KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy wszystko ok czy rośnie czy się rozwija do tego stopnia, że jak lekarz na kilka sekund za długo przytrzyma to od usg tood razu Anula nie martw się ja tu patrzę na ... wszystko w porządku teraz w pon co byłam to co chwilę ja próbuje podejrzeć płeć nie martw się jest ok nawet bardzo dobrze
-
bemommy-pewnie impresa sie kreci drogie panie co pijemy ? po soczku jablkowo-marchwiowym hehehe bedzie chlopak u Ciebie co ??
szasza20- nie wariuj takie jest zycie , nawet po uordzeniu nie jets powiedziane ze bedzie wszytsko dobrze sa choroby wypadki , nieszczescia chodza po ludziach ale my musimy myslec pozytwnie !!!!!!! a Ty przedewszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 22:26
bemommy lubi tę wiadomość
-
Bemommy kochana nie stresuj się niepotrzebnie, już teraz wszystko musi być dobrze...nie masz nerwów, stresu, jesz normalnie, spisz to dzidzia musi rosnąć dobrze:) nie ma innego wyjścia:)
gorzej u mnie bo życie w takim stresie to masakra a tak już mam od ponad 2 miesiecy... mam nadzieje, że teraz chociaz trochę przytyję jeszcze 2 tygodnie i kilka dni i wizyta:)bemommy lubi tę wiadomość
-
sasza20-ja mam co dwa tyg , raz u poloznej raz u ginekologa i teraz kolejne 28 to poznam plec i potem 16 grudnia polowkowe mam to razem pijemy ja tez cherbatke ale z cytryna i sokiem malinowym do tego buleczka z dzezem malinkowym mniam
bemommy- to trzymam kciuki za chlopaczka heheheh a ty trzymaj u mnie za dziewczynke bo inaczej zostaniesz mamam dwoch chlopaczkow jak ci mojego podesle
ja mandarynki kilogramami codziennie teraz od kad sie pojawily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 23:02
-
bemommy ja też dzisiaj podjadałam mandaryny:) ale chętnie skorzystam z zaproszenia<tuptup>
Sasza...nie dziękuję, żeby nie zapeszyć... póki co nie jest kolorowo... a wrecz źle... no ale cóż...życie...
ale dzięki wsparciu niektórych osób:* jest mi łatwiej i za to im dziękuję:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 23:16
-
niunia ja bym wtrążalała też po pare kg mandarynek, ale ja nie lubie jak mi potem palce pachną tą skórka z nich i nie można wyplenic tego :)ciekawe czy są łóżeczka dla bliżniaków, bo my we dwie na 30tego
Sasza dobrze się żyje choć w kryzysie
Kasienka ja w pon się spłakałam, bo mi powiedzieli w czymś jak ZUS że nie mamy ubezpieczenia na przyszły rok, co w przyszłym roku najbardziej będziemy potrzebować, i mówie to mojemu lekarzowi a ten jak mi robi usg to mówi a ty sobie płacz denerwuj się a dziecko ma to w nosie serduszko ładnie bije fika zadowolone, i twoje pewnie też w brzuchu myśli mama nie denrwuj się tak damy radę ja sobie chętnie fikam
-
bemommy nie denerwuj się kochana:) ja tez niestety nie mam ubezpieczenia jakiegos dodatkowego... i nic po porodzie nie dostane, tylko becikowe 1000zl a moj dostanie za urodzenie dziecka ponad 1200 czy 1600zl, mam nadzieję, że tego nie przepali i nie przepije...
dobrze, że Twoje fika, mam nadzieję, że moje też sie nie przejmuje mamusi problemami... chociaż ostatnio tętno miał słabsze coś kolo 130 o ile to bylo jego a nie moje... sama nie wiem...bemommy lubi tę wiadomość
-
bemommy- pewnie dawaj do mnie to zaoszczedzimy albo tak na zime do ciebie bo cieplej a u mnie na lato a 29 mam urodziny wiec moze niunia wyjdzie wczesniej hehehe i bede miec prezent hehehe
kasienka-mysle ze Twoj w takim przypadku powinienn ta cala kase oddac tobie bo to na dziecko sie nalezy a nie na jego widzi misie i napewno bedzie potrzebowal akt urodzienia wiec wiesz odrazu do sadu i ba musi dac i koniec moja niunia miala tetno 178 a w srode teraz nie dalo sie wykryc bo mloda tak szalala ze polozna nie dala se z nia rady tylko sie smiala ze powodzenia jak mloda zacznei kopac to bede biedna -
bemommy czekam na te kopniaki...bo chyba jestem jakaś nieczuła i nie wiem czy on mnie tam zaczepia czy nie... mi lekarz tętna ostatnio nie mierzyl;/ sama mierzyłam sobie ale nie wiem czy to był niuniek:) jakoś był wysoko już na wysokości pępka...
niunia lubi tę wiadomość
-
Dorjana mnie na początku listopada dzidzia smyrała i delikatnie jak by ktoś palcem od środka dotykał, a w czwartek wieczorem jak leżałam już w łóżku to poczułam takie mocniejsze uderzenie na wysokości pęcherza i tak kilka razy, dotknełam brzuch ręką i poczułam na ręce to kopnięcie. Od czwartku te ruchy są mocniejsze, ale to tak ze 2-3 razy dziennie, zwłaszcza wieczorem i jak leże na plecach. Więc jak czujesz już jakieś delikatne ruchy to niedługo poczujesz mocniejsze
Ja też chce męża wyciągnoć na zakupy bo zima idzie a ja kozaków nie mam, ale jeszcze śpi i nie wiem czy sie da namówić
Mi taki wypukły brzuch zrobił się tylko raz, po prawej stronie bo tam właśnie dzidzia siedziała.
Mi wczoraj klientka powiedziała, że czuje, że będe miała chłopca a ja mam nadzieje, że jednak dziewczynka bo mam wszystkie ciuszki dla dziewczynki, a dla chłopca nic.
Kasienko jak masz konkretne pytania co do wyprawki to pytaj, a ja jak bede miała więcej czasu to postaram sie napisać liste i wspólnie bedziemy ją uzupełniać Bo ja jednak 5 lat temu ją robiłam to mogę o czymś zapomnieć a są tu przecież "młodsze" mamusię.Dorjana lubi tę wiadomość