KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kasienka82 wrote:kasienka zapada się pod ziemię... samopoczucie do bani... nie chce mi się żyć...
to był najgorszy dzień w moim życiu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 16:52
-
Niunia ja też myślę że wcześniej urodzę także nawet lepiej mi wpisał na 28
Kasieńko ja mam taki kubeczek z misiem i aniołkiem i na nim jest napisane:,, Gdy przyjdzie dzień, który wyda Ci się końcem świata, gdy chmury spowiją błękitne niebo, kiedy opuści Cię i zdradzi najlepszy przyjaciel, gdy zawiodą wszyscy i gdy nie będzie już żadnej nadziei...PAMIĘTAJ, że blisko, zawsze tuż przy Tobie jest Skrzydlaty Anioł, który nie pozwoli Ci zginąć, który cichutko szepcze...nie bój się wszystko będzie dobrze...'' także nie jesteś sama oprócz Anioła masz nas. Przytulam Cię mocno :*niunia lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny ???
jak tam wasze samopoczucie ciążowe ??
bo ja chyba doła załapałam ;(
przerażają mnie moje piersi - nie mogę na siebie patrzeć
na chwilę obecną przytyłam zaledwie 0,5kg (ważę 53,5 przy wzroście 172)
Dlaczego tak dziwnie moja tkanka tłuszczowa się rozkłada ;(
czy jest jakiś sposób aby zapanować nad tym ??
przecież ja nie mogę pozwolić na to by one nadal mi rosły
- dlaczego brzusio nie chce się ruszyć
i jeszcze trafiłam na jakiś głupi artykuł o szkodliwości kawy zbożowej - słyszałyście coś na ten temat ??
Czy to możliwe - przecież moja GIN mi polecała...
a tak mi posmakowała ta kawusia
Czy to oznacza że juz za niespełna tydzień będę w 5 miesiącu ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 18:13
mychowe lubi tę wiadomość
-
Slonkozusa-super dziewczęta będa wybierać
moja mała już zamówiona dla michasia kasieńki jedną parke mamy ;-)chyba;-)
dorjana-ja mam 163 i ważyłam 47 kg a teraz już z 52 ale brzucha nie widać mój chłop gada że się wstydze jakiś nie normalny hehe a te humory przez pogode zima idzie i nam wali -
No i po wizycie. Co do wysypki to mam się obserwować czy nic mi nie wyskakuje , jak by coś to wtedy będziemy się martwić. Dzidzia ok. Wstydziocha nie chciała się pokazać, ale...
Tak wyglądała rozmowa na temat płci
-no nie chce się pokazać...o tu coś widać
-dynda tam cos
-no właśnie nic nie dynda
-to bardzo dobrze
-ale cały czas się zakrywa, nie będę pani męczyć za miesiąca zobaczymy, najwarzniejsze że głowa symetryczna serduszko bije
Wynik z moczu zrobiony wczoraj wyszedł dobrze i lekarz stwierdził że może jakieś upławy miałam i z nimi siknelam .
Szyjka długa robił mi dopochwowe usg.
Fizjo eklerki robię według przepisu na opakowaniu kremu karpatka delekty, tylko zamiast zrobić tradycyjna karpatke to z ciasta formuje eklerki i piekę, potem przekładam kremem. A przepis na ciastka jak będę miała dostęp do laptopa i czas to coś ci podlinkuje. Wiele przepisów biorę ze strony -moje wypieki
Kasienko co się dzieje? -
niunia wrote:Slonkozusa-super dziewczęta będa wybierać
moja mała już zamówiona dla michasia kasieńki jedną parke mamy ;-)chyba;-)
dorjana-ja mam 163 i ważyłam 47 kg a teraz już z 52 ale brzucha nie widać mój chłop gada że się wstydze jakiś nie normalny hehe a te humory przez pogode zima idzie i nam wali
Niunia - to Ty drobniaczek straszny - pozazdrościć, bo ja przy prawie takim samym wzroście jak Ty (164 cm) ważyłam przed ciążą 58 I przytyłam już 5 kg, ale nie przejmuję się tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 18:44
-
Dorjana wrote:Hejka dziewczyny ???
jak tam wasze samopoczucie ciążowe ??
bo ja chyba doła załapałam ;(
przerażają mnie moje piersi - nie mogę na siebie patrzeć
na chwilę obecną przytyłam zaledwie 0,5kg (ważę 53,5 przy wzroście 172)
Dlaczego tak dziwnie moja tkanka tłuszczowa się rozkłada ;(
czy jest jakiś sposób aby zapanować nad tym ??
przecież ja nie mogę pozwolić na to by one nadal mi rosły
- dlaczego brzusio nie chce się ruszyć
[/b]
Dorjanko - przecież jesteś szczuplutka, a piersi nie będą Ci rosły w nieskończoność - poza tym jak zacznie rosnąć brzuszek, to nie będą się już wydawały takie duże. Nie przejmuj się tym tak - w końcu jesteś w ciąży - nie ma innej opcji - musisz przybrać tu i tam
Dorjana, mychowe lubią tę wiadomość
-
Iwonka sery możemy jeść zrobione z mleka pasteryzowanego. Mleko pić jak najbardziej tylko pasteryzowane albo przegotowane. W polsce większość serów jest z pasteryzowanego wiec można jeść. Wystarczy etykietę sprawdzić. Jak kiedyś kupiłam parmezan ale o pasteryzacji mleka nie było napisane wiec użyłam go do sosu smietanowego, myślę ze po obróbce termicznej zabiło się w nim coś szkodliwego
-
Elle wrote:Dorjanko - przecież jesteś szczuplutka, a piersi nie będą Ci rosły w nieskończoność - poza tym jak zacznie rosnąć brzuszek, to nie będą się już wydawały takie duże. Nie przejmuj się tym tak - w końcu jesteś w ciąży - nie ma innej opcji - musisz przybrać tu i tam
Dzięki Elle
tak się załamałam - dziś przymierzałam moje sukienki (tak z myślą o świętach - by coś na Wigilię już przygotować) i masakra
totalna załamka - wyglądam jak "cycolina"
przeraża mnie to - nigdy nie lubiłam moich melonów a teraz to już ATOMÓWKI !!! Boję się że wybuchną
a dziewczyny często piszą że na koniec to dopiero rosną na maxamychowe, fizjo lubią tę wiadomość
-
Dorjana wrote:Dzięki Elle
tak się załamałam - dziś przymierzałam moje sukienki (tak z myślą o świętach - by coś na Wigilię już przygotować) i masakra
totalna załamka - wyglądam jak "cycolina"
przeraża mnie to - nigdy nie lubiłam moich melonów a teraz to już ATOMÓWKI !!! Boję się że wybuchną
a dziewczyny często piszą że na koniec to dopiero rosną na maxa
Nie ma sprawy - ja tam Ci zazdroszczę Nie dość, że ja z tych "płaskich", to miałam nadzieję, że w ciąży się powiększą - a gdzie tam! Zrobiły się może pełniejsze, ale kompletnie wizualnie tego nie widać
-
dziewczynki dziś poczułam pierwsze nieśmiałe fikołki mojego synka super uczucie kurcze jak ja na to czekałam chyba maluszek zaczyna sie rozpychać
czy to możliwe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 20:12
mychowe lubi tę wiadomość