KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana ja też pierworódka i do tego nie najszczuplejsza:) ale cały czas wyczekuje znaków od Michasia:)
jak już będę go czuła to będę najszczęśliwsza na świecie:) ale Poki co to mnie martwi, że może coś nie tak, skoro Wy coś już czujecie a ja nic:( nawet nie wiem gdzie on się ukrywa przede mną
mamafasolki dobrze będę pytac:) sama się jeszcze nie zebrałam do tego:)Dorjana, bemommy lubią tę wiadomość
-
Niunia jak tam? Wyspana? jak humorek z rana? Mam nadzieje, że rosołu nie gotowalas:)
faceci to egoisci, że też sam nie mógł wpasc na to aby skończyć imprezę troszkę wcześniej żebyś mogla chociaż się wyspać! MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 11:15
-
Niewyspana,potem w nocy przylazł taki śmierdzący do lóżka i do rana hrapał nie miałam siły zrzucić go z łóżka. boli mnie głowa i sama czuje sie jak na kacu nic nie gotuje,potem skoncze se do mc donalds na obiad wogóle jak zeszłam na dół to połowa już spała a ja jeb komputer i dobranoc i poszłam
-
Niunia współczuję, może weź sobie coś na głowę? za dużo tych nerwów...
Oj dziewczynki ale mi narobilyscie ochoty na mcdonalda:) Niunia Ty lobuzie chyba sobie pozwolę na małe co nieco a co mi tam, jak będziemy karmić to już na nic sobie nie będziemy mogły pozwolić, więc teraz trzeba korzystać,
mamafasolki noc przespana:) pierwsza tak na spokojnie bez budzenia się i rozmyślania:) oby jak najwięcej takich:)bemommy, mamafasolki lubią tę wiadomość
-
Kasieńka-nic nie biore mam dość tego wszystkiego wszystko mnie boli jestem do niczego nawet nie umiem se chłopa wychować :/koło mojego gina jest mc donalds i zawsze jak mam wizyte to ide,pytałam gina i mówi że raz na jakiś czas można
bemommy lubi tę wiadomość
-
Niunia nie dolowac mi się tu! Ty przynajmniej z nim jesteś i jeszcze nie wszystko stracone, wychować się uda, pomału pomału ale się uda, a u mnie to już nie wiadomo co będzie, każdy próbuje rządzić i nikt nie chce się poddać...
a Ty masz jeszcze szansę, będzie Niunia to się ocknie jak nic, a mój ...ehhh, szkoda słów...
decyzja podjęta idę dziś na fastfooda:)
raz na jakiś czas
a Poki co to jem golabki moje ulubione, apetyt wraca, będę żyła mam nadzieję że to nie chwilowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 12:05
-
Hej czytam Wasze forum od dawna, ale dopiero teraz postanowiłam napisać bo obejrzeniu zdjęć brzuszka Dorjany Dorjana czy gdy ta kula na brzuchu się pojawia to jest w tym miejscu bardzo twardy, a po paru minutach znika i znów jest cały miękki? Ja w pierwszej ciąży miałam to samo ale nie była to dzidzia lecz stawiająca się macica. Tylko że u mnie takie twardnienia macicy zaczęły się po 25 tyg ciąży. Póki zdarza się to kilka razy dziennie to jest ok bo znaczy że macica ćwiczy przed porodem, ale jeśli np twardnieje częściej niż 4 razy na godzinę to trzeba brać no-spę i dużo odpoczywać. Mi twardniała macica chyba ze 30 razy w ciągu doby i to już był powód do niepokoju. Przepraszam nie chcę Cię straszyć tylko, że u mnie brzuch wyglądał identycznie jak Twój z taką twardą kulą. Proszę poczytaj o tym w necie. Ja teraz jestem w drugiej ciąży (16 tydzień) i znów parę razy dziennie macica mi twardnieje. Mam nadzieję, że to tylko ćwiczenia przed porodem i że nie będzie się to często pojawiało. No ale u Ciebie być może to dzidzia, choć wydaje mi się za wcześnie, żeby się mogła tak rozpychać Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe Mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 12:41
gosiunia lubi tę wiadomość
-
kasienka gołąbków zazdroszczę, ja już tydzień się zbieram je zrobić, ale jak nie ma nikogo w domu kto by spróbował mięsa, bo ja już się boję to musze robić co innego na koniec, moja 60letnia mama na lofry zaczęła chodzić, nie wiem męża chyba szuka mój w robocie i tak znów nie zrobę ich
niunia królestwo bym dała za mcdonalda za cheeseburgera, albo kiedyś ale to z 10 lat jak nie więcej nie wiem czy pamiętacie w takim pudełku jak mają te ciasta jabłkowe, to w takim niby batonie mieli pizze, ale to tylko chwilę, ale nie raz jak sobie przypomne, a oni by to znowu wprowadzili to bym z 1000 kupiła i zamroziła, jezu jakie to dobre było w srodku płynny sos pomidorowy wakałki szynki i to wszystko oblane serem, boże jakie to dobre było
Dorjana brzuch masz jak modelka i tak fdajnie było widać malutką
a ten pierwszy sweter poluję, podobne są w Bershka podbite futerkiem tu kosztuje koło 50e więc w Polsce pewnie koło 200 trochę drogi, ale myślę kupić to na zimęDorjana, niunia lubią tę wiadomość
-
Niunia co wychowasz przed ślubem to się nauczy, bo ślubie już się nie reformują Ja moje zdolności pedagogiczne przed ślubem zużyłam już teraz nic nie działa, że mój mieszkał z kumplem to musiałam tłuc do głowy o opuszczaniu klapy, że od rana ma zabierać śmieci, jak zostawia przy drzwiach żeby siępotknął wyrzuca, że kto ostatni wstaje z łóżka ma je pościelić nie zaścielić tylko normalnie z narzutą i poduszkami na wierzch, i że ma znieniać kotu piasek, w końcu to nasz wspólny zwierzak i że ma go karmić od rana, ale tu już kot pomaga bo chodzi zaq nim i miauczy nie ma innego wyjśćia teraz wszelkie lekcje przechodzą bez echa
niunia, kasienka82 lubią tę wiadomość
-
Kasieńka-jak długo jeszcze??? Zanim niunia się urodzi to jeszcze troche czasu nie wiem czy dam rade niemam siły na te kłutnie a dziś jeszcze obrażony i się nie odzywa mam dość... Ja sie myje i jade po obiad hehe fastfood dziś rządzi i jak odpisałaś coś swojemu eks???
Bemommy-też uderzasz dziś na niezdrowe żarcie czy tradycyjny rosołek???ja nie mam zamiaru wychodzić za maż a potem się rozwńzić
Patula-witaj i zapraszamy do nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 13:56
-
Dziewczyny dziś rano zauwazylam brazowe nitki w sluzie, rozmazaly się na papierze.. po tym jak się kochaliśmy z mezem, ale bez penetracji, za to z silnym orgazmem..
Zadawonilam do lekarza, powidzial, żeby czekac do jutra, bo dziś usg mi nie zrobia..
W poprzedniej ciąży tez miałam takie plamienie w 10 tygodniu i poroniłam...
Jak mam wytrzymać do jutra... -
Bemommy zapraszam do mnie na gołębie:) są przepyszne:)
mychowe nie stresuj się...jutro się wszystko wyjaśni to na pewno nic takiego, trzymaj się i nie denerwuj bo to nie pomoże...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 14:01
mychowe lubi tę wiadomość
-
Niunia gdzie ja do najbliższego mc donalda to mam z 20 minut trojelem to nie chce mi się, nie gotouję bo mi z wczoraj jeszcze obiad został po pracy mojego wyśle do polskiego sklepu po frankfurterki i jakies wędliny i już kolacja
Kasienka to ja lece już odpalam odkurzacz jakem nowoczesna czarownicaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 14:30
-
Bemommy wiedziałam, że coś nas łączy... Ty czarownico;) w takim razie czekam:)
mi też się nie chce lecieć teraz do tego mcdonalda:) tym bardziej, że mam spory kawałek spacerkiem...ale dobrze byłoby rozprostować te stare kości:)bemommy lubi tę wiadomość