Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKupilam sobie takie cacko cisnieniowe na wodę zamiast czajnika
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/156f6bba9714.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/628f34b582e8.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:54
Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Krysti przeglądałąm kiedyś takie - daj znac czy się sprawdza. A ja dostałam od teściowej automat do pieczenia chleba i właśnie nastawiłam pierwszą porcję. Ciekawe czy wyjdziee
69£ dalam
-
sylvia007 wrote:I co Ci w tym szpitalu powiedzieli?
Powyżej 140/90 od razu na pogotowie mam jechać -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:39
hwesta, Fasia, Krysti, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ohhh a ja dzisiaj po połowowym, synalek wariowal w brzuszku wszystko ok, i jak mi zrobili USG to mnie wysłali od razu na parter w szpitalu gdzie jest pogotowie ginekologiczne, 4 godziny w szpitalu przez nadciśnienie
-
nick nieaktualnyhuhuhuh przyszła do mnie komoda, teraz będę miała miejsce na składowanie ubranek
Już ją złożyliśmy i jest bardzo fajna
Zdjęcie nie moje
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3c665fd09e0.jpgKasiaKwiatek, Dajana28, Gosha, Ewelcia, mantissa, Rudzia, Fasia, Krysti, CzaryMary, Robotka1, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:(...)
DAJANA witaj:D
super że remont dziupli już zrobiony(bo zrobiony prawda??)
no i dobrze że z ciśnieniem tez już lepiej:)
no i miłego wypoczynku w londynie:) obkup się w nexcie:D
(...)
och jeszcze do końca remontu to daleko ale mój kochany jest taki że jak się za coś weźmie to zrobi choćby miał się zes... za przeproszeniem no ale jak wpada na tydzień to co on biedak może...
jak na razie w pokoju i w kuchni obniżył sufity praktycznie na gotowo są i do tego "naprawił" ścianę przy której stał piec kaflowy którego dawno już nie ma...w sensie że za pomocą płyt regipsowych ją elegancko wyrównał - on jest tak dokładny w tym co robi że aż czasem mi ręce opadają
teraz jak na święta przyjedzie to chcemy w pokoju podłogę poprawić, bo co prawda są deski ale w jednym rogu delikatnie się obniżyło (nie ma co się dziwić dom jest z 1938 roku - chociaż może podłogę później zrobili bo deski wyglądają całkiem nieźle) no i mamy w zamiarze płytę osb położyć i wykładzinę na całości w kolorze kawy z mlekiem coś takiego... bo akurat mój nie jest zwolennikiem paneli ja chyba też nie a żeby z desek położyć to teraz za mało czasu jest - a że to dom moich dziadków jest to chcemy jeszcze dodatkowo z kuchni wydzielić miejsce na małą łazienkę - co prawda jest ale na górze i wc na dole ale komu na góre chce się ciągle latać...
bo mi już nie za bardzo no i wtedy szambo wkopać z naszej strony bo już jest ale nie wystarczające jak na przyszłe 6 osób (jeszcze mieszka z nami moja mama)... ale mój jest dobrej myśli ja z resztą też wiem że się wyrobi - fundusze można powiedzieć że mamy a fachowca nie trzeba bo mam wspaniałego a i jego rodzina duża która chętnie pomoże przy pracach
ale to i tak na razie jeszcze pryszcz w porównaniu z tym że w przyszłe lato chce nowy dach położyć i ocieplić budynek(w tym roku robił dach u swojego brata od podstaw - efekt wyszedł zniewalający) - dobra koniec tych przechwałek o moim Panie S. :*
ktoś mi narobił ochoty na jakieś placki
a i co z tym fb ? mógłby ktoś podać linka bo szukam i szukam i końca nie widać z tym BBF ...
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja sobie wlasnie czytam gazetke dla przyszlych rodzicow i tu jest artykul o tym do kogo dzidzia bedzie podobna
i m.in. mozna wyliczyc ile wrozrostu bedzie mialo nasze dziecko
moja corka bedzie niby miala 167,5cm czyli jak ja
Wzor dla dziewczynki:
TATY WZROST - 13 + MAMY WZROST ÷ 2 = WZROST CORKI JAKO DOROSLEJ
wzor dla synka:
WZROST MAMY + 13 = DO TEGO CP WYJDZIE + TATY WZROST ÷ 2 = WZROST SYNKA JAKO DOROSLEGO
Ciekawe ile w tym prawdy
tak więc z obliczeń wynika że jak będzie córa to będzie miała 167 cm a jak syn to 180... wow -
sylvia007 wrote:
jak dziecko- najprawdziwne z najprawdziwniejszych
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Chcialam zacytowac i przez przypadek polubilam:( masz ogolnie problemy z cisnieniem czy jednorazowo?
na razie bez leków ale trzeba kontrolowac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja ostatnio ubranka przeglądałam i nadziałam się na tą lalkę
http://allegro.pl/cudne-ubranka-dziewczynka-6-12-m-cy-uk-i4810705957.html
Po 3 zdjęciach nie mogłam dalej oglądać bo wygląda jak martwe dziecko.
o ranyyyy...Angela89 masz absolutną rację - straszne są ...