwsze ma 190 i 100kg i to mięśnie są, a po drugie jest górnikiem i przez 7 godzin w pracy nosi takie metalowe pręty 125kg, więc musi jeść dużo białka, żeby mieć energię :-)

Fasia, Robotka1, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spróbuję z tym olx bo nie trzeba się rejestrować a w mops-ie u nas to nic nie pójdzie dla biednych , baby same między sobą przebiorą, jak były takie paczki żywnościowe itp. dla biednych rodzin to wszystko pudłami hurtowo wynosiły a dla tych biednych to jakieś ochłapy zostawiały tak aby tylko się nikt nie przyczepił, mamy znajoma(wredny babsztyl) to się nawet nie kryła z tym i chwaliła ze ma całą spiżarnie zapasów i kołdry nowe itp., te instytucje zamiast pomagać to szkodzą a nie ma ich kto porządnie skontrolować

weronika86 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SYLVIA no to chłop jak dzwon! nie dziwię się, że mięsa potrzebuje, ba mięcha! :))) tym bardziej cieszę się, że smakowało. Taki prosty dodatek a zmienia smak potrawy :)

sylvia007 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HELA oj ja też wystrzegam się oddawania ciuchów do pck itp.
    wolę komuś dać bezpośrednio niż tym instytucjom co Ci niby spod domu zabierają wrrr;/

Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dania bez mięsa tylko w piątek ewentualnie zniose :P Jak nie ma mięsa na obiad to jest gówno a nie obiad :P a już najbardziej nie lubie jak jest sama ZUPA. Co to ma być za obiad... po pół godzinie jestem głodna :P (z wyłączeniem tych sytych typu fasolka po bretońsku, kapuśniak itp)

Fasia, Dajana28 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Ja też dania bez mięsa tylko w piątek ewentualnie zniose :P Jak nie ma mięsa na obiad to jest gówno a nie obiad :P a już najbardziej nie lubie jak jest sama ZUPA. Co to ma być za obiad... po pół godzinie jestem głodna :P (z wyłączeniem tych sytych typu fasolka po bretońsku, kapuśniak itp)
    to ja jem codziennie od prawie 30 lat to gówno i żyję hehe

Robotka1, Fasia, sylvia007, MartaAlvi, Ewelcia, KasiaKwiatek, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ostatnio wyniosła na śmietnik kurtkę, położyła gdzieś na murku żeby jakis bezdomny biedny sobie wziął. A 3 dni poźniej zobaczyła w niej naszą sąsiadkę ani nie bezdomną ani nie specjalnie biedną:P

Amy lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Moja mama ostatnio wyniosła na śmietnik kurtkę, położyła gdzieś na murku żeby jakis bezdomny biedny sobie wziął. A 3 dni poźniej zobaczyła w niej naszą sąsiadkę ani nie bezdomną ani nie specjalnie biedną:P
    jak mam po mężu rzeczy do daje lumpom spod sklepu ale moich sukienek czy butów to im nie dam no bo jak by oni wyglądali

CzaryMary, mantissa, Dajana28, weronika86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    jak mam po mężu rzeczy do daje lumpom spod sklepu ale moich sukienek czy butów to im nie dam no bo jak by oni wyglądali

HELA by był lans na dzielni :D

Hela85, sylvia007, CzaryMary, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela85 wrote:
    a nie macie jakichś żulerek pod sklepami:D? przynajmniej by ładnie wyglądali:D

DAJANA witaj:D

super że remont dziupli już zrobiony(bo zrobiony prawda??) :)

no i dobrze że z ciśnieniem tez już lepiej:)

no i miłego wypoczynku w londynie:) obkup się w nexcie:D

HWESTA podaj mi swoje inicjały żebym wiedziała kogo do grupy wpuścić:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:04

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 1000 1001 1002 1003 1004 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ