Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hela85 wrote:to ja jem codziennie od prawie 30 lat to gówno i żyję hehe
Zazdraszczam bardzo!
Ja wiem, że nie powinno się jeść dużo mięsa, a już szczególnie tych teraźniejszych, nafaszerowanych antybiotykami kurczaków. Zjadłabym takie zdrowe zupki i wgl... Ale ja się tym totalnie nie umiem najeśćHela85, mantissa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestemw szoku
Wlasnie sie dowiedzialam, ze moj kolega z pracy niezyje. Utopil sie. Facet 30 lat. Szok. W morzu, w Turcji.
Skonczyla mu sie umowa o prace u nas na instytucie dwa miesiace temu wiec siedzial w domu i uczyl sie do obrony doktoratu. Przez ostatnie miesiace siedzial od rana do poznej nocy i w weekendy zeby skonczyc pisac doktorat, w koncu oddal ta pieprzona prace, pojechal na wakacje i takie neiszczescie
Sory, ze wam takei wiadomosci przynosze, ale was to i tak bardzo pewnei nei dotyka bo to nei wasz kolega a ja troche ochlonac musze bo juz mnie brzuch boli -
MartaAlvi wrote:Zazdraszczam bardzo!
Ja wiem, że nie powinno się jeść dużo mięsa, a już szczególnie tych teraźniejszych, nafaszerowanych antybiotykami kurczaków. Zjadłabym takie zdrowe zupki i wgl... Ale ja się tym totalnie nie umiem najeść -
PSOTKA tylko się nie denerwuj, dopiero tu pisałyśmy o stresie i o MArcie. bądź spokojna.
wiem że to tragedia i na pewno jest Ci ciężko. staraj się spokojnie o tym myśleć.
kurde a swoją drogą szkoda gościa.....nigdy nie chciałabym umrzeć poprzez utopienie i w pożarze......to musi być męczarnia;/
znasz dokładną przyczynę? dlaczego utonął?? -
Psotka strasznie mi przykro
Niestety wiem jakie to straszne kiedy nagle i zupełnie niespodziewanie odchodzą tacy młodzi ludzie, znajomi... w ciagu ostatniego roku 4 moich znajomych się powiesiło - szok i niedowierzanie. To takie przykre. W dodatku Twój kolega miał pewnie mnóstwo planów na przyszłość i pewnie wielką chęć życia...
Trzymaj się dzielnie i nie stresuj za bardzo :*
Sylwia, własnie muszę poszukać, może ktoś za miastem hoduje jakieś kurczaki których nie faszeruje... Pewnie będzie ciężko, ale może się uda -
sylvia007 wrote:Dziewczyny był tu chyba kiedyś temat o ludziach, którzy kupują lalki i traktują je jak dzieci, właśnie szukam na allegro lalki dla Gabi na mikołaja, bo sobie zażyczyła i zobaczcie jakiego dzidziusia znalazłam, Gabi go nie kupię bo cenę ma kosmiczną 1899zł][/URL]
Sylvia007 zanim przeczytałam twoja wiadomość myślałam ze to prawdziwe dziecko:))
-
Lwica wrote:Sylvia007 zanim przeczytałam twoja wiadomość myślałam ze to prawdziwe dziecko:))
weronika86 lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Psotka strasznie mi przykro
Niestety wiem jakie to straszne kiedy nagle i zupełnie niespodziewanie odchodzą tacy młodzi ludzie, znajomi... w ciagu ostatniego roku 4 moich znajomych się powiesiło - szok i niedowierzanie. To takie przykre. W dodatku Twój kolega miał pewnie mnóstwo planów na przyszłość i pewnie wielką chęć życia...
Trzymaj się dzielnie i nie stresuj za bardzo :*
Sylwia, własnie muszę poszukać, może ktoś za miastem hoduje jakieś kurczaki których nie faszeruje... Pewnie będzie ciężko, ale może się uda
No dokladnie, dopeiro szukal pracy ktora pewneiby szybko po doktoracie dostal. Najgorsze ze sie kurde meczyl z tym pisaniem tyle miesiecy! Ja wiem jak to jest bo sama sie tak meczylam i wiem jaka to przeogromna ulga miec ta obrone i ten caly szajs z poprawkami i egzaminami za soba. A on tego nei doczekal. DObrze ze chociaz na te wakacje polecial
Robotka- z tego co mowil kolega, to morze bylo wzburzone, fale...wiecej nei wiem.
Mnie to jeszcze dodatkowo stresuje bo moj maz jest zawsze takis tukniety, ze jak jest jakies jezior czy woda to on musi jak najdalej poplynac, nad jeziorem to na drugi brzeg w te i spowrotem. A ja stoje zawsze i sie denerwuje. W morzu tez wyplywa daleko a najbardziej sie cieszy wlasnie jak sa fale
-
Ja sobie wlasnie czytam gazetke dla przyszlych rodzicow i tu jest artykul o tym do kogo dzidzia bedzie podobna
i m.in. mozna wyliczyc ile wrozrostu bedzie mialo nasze dziecko
moja corka bedzie niby miala 167,5cm czyli jak ja
Wzor dla dziewczynki:
TATY WZROST - 13 + MAMY WZROST ÷ 2 = WZROST CORKI JAKO DOROSLEJ
wzor dla synka:
WZROST MAMY + 13 = DO TEGO CP WYJDZIE + TATY WZROST ÷ 2 = WZROST SYNKA JAKO DOROSLEGO
Ciekawe ile w tym prawdyweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto są linki do tych biustonoszy co kupiłam ostatnio
z obu jestem zadowolona
http://allegro.pl/biustonosz-koronkowy-modelujacy-push-up-80-c-i4735987887.html
http://allegro.pl/70-75-85-90-biustonosz-koronkowa-bardotka-80-c-i4688393264.htmlFasia, Dajana28 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja sobie wlasnie czytam gazetke dla przyszlych rodzicow i tu jest artykul o tym do kogo dzidzia bedzie podobna
Wzor dla dziewczynki:
wzor dla synka:
WZROST MAMY + 13 = DO TEGO CP WYJDZIE + TATY WZROST ÷ 2 = WZROST SYNKA JAKO DOROSLEGO
Ciekawe ile w tym prawdyRobotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ohhh a ja dzisiaj po połowowym, synalek wariowal w brzuszku wszystko ok, i jak mi zrobili USG to mnie wysłali od razu na parter w szpitalu gdzie jest pogotowie ginekologiczne, 4 godziny w szpitalu przez nadciśnienie
Gosha lubi tę wiadomość
-
Amy śliczne:) push up to zdecydowanie nie dla mnie:)
zmykam, miłego popołudnia, mam nadzieję ze jutro będzie lepszy dzień pod względem dobrych informacji. dzisiejszy odkładam .....
buziaki:*Fasia lubi tę wiadomość
-
Ja do PCK nie oddaje bo oni tylko maly procent z tych ciuchow oddaja biednym. Wiekszosc idzie do firm ktore zajmuja sie przetwarzaniem lub sprzedaza tej odziezy za granica np w Afryce. Problem jest tu taki, ze wykancza to przemysl w tych biednych krajach bo nikt nei kupuje tamtejszych ubran bo przyjezdza firma X ktora ma ciuchy od PCK za friko i odsprzedaje tez tanio.
A mam akurat gooore ubran do wywalenia i nie wiem co z tym zrobic -
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ja sobie wlasnie czytam gazetke dla przyszlych rodzicow i tu jest artykul o tym do kogo dzidzia bedzie podobna
Wzor dla dziewczynki:
wzor dla synka:
Ciekawe ile w tym prawdy
Według tego moja córka będzie miała 170,5 a synek 184,5
Nie do końca w to wierzę, biorąc po uwagę że moja mama ma 168 a tata 182 to powinnam mieć 168,5 a mam 172 cm
Robotka1 lubi tę wiadomość