KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja liczę na z żute dziadków bo u nas jest taka tradycja że teściowa kupuje zawsze złoty łańcuszek daje tysiąc za urodzenie jej każdego z wnucząt no i na chrzciny coś w kopertce a ze strony moich to mam obiecane łóżeczko jakie sobie wybiorę
co do ubranek to z racji tego że staraliśmy się tyle lat to mam może 6 kartonów ubranek na dzieci różnej płci i w różnym wieku mam też kołyske chuśtawke krzesełko do karmienia chodzik nawet nocniczek i wiele innych rzeczy wszystko fisher price kupywałam to będąc w usa przez wiele lat a tutaj to jest teraz nowością wiec można powiedzieć że mam prawie wszystkoSasza20 lubi tę wiadomość
-
slonkozusa wrote:ja liczę na z żute dziadków bo u nas jest taka tradycja że teściowa kupuje zawsze złoty łańcuszek daje tysiąc za urodzenie jej każdego z wnucząt no i na chrzciny coś w kopertce a ze strony moich to mam obiecane łóżeczko jakie sobie wybiorę
co do ubranek to z racji tego że staraliśmy się tyle lat to mam może 6 kartonów ubranek na dzieci różnej płci i w różnym wieku mam też kołyske chuśtawke krzesełko do karmienia chodzik nawet nocniczek i wiele innych rzeczy wszystko fisher price kupywałam to będąc w usa przez wiele lat a tutaj to jest teraz nowością wiec można powiedzieć że mam prawie wszystko
Ja ta firme Fisher Price pamiętam już jak mój chrześniak się urodzil, a w styczniu będzie miał 14 lat, wiec nie wiem czy taka nowość
Ale zazdroszczę takiej ilości rzeczy dla dzidzi:)Sasza20 lubi tę wiadomość
-
nio proszę dziewczynki
ja jeszcze też trzymam rączki przy sobie ;P choć czasami oczkiem rzucę czy nie ma promocji
też bym chciała już poznać płeć )) byłoby łatwiej ))
i pewnie troszkę spuściłabym się ze smyczy ;P
już niedługo dziewczyny
Będziemy szaleć
Oby tylko wszystko było dobrze... badania zawsze mnie stresują
Myślicie że w tym miesiącu poznamy płeć ???
Oby tylko dzidzia się ujawniłaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 18:28
Sasza20 lubi tę wiadomość
-
slonko zazdroszczę takiej ilości posiadanych rzeczy:) wiem, że w stanach wszystko tanie jak barszcz, dużo tańsze niż u nas w PL...
Dorjana a kiedy masz wizytę? Wszystko możliwe, że poznasz płećWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 18:41
Sasza20 lubi tę wiadomość
-
no właściwie to już Was mogę zapewnić że na tym badaniu płci nie poznamy...
USG planujemy dopiero za 2tygodnie w innej klinice - bo chcemy iść na 3d.
Sama nie wiem czy uda nam się w ten czwartek bo mężuś może mieć wyjazd
(właśnie mi o tym powiedział)
A teraz to tylko na badanie kontrolne
(chociaż słyszałam że ta GIN robi USG na każdej wizycie a ja bym wolała tak często dzidziusia nie naświetlać )
Sasza - ja wcale nie jestem chudzina
to tak mi się brzusio zapadł
ogólnie to mam dziwną budowę - cycorki mi rosną a reszta ciała chudnie
troszkę mnie to martwi - bo już bym wolała zobaczyć brzucholka...
(a póki co to melony mi przysłaniają)
np. właśnie byłam na zakupach i nie uwierzycie obrączka mi spadła - musieliśmy jej szukać w czekoladkach
Wiedziała gdzie lecieć
Patrzcie to już koniec 16tygodnia masakra za rogiem 17 TC
zaraz będę na półmetku - tempo szaleńcze !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 20:22
mychowe lubi tę wiadomość
-
Dorjana jeszcze trochę i się dowiesz taa widziałam właśnie po brzuchu jaki jest ogromy ale powinnaś się cieszyć ja przytyłam 10 kg nie wiem czemu i nie mieszczę się w żadne ubrania jak tak dalej pójdzie to będe jak słonica
A ile macie lat jeśli można spytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 20:37
-
hej Laski:*
piszecie jak szalone,hehe nie mogę Was nadrobić...choć się staram...noooo
Widziałam brzuszek Dorja
-sliczny!!!! pożycz mi,hehe mój coś nie chce jak na złość rosnąć.A mówią że w 2 ciąży to szybciej widać...taaa-chyba nie u mnie.
Jutro wizyta kobietki!!!!sporo Nas idzie będzie raźniej!!!
na którą macie??
Ja dopiero ok 17 wejdę pewnie.
Ktoś tu pisał ostatnio o serniku na zimno??? i narobił mi ochoty
kasienka, myslałam o Tobie przez week. :* uszy nie piekły??
Mój mąż mnie dzisiaj zdenerwował. Usmiejecie się, bo poszło o głupote To znak że jestem w ciąży
Otóż nie odlał mi ciepłej wody do termosa!!! odkad mamy Filipka zawsze odlewamy reszte zagotowanej wody do termosa...żeby w każdej chwili móc się napić...a ja mam raaano taaakie pragnienie..ze hoho.
Oberwało mu sie...choć normalnie bym tak nie zrobiła. POwinnam była go przeprosić,hehe. A tego tez nie zrobiłam...To on przyszedł pierwszy i w padł mi dosłownie do kolan-błagając o wybaczenie- dosłownie- uśmiałam się.
bemommy, co u Ciebie???
Dorjana, bemommy lubią tę wiadomość
-
fizjo, piekły, piekły, mam nadzieję, że źle o mnie nie myślałaś
kochanego masz męża.... mój za pierdołę mnie wyrzucił a Twój pada na kolana i błaga o wybaczenie,,,hehe zazdroszczę
długo Cię nie było więc musiałaś nadrabiać
odwiedzaj nas częściej:)
p.s. buzki nie zawsze mi działaja;/
koniecznie daj znać jutro jak po wizycie:)
wszystkie dajcie znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 20:50
fizjo lubi tę wiadomość
-
kasienka, Słoneczko...Twój nie był wart CIebie!!zasługujesz an kogoś znacznie lepszego!!!
IIII zabraniam CI myśleć inaczej!!
Mój potrafi czasem rozładować napięcie...bo wie że mnie to rozśmieszy i będzie po sprawie. NO chyba że pójdzie o coś poważniejszego,hehe...np kupi nie te lody,hehe
Sasza20, bo ja zła kobieta jestem A szczerze....to potrafię pokazać pazurki...a teraz w ciąży to nie poznaję siebie, wybucham raz śmiechem a raz jakimś czarnym humorem.
Raju....kto nas zrozumie-kobiety
P.S w styczniu stuknie mi 25
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 21:07