KWIETNIÓWKI 2017 ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, mam nadzieje ze nie bedziecie zle jak do Was dolacze...
W prawdzie w ciazy jeszcze nie jestem (chyba, bo @ mam dostac w poniedzialek) ale bardzo bym chciala. Mam jakies tam swoje objawy ale to chyba urojone temperatura jest caly czas 36,9-37,0 ale przed @ tak podobno jest. Robilam test wczoraj po poludniu (wiem, nie powinnam bo to za wczesnie), ale juz nie moge sie doczekac, caly czas jestem nerwowa i jakas placzliwa chociaz jeszcze nie mam powodow do tego zeby plakac bo nie dostalam jeszcze @... Ach nie wiem czym mam juz sie zajac zeby tak o tym nie myslec pozdrawiam wszystkie kobietki![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Milka dzieki wielkie za wsparcie Wiem, ze nie potrzebnie robilam ten test juz nawet moj M smial sie ze mnie, ze jestem taka niecierpliwa bo mowi, ze jeszcze moze nawet nie doszlo do zagniezdzenia a ja juz testuje mam nadzieje, ze za niedlugo i ja pochwale sie swoja fasoleczka !
Milka1991 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Oo widzę przybywa przybywa. Młoda najlepiej rano zrób test. Może już jutro coś być widać. Ja tak zrobiłam. I wychodzily słabe kreski. Ale coś tam było widać. Szczęśliwa trzymam kciuki za betę. Ja też dziś byłam. Pozazdroscilam wam i poszłam na betę i od razu morfologię. Bo ja miałam ostatnio bardzo źle wyniki itd... to czekamy kochana razem. Ja wczoraj miałam kiepski wieczór poważna kłótnia z moim niemezem czepiam się ostatnio jak... a on po wczoraj nie chce ze mną być...[img][/img]
-
Milka trzymam kciuki mocno za Ciebie!;*
Szczesliwa, Angelika czekamy na potwierdzenie z Waszej strony!
Mloda beta szybciej prawde Ci powie
u mnie dzisiaj narazie lepiej, biore dupka i czekam na powrot gina.
brzuch pobolewal, ale przestal -
Tadam !
Kwietniówki 2017 !
1 kwietnia Czincja, Miniu, kasieniaczek, kahaśka
2 kwietnia angelika1984, paulina.b.1991
3 kwietnia darek
4 kwietnia
5 kwietnia Agga, Fufka30
6 kwietnia Rita1371
7 kwietnia
8 kwietnia
9 kwietnia karolina1990
Milka nie wiedzialam na kiedy Cie wpisac, jesli kogos nie wpisalam to prosze o info. Czincja dasz rade wklejac gotowa liste na pierwsza strone?Rita1371, darek lubią tę wiadomość
-
Młoda19 mi 2 dni przed już wyszedł test o czułości 10. Ale był ledwo widoczny, a beta wynosiła 50!
Agga- Piękna robota Co jak co, ale się postarałaś
Milka1991- Chciałabym to widzieć zawsze jak wchodzę na nasze Kwietniówki
A tak z innej beczki. Czy piersi w ciąży zawsze rosną?
Mnie dziś trochę mniej bolą i mam nadzieje, że rosnąc nie będą. Mam już 65J więc jak coś się powiększy to będę musiała kupować namioty w Decathlonie, a nie biustonosz... ^^
Agga lubi tę wiadomość