KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
HEj wam
Sasza współczuje, tak samo straciła dziecko moja bratowa w kwietniu tego roku, to było dla nas wszystkich straszne, ja do 12 tyg tylko tym żyłam, że mi też się przytrafi
Niunia jak tam impreza?
Kasienka jak sie czujesz? -
Sasza, przykro mi, ważne, że teraz jest wszystko dobrze
Bemommy, dzisiaj jakoś lepiej, nawet jadlam prawie normalnie... jakoś dzisiaj byłam spokojniejsza ...może dlatego, że przespalam większą część w nocy albo po prostu zaczynam się godzić z obecnym stanem rzeczy...
mamafasolki lubi tę wiadomość
-
Sasza my 13 miesiecy lekarz poweidział , że jesteśmy statystyczni, bo bardzo bo przeciętnie para stara się o dziecko rok
KAsienko to najważniejsze ja dzisiaj myślałam o tobie, bo oglądałam "przyjaciół" i kobitka w ciąży miała humorki i jej wszyscy z drogi schodzili, nawet oddychanie innych jej przeszkadzało, w końcu jej facet pyta, "spytaj lekarza jak to jest urodzić pół człowiek pół demona" nie, że ty taka jesteś, ale mi się skojarzyło jak mówiłaś, że cię łatwo wyprowadzić z równowagi -
hehe, pół człowieka, pół demona:) to dobre:) ja gdzieś wyczytałam fajną rzecz... faceci pisali o swoich kobietach/żonach w ciąży... jeden napisał:
"Boję się "rozmawiać", bo to się kończy jakimiś nowymi płaczo-pretensjami, a mam na względzie zdrowie bobika - no, bo jak można się normalnie rozwijać w tak znerwicowanym "opakowaniu" "bemommy lubi tę wiadomość
-
Tekst dobrze mnie odzwierciedla:) Nam się udało bardzo szybko,
pierwszy na oko probowałam okreslic owulacje i sie nie udało, a drugi z ovu i od razu dzidzia:) też to traktowaliśmy jako znak...
bo jego znajomi sie staraja i sie nie udaje... po nas zaczeli sie starac jeszcze jedni i tez jeszcze im sie nie udalo:|Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 22:10
-
kasienka 13 miesięcy i cierpliwości im życz, to wcale nie tak łątwo zaksoczyć, a tekst zabójczy
niunia my ci tu impreze zrobimy
Sasza ja jeszcze lekko zeschizowana na badanie chodzę, mój to jak idziemy to jak do kumpla rozsiada się rozmawia pyta oglada, a ja jak na szpilkach, może kiedyś się będe z tego śmiała, ale póki co to jest tragikomiczne dla mnieniunia lubi tę wiadomość