KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no niestety droga ale dla mnie po prawie 11 latach i 3 poronieniach pierwsze dziecko na pewno nie będę oszczędzać a po za tym mam nadzieje ze dziadkowie tez dorzucą się do wyprawki
ja tak policzyłam wózek łóżeczko wanienke i parę takich drobiazgów jeszcze to około 5 tys mi wyszło niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 16:48
-
Mój maluch niestety nie będzie miał od początku osobnego pokoiku, nie wyobrażam sobie żebym mogła latać z pokoju do pokoju patrzeć czy wszystko jest ok... minimum 6 miesięcy będziemy razem w pokoju i to bez gadania:)
niunia lubi tę wiadomość
-
Widze,że temat się kręci a ja do mc donalds nie pojechałam teściowa wpadła w odwiedziny no i lało a jak pada to mam brak neta nie rozumiem tego wogóle
slonkozusa-ja też na pierwszym nie będe żałować hehe
no i obojetne czy chłopiec czy dziewczynka to kupie wszystko różowe heheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 17:29
-
Ja też pomału kupuje, miałam to zrobić po Świętach ale...co jakiś czas jakiś ciuszek nie zaszkodzi... zresztą jak mam handrę to chcę sobie poprawić humor i kupić coś dla mojego skarba... ojciec nawet mu jeszcze nic nie kupił!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 17:53
-
Sasza szybciutko się zaopatrzyłaś ja mam tylko kilka sztuk body, 2 czapeczki, skarpetki, bluzeczke i komplecik od babci:) ale teraz przeglądam aukcje z jakimiś skompletowanymi wyprawkami:) może coś tanio uda się kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 18:11