Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka ja wczoraj posprzątałam genralnie cały dom wypucowałam wszystko została mi kuchnia, ale boże mi się nie chce przeglądać tych dat na pudełkach układać pojemników i tak czekam na cud może dobra wrózka wpadnie nawet niech weźmmie myszy których się brzydzę i niech mi poodsuwają lodówki piece poprzebierają rzeczy, póki co nikt domofonem nie dzwoni, ale dalej żyje nadzieją :P

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe stresujesz się napewno, ale wierzę, że to nic poważnego znajoma do 7 miesiąca regularnie krwawiła nie dużo, ale jednak, ja już nie pamiętam co to była, ale jakaś duperela, bo ani zagorżenia dla niej nie było ani dla dziecka dzidzia zdrowa się urodziła już do podstawówki myka :)

mychowe lubi tę wiadomość

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bemommy powiem ci że ja często mam nadzieje że przyjdą krasnoludki i posprzątają ale jeszcze się nikt nie zjawił :P

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • slonkozusa Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe nie denerwuj się te wszystkie nasze ''organy '' tam na dole są mocno ukrwione i może podczas orgazmu żyłka pękła jakaś mała słyszałam że tak się zdaża

mychowe lubi tę wiadomość

czekamy na ciebie mikołajku
    dahva3q.png
    hkqloxz.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia widzę że u Ciebie w związku jest średnio trzymam kciuki żeby tatusiek się ogarnoł i trochę wydoroślał

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasza ja nieustannie czekam :P idę się wziąść moze w trakcie zawitają, kopciuszku zawsze w ciebie wierzyłam :P przybądź do reklamy cifa cholera przychodzisz !!!!!!!

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slonkozusa wrote:
    mychowe nie denerwuj się te wszystkie nasze ''organy '' tam na dole są mocno ukrwione i może podczas orgazmu żyłka pękła jakaś mała słyszałam że tak się zdaża

Chyba gdyby zylka pekla, to krew bylaby czerwona, a tak to nie wiem skad ta brazowa..
    Ale dobrze, ze mam doplera, posluchalam dzidzi serducha i mi lepiej, a jutro na usg się wybiorę.
    Strasznie się przestraszyłam, bo to wygladalo tak samo jak w poprzedniej ciąży, tylko tamta obumarla, a tu serducho jak mlot bije:)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bemommy ja też czekam :) muszę iść na zakupy ale wybrać się nie moge

bemommy lubi tę wiadomość

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bemommy wysyłam Ci "wróżkę sprząciuszkę" :) hihi niech Ci pomoże bo przecież nie możemy się teraz przepracowywać...:) otwórz lufcik to wleci :) domofonem nie zadzwoni bo sił tyle nie ma;)

mychowe...widzisz, cieszę się, że wszystko z dzidzią ok:)
    jednak się detektor przydaje:)

co myślicie o takim komplecie?
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-posciel-baldachim-gratisy-15el-i3688483599.html lub takim
    http://allegro.pl/lozeczko-materac-kokos-posciel-przewijak-20el-gr-i3691298385.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 15:53

bemommy, mychowe lubią tę wiadomość

Kochany Michasiu czekamy na Ciebie:*
    xnw4yx8dccihf62o.png
  • slonkozusa Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasienka jeżeli chodzi o pościel do łóżeczka to mi się ta podoba
    http://allegro.pl/bello-15-cz-posciel-haft-do-lozeczka-70cmx140cm-i3697737879.html
    ale ten twój komplecik też fajny

dahva3q.png
    hkqloxz.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawy zestaw i opłaca się bo same łóżeczko ok. 100 zł + materac 100 zł wypełnienie ok.40 i pościel tez 40 zł to już masz 280 zł

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsienka wszystkie okna są pootwierane, ale jeszcze leci :P

łozeczko fajne, mi brakuje na dole szuflady tylko, bo mamy małe mieszkanie i to zawsze pólka więcej ja chce wziąść coś od nich cenowo nie są straszni i też full wszystko, tylko nie mają opcji kołyska jak chciałaś

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=aru%C5%9B+&search_scope=category-98746

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 15:55

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slonkozusa też śliczna ta pościel:)

Bemommy leci leci:) trochę to potrwa:)
    no właśnie ja nie wiem już jakie mam brać łóżeczko bo nie wiem gdzie będę...ale zastnawiam się teraz nad normalnym łóżeczkiem żeby móc dokupić do niego płozy i przymocować i zrobić ewentualnie kołyskę jak będzie potrzeba... chyba to bezpieczniejsze rozwiązanie...bo słyszałam, że kołyska może hałasować...nawet jak jest zablokowana... a mnie by chyba coś trafiło tym bardziej, że by to nie stało na dywanie tylko na panelach więc może być różnie...
    też mają śliczne rzeczy... i jak tu się na coś zdecydować... hihih...dziękuję:*
    mi z szufladami podobają się łóżeczka Radek VII lub II

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 16:09

xnw4yx8dccihf62o.png
  • slonkozusa Ekspertka

Wysłany: 17 listopada 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemu m podoba się ten komplecik oczywiście z krową na pościeli
    http://allegro.pl/arus-16el-lozeczko-gryka-posciel-haft-nowy-model-i3680853733.html
    ale tyle jest tych rzeczy że zdecydować się na coś chyba niemożliwe
    a co sadzicie o komodzie z przewijakiem ? bo ja się zastanawiam nad nią a teściowa radzi aby kupić sam przewijak na łóżeczko ale mi sie wydaje że komoda po pierwsze bezpieczniejsza a po drugie przydatniejsza bo można przewijak odkrecić i jest komoda na ubranka

dahva3q.png
    hkqloxz.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slonkozusa ja chyba będę musiała mieć przewijak na łóżeczko ze względu na nie dużą ilość miejsca, jeśli Ty masz wystarczająco miejsca to możesz z komodą :)

xnw4yx8dccihf62o.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez będę kupować przewijak na łóżeczko :)

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • Sasza20 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile planujecie przeznaczyć kasy na wyprawkę??

dqprwn157lxgtd53.png

f2w3dqk3rpqq6iab.png
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slonkozusa pościel przepiękna tylko szkoda, że nie na moją kieszeń :(

kasienka fajne te łóżeczka :) kurde kiedyś rzucili i się brało co było, a teraz za duży wybór :P

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • bemommy Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też na łóżeczko, u nas duży deficyt miejsca niestety :(

Dorjana ja chciałam kupić pościel w rózu albo niebieskim pod płeć, ale właśnie żeby za pare lat nie kupować od nowa wszystkiego jeżeli drugie było by innej płci :) także myśle o beżu albo jaśniutkim brązem żeby nie płacić po 5 razy, a i taki trzeba ze dwa trzy komplety pościeli na zmianę

bemommygreek.blogspot.gr
    7v8rdqk3fetj07lv.png
  • kasienka82 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bemommy teraz można dostać oczopląsu:) może kupie jakieś najtańsze i będzie spokój:) jak będę sama na to łożyć to mi się pieniążki niestety nie rozmnożą...
    ja nie wiem na co się zdecyduje... jeśli przyjdzie mi samej podjąć decyzję to się załamie:/ hehe
    a co do kwoty to ja nie mam pojęcia ile się na to wyda... domyślam się, że nie mało:(

xnw4yx8dccihf62o.png
‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ